besede, ki so vas najbolj prizadele...

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Feb. 2009 12:46

jeta.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 21. Feb. 2009 13:12

Od mame "žal mi je, da sem te sploh rodila in toliko prestala zaradi tebe", razne kletvice od očeta namenjene meni in pa njegova izjava "saj si se tudi ti zgodila po veliki nesreči."
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 21. Feb. 2009 13:46

buubbika napisal/-a:Ooo, punce, tole, da ste se zgodle po nesreči, je pa res ful kruto!!! :(

Ah, meni je oče rekel to že dosti časa nazaj, kasneje je rekel, da ni resno mislil ipd., ampak tega enostavno ne morem pozabiti :?
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 21. Feb. 2009 17:12

buubbika napisal/-a:Ooo, punce, tole, da ste se zgodle po nesreči, je pa res ful kruto!!! :(

To je itak izrečeno v navalu jeze, ko sploh ne razmišljajo, kaj govorijo... (Sej priznam, da sem tudi jaz taka in da sem to podedovala od moje mame :oops: )

Nevem, js preprosto poskušam pozabit, čeprav gre bolj težko. Zdaj me še malo zaskeli, ko se spomnim na to, ampak verjamem, da bom sčasoma pozabla, ker se je tudi moj odnos z mojo mamo zelo popravil...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 21. Feb. 2009 17:19

Jaz tut vem da sem bla po nesreči :oops: - enkrat sem vprašalaa če sta me načrtovala in sta mi povedala da ne... Pa me ni nič prizadelo- daleč od tega. Sej nism sama kriva; tko da mi je vseeno... :wink:
(ampak je pa res da je potem še sledila "obrazložitev" da me mata vseen rada itd in da sta me bla vesela :D ... To je najbrž omililo vse skup...)
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 21. Feb. 2009 17:37

^^sicer OT ampak moja mama pravi, da so nenačrtovani otroci, otroci ljubezni :D

drugače pa mislim, da me je najbolj prizadelo to, ko mi je mama rekla da iz mene itaq nikoli nič ne bo.... :(
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 21. Feb. 2009 17:55

fun napisal/-a:Jaz tut vem da sem bla po nesreči :oops: - enkrat sem vprašalaa če sta me načrtovala in sta mi povedala da ne... Pa me ni nič prizadelo- daleč od tega. Sej nism sama kriva; tko da mi je vseeno... :wink:
(ampak je pa res da je potem še sledila "obrazložitev" da me mata vseen rada itd in da sta me bla vesela :D ... To je najbrž omililo vse skup...)

Če bi blo v takem smislu, tudi mene ne bi prizadelo.
Nekaj sem naredila narobe in se opravičila ter rekla da sem po nesreči, on pa z grobim glasom "saj si se tudi ti zgodila po veliki nesreči." :?
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 21. Feb. 2009 18:11

Saj vem,da ni namen teme-kritiziranje,sam ne morem verjet,kaj vse eni slišite od svojih staršev,zato,ker niso zadovoljni z vašim uspehom v šoli,ali kaj podobnega... :roll:
Saj vem,da ne mislijo tako,ampak žalostno,na kakšen nivo se spustijo,medtem,ko je normalen pogovor,precej bolj učinkovit. :?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 21. Feb. 2009 23:15

Sicer ne vem več, v kakšnem kontekstu je bilo izrečeno, gotovo pa ni bilo kaj nevemkako hudega, ker nisem res nikoli bila problematična ne kot otrok ne kot najstnica... ampak ne bom nikoli pozabila, da mi je mama (2x, se mi zdi) v navalu trenutne jeze rekla, da sem p******.
Sem popolnoma prepričana, da se ne spomne, da mi je kdajkoli rekla kaj takega, ampak jaz ne bom nikoli pozabila. :( :cry:
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 22. Feb. 2009 10:04

Mene najbolj prizadane, ko kdo komentira mojo "težko" hojo v smislu "kaj je pa s tabo da tako hodiš?". Mislim haloo kaj te briga! Folk ne pomisli da imajo lahko drugi kašne drugačne probleme in kr bleknejo vn vse kar jim ade na pamet. Drugače me pa ful prizadane tudi, ko mi kdo reče da nič ne delam. Predvsem zato, ker se po vseh svojih močeh trudim nardit vse kar lahko.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 23. Feb. 2009 20:19

...
Zadnjič spremenil lakeesha, dne 10. Jun. 2009 7:10, skupaj popravljeno 1 krat.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 24. Feb. 2009 10:39

O mater.. tole punce je pa res grozno..

Tudi jaz sem kdaj pa kdaj slisala kako o temu, da iz mene nikoli nic ne bo, ampak ne iz strani starsev, nee... ampak sester in bratov..

Al pa ko mi lubi rece, da nic ne delam ko pa se trudim naredit vse kar lahko... Tako sva se nazadnje skregala (in prvic v dveh letih), prav vse je letelo iz mene, cisto vse..

In potem sem mu povedala kaj me mori, kake probleme imam (ki niso povezani s solo ne nic) in mi je bleknu da so tej problemi irelevantni sedaj in da niso zivljenskega pomena. Ahem? Prosim?
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 24. Feb. 2009 11:13

očitno je z mano neki narobe da me ne gane več kar mi govorijo starši.. :gruebel:
že od kar vem zase, so mi govorili grde reči.. mama mi vedno reče za vsako najmanjšo stvar da sm kurba, naj zginem, da zakaj sploh hodim domu med vikendi (od kar sm v LJ), za vsako stvar k gre narobe sm js kriva (tudi če nimam veze),.. od starega pa vedno ko se učimo skupi in kej ne znam mi reče da sm prizadeta, da ne bo nič z mene (no, sej to že sama vem :D ), da niti pr komunali nbi bla sposobna nrdit dobrega dela, da sm eno samo razočaranje, da bi me poslali na drugi konc sveta da nbi več slišali zame.. sam nvem, take stvari sm že tolko krat slišala, da me ne prizadene več, tudi če vem da skor vedno mislijo resno kr jim vidim to tudi v očeh :roll:

kar me je pa res prizadelo so ble besede od ene posebne osebe.. večkrat mi je očitu eno in isto stvar (včaish leto, včaish grdo.. v obeh primerih je bolelo) s katero mi je ful težko živet in samo ko pomislim na njegove besede me stisne :(
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 24. Feb. 2009 12:48

To mor bit pa grozn, da vam starši take stvari govorijo :( Men mami ni, no sej se je včasih razjezila in vpila name, sam ni pa uporablala takih žaljivk in to...Aja edin enkrat se spomnem, k sva se na smrt skregale in mi nikakor ni mogla dopovedat svojga in pol mi je sam prbila 'Ma jebi se!', jst pa njej v isti sapi nazaj 'Jebi se ti!'...in pol je vidla, da če se bo ona do mene spoštljiv obnašala, se bom tud jst do nje in obratno, tko da ni nikol nč več tazga rekla.
Fotr je pa druga zgodba, on pa reče vse, kar mu pade na pamet, sam men ne, ker nisva skupi živela in ma mal respekta do mene. Tamalima dvema pa vse živo govori, idiot!

Pa še tole sm hotla povedat, za lakeesho, če njena dva starša isto govorita njeni sestri, kokr sta njej, se niti mal ne čudm, da je taka (kot opisuje v temi 'priznam da') in da povzroča tok problemov. Starši morjo otroka tud spoštovat in mu ne morjo vse živo govort, kašno samopodobo bo pa imel tak otrok?! Sam povem, lakeesha, nč ne obsojam :)
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 24. Feb. 2009 12:54

Ojojoj kake težave imate.
Jaz si ne morem predstavljat, da bi mi starši kaj takega govorili. Ok brat to nekaj drugega in tudi vem, da ne premisli kaj zine.

Edino kar se spomnim je to, da mi je fant enkrat rekel, da če mi kaj ni prav lahko spakiram kufre in grem. Najbolj me je zabolelo zato, ker je to rekel pred njegovo mamo. In sem šla pakirat.
(s)mej se

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]