Avtomobilski ključi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
včeraj sem izgubila rezervne ključe našega avtomobila ene še imamo, mrzlično iščemo tiste...
ampak zanima me pa kakšen je postopek če želiš nov ključ od avta?
vseeno je bolj priročno če imamo še enega za nujni primer, kot pa le enega...
pa da ne bo samo to vprašanje...boš še enega dodala - kakšne obeske imate na ključih od avta? imate rajši polno obeskov, velikih pisanih, ali kake male in zakaj ravno te? pa kje navadno shranjujete take stvari?
debatirajte kar vam pade na pamet o avtomobilskih ključih ste kdaj kakega izgubili in kako potem itd
ampak zanima me pa kakšen je postopek če želiš nov ključ od avta?
vseeno je bolj priročno če imamo še enega za nujni primer, kot pa le enega...
pa da ne bo samo to vprašanje...boš še enega dodala - kakšne obeske imate na ključih od avta? imate rajši polno obeskov, velikih pisanih, ali kake male in zakaj ravno te? pa kje navadno shranjujete take stvari?
debatirajte kar vam pade na pamet o avtomobilskih ključih ste kdaj kakega izgubili in kako potem itd
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
mal je odvisno, za kakšen avto gre..
midva sva enkrat želela narest dodatni kodirni ključ za Puntota, pa bi pršl okol 10k, tk da ga pol nisva dala delat.
Vprašala sva pa kar v Intersparu, kje rje un možiček, ki izdeluje ključe in prodaja vso to šaro...
midva sva enkrat želela narest dodatni kodirni ključ za Puntota, pa bi pršl okol 10k, tk da ga pol nisva dala delat.
Vprašala sva pa kar v Intersparu, kje rje un možiček, ki izdeluje ključe in prodaja vso to šaro...
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
kaj komi si ta izpit anrdila, pa si že ključe zgubila..dobra si, ej
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
maključavničar ti ga nardi, ampak cena je odvisna od tega za kakšem avto ga rabiš, tko da glede tega mislim da ni panike. ne vem pa kok je s temi karticami ko jih majo nove lagune pa to al kok je narjen to? (ne vem, ker na žalost nimam nove lagune ).
drugčač je pa moja oma največja faca. je šla v trgovino in ko je odprla prtljažnik da not zdeva fasngo je tut ključ not vrgla, še prej pa zaklenla havbo pol pa not ni več mogla. hehe, smo ji mogl mi it domov iskat rezervo, za katero pa itak ni vedla kje je.
drugač pa ne prenašam glih obeskov pa tega. ne na navadnih klučih, ne nikjer.
drugčač je pa moja oma največja faca. je šla v trgovino in ko je odprla prtljažnik da not zdeva fasngo je tut ključ not vrgla, še prej pa zaklenla havbo pol pa not ni več mogla. hehe, smo ji mogl mi it domov iskat rezervo, za katero pa itak ni vedla kje je.
drugač pa ne prenašam glih obeskov pa tega. ne na navadnih klučih, ne nikjer.
-
*sashika* - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
zgubila jih še nism, sem jih pa že kar doskrat zaklenila v avto. drugač so mi pa že 3krat vlomili v avto , in sem hotela zamenjati ključavnice, ampak jih potem nisem, ker so take komplikacije, da se mi ni dalo ubadati še s tem, pa še drago je.
na ključih mam pa enga pliškota, da sploh najdem ključe v torbici, včasih sem mela bolj majhen obesek, pa sem mogla vsebino torbice strest na havbo, da sem jih najdla .
na ključih mam pa enga pliškota, da sploh najdem ključe v torbici, včasih sem mela bolj majhen obesek, pa sem mogla vsebino torbice strest na havbo, da sem jih najdla .
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jaaa, to je najhujš, k v torbici ne morš ključev najti, zato imam tud jst rada kakšen obesek gor, zgolj zarad tega, da je bolj vidno pol v vsej tisti zmedi, hehe
Enkrat sm že plezala v avto skoz havbo, ker so pozimi zamrznile vse ključavnce in gume na vratih in se nobenih ni dal odpret po navadni poti, dobr, da je šlo skoz havbo,
pa vlom smo tud že doživel, na parkingu od Citija, pa sam za pol urce sva šla notr, in še pozabu je snet stran ploščico od enga najbolj hudga radia,
tko da je bil pol res fuuul šok , ko sva pršla nazaj do avta, stisne daljinčka, da bo odklenu, se je pa vse zaklenil
in pol sva najprej pomisnla: "fak, a sva pozabla zaklent", no, pol sva pa zagledala tiste kable od radia, ki so tko žalostno štrleli vn iz odprtine za radio
Enkrat sm že plezala v avto skoz havbo, ker so pozimi zamrznile vse ključavnce in gume na vratih in se nobenih ni dal odpret po navadni poti, dobr, da je šlo skoz havbo,
pa vlom smo tud že doživel, na parkingu od Citija, pa sam za pol urce sva šla notr, in še pozabu je snet stran ploščico od enga najbolj hudga radia,
tko da je bil pol res fuuul šok , ko sva pršla nazaj do avta, stisne daljinčka, da bo odklenu, se je pa vse zaklenil
in pol sva najprej pomisnla: "fak, a sva pozabla zaklent", no, pol sva pa zagledala tiste kable od radia, ki so tko žalostno štrleli vn iz odprtine za radio
Zadnjič spremenil Mimi_M, dne 09. Sep. 2006 13:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
na mojih ključih je ena Nici žirafa. Sem jih pa že zaklenila v prtljažnik in to ko sem se pakirala za na morje. Ker nismo imeli rezervnih, smo poklicali ključavničarja, pa je "vlomu" v avto
Za zdejšnji avto pa imam doma lepo spravljen rezervni ključ
Za zdejšnji avto pa imam doma lepo spravljen rezervni ključ
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
...
Zadnjič spremenil MorningStar, dne 09. Sep. 2006 16:36, skupaj popravljeno 1 krat.
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
Mimi_M kako si čez havbo splezala v avto? Em pa na tvojem mestu ne bi vozila ključ s sabo, ker je za kakega vlomilca to skoraj tako kot če bi zadel na lotu; ti vlomi, zmeče vse iz predalčkov in se lepo odpelje brez muk.
Jaz sicer še nisem ključev izgubila, sem pa že plezala v avto od fanta ker je njegov bratec ključe vrgel na tla pri zadnjih sedežih, zaprl vrata, prej pa seveda še vse kljukice na vratih dol pritisnil (baje jih je pospravil ). Dobro, da se je dalo prtljažnik odpret tud z mal spretnosti in brez ključa.
Glede obeskov mam pa na ključih od doma dva obeska. En je taka zelena punčka, v bistvu kos plastike v obliki punčke v oblekici in s čopkoma. Drugi obesek mi je pa bivši prinesel iz Amerike, je pa lučka v obliki kakega tankega usb ključka in seveda v roza barvi Mi je dostikrat že prišla prav.
Jaz sicer še nisem ključev izgubila, sem pa že plezala v avto od fanta ker je njegov bratec ključe vrgel na tla pri zadnjih sedežih, zaprl vrata, prej pa seveda še vse kljukice na vratih dol pritisnil (baje jih je pospravil ). Dobro, da se je dalo prtljažnik odpret tud z mal spretnosti in brez ključa.
Glede obeskov mam pa na ključih od doma dva obeska. En je taka zelena punčka, v bistvu kos plastike v obliki punčke v oblekici in s čopkoma. Drugi obesek mi je pa bivši prinesel iz Amerike, je pa lučka v obliki kakega tankega usb ključka in seveda v roza barvi Mi je dostikrat že prišla prav.
De gustibus et coloribus non est disputandum.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest sm mela enkrat celo štorijo z "izgubo" ključev. Se mi je zjutrej ful mudil v pisarno ključev pa nikjer, drugač jih mam čist vedno v torbici, ampak sem en dan prej nekam šla kamor nisem torbice nosila (tut prvič v življenju pomoje)... no in nisem mela časa iskat pa sm vzela od mami avto. Pridem domov vse preiščem, ključev ni. Hvala bogu je mel fotr rezervne, ker če ne nevem kaj bi. No in pol drug dan najdem ključ v eni vrečki k sm mela not kopalke --> zaključek? Mačka se je z njimi igrala, ker sem jih dala verjetno na pojstlo al pa mizo, ker jest jih sigurno nebi dala med kopalke
Mam pa zdej prav iz tega razloga tisti velik obesek za okrog glave gor, da so ja čim bolj opazni.
Mam pa zdej prav iz tega razloga tisti velik obesek za okrog glave gor, da so ja čim bolj opazni.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov