bio washball pralna krogla
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Sexipilka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2009
Tukaj:http://www.simply.si/oglas/399142/bio-washball-pralna-krogla?searchsid=106b6d56-4fd2-4f45-8305-b03c2382c1ca vidim, da jo nekdo prodaja in me zanima ali to res funcionira...in na kakšen način bi
naj to delovalo, brez pralnega praška...
po moje gre to za napizditis nove vrste...
mnenja...
naj to delovalo, brez pralnega praška...
po moje gre to za napizditis nove vrste...
mnenja...
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Poznam družino ki to uporablja in je ful dobra stvar. Praktično ne rabiš uporabljat drugih sredstev za pranje, pač vedno daš to notr zravn perila u boben. Oni dajo 2 naenkrat. Zanimivo, nisem vedla da ma tako ceno.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
jp. dejansko funkcionira. moja mati jo uporablja že vrsto let.
edino kar je...perilo pač nima nobenega vonja. noben ne bo prišu mimo tebe in ti reku :'' mmmm...a pereš z bio wash pralno kroglo?'' in potem nimaš priložnosti za jo ponosno vzet vn iz torbice. pralna sredstva majo prave ženske pač zmeraj pri roki sodeč po reklamah.
edino kar je...perilo pač nima nobenega vonja. noben ne bo prišu mimo tebe in ti reku :'' mmmm...a pereš z bio wash pralno kroglo?'' in potem nimaš priložnosti za jo ponosno vzet vn iz torbice. pralna sredstva majo prave ženske pač zmeraj pri roki sodeč po reklamah.
- Sexipilka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2009
na zgornjem linku, ampak tej sem že jaz sedaj pisala...
je pa še tukaj: http://www.simply.si/oglas/400911/PRALNA-KROGLICA?searchsidfromsearch=03b9b87b-60c9-4bea-8ba1-b61896f314af to pa dejansko zgleda kot trgovina ko to prodaja...
če to res pomaga, potem 30€ ni nič...

je pa še tukaj: http://www.simply.si/oglas/400911/PRALNA-KROGLICA?searchsidfromsearch=03b9b87b-60c9-4bea-8ba1-b61896f314af to pa dejansko zgleda kot trgovina ko to prodaja...
če to res pomaga, potem 30€ ni nič...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jaz pa sem že večkje zasledila, da jih prodajajo. Samo se ne morem odločit za nakup ravno zaradi tega, ker nič ne diši
Floribunda, kako pa je s kako prešvicano majco? A tisti vonj pa odstrani?
Da potem vsaj vonja nima, če že dišat ne more...

Floribunda, kako pa je s kako prešvicano majco? A tisti vonj pa odstrani?
Da potem vsaj vonja nima, če že dišat ne more...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
po mojem da ja. moja mati jo uporablja predvsem za kake brisače in te zadeve. ampak po mojem odstrani tudi vonj po švicu. vsaj moglo bi.
eno gospo poznam, ki s tem pere vse že ne vem kolko let (ker živijo na območju kjer je pomanjkanje vode in tako vodo kjer pereš not s to kuglo lahko potem uporabiš še za kej drugega) in se mi ni nikoli zdelo, da bi kej smrdela
eno gospo poznam, ki s tem pere vse že ne vem kolko let (ker živijo na območju kjer je pomanjkanje vode in tako vodo kjer pereš not s to kuglo lahko potem uporabiš še za kej drugega) in se mi ni nikoli zdelo, da bi kej smrdela

- Equilibrium
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 3. 2009
ne verjamem v kroglo! mehčalec je mehčalec...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov