anketa o drogah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Alkohol zelo redko, ostalo pa nikoli.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
sm ja. na vsa ostala vprasanja odgovorim na ZS (ce te se kej zanima), ker se bi ob bolj obširnem opisu vsul plaz kritik, obtoževanj in neodobravanj.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Aja pol pa se opravičujem. Samo ne vem, kako bi jst napisala diskusijo od enga vprašanja...
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Poleg alkohola (pijana sem bila dvakrat ali trikrat v življenju - prvič pri 14 ih)), sem probala še travo. Prvič sem bila pasivna kadilka (18 let), drugič pa sem travo kadila zavestno (19 let).
Ne alkohol ne trava mi nista pretirano všeč. Trave mislim, da ne bom več kadila, kar pa se tiče alkohola...pa ga bom v življenju verjetno še pila, ampak v mejah normale. Drugače pa sem sedaj clean.
Ne alkohol ne trava mi nista pretirano všeč. Trave mislim, da ne bom več kadila, kar pa se tiče alkohola...pa ga bom v življenju verjetno še pila, ampak v mejah normale. Drugače pa sem sedaj clean.
-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
floribunda napisal/-a:sm ja. na vsa ostala vprasanja odgovorim na ZS (ce te se kej zanima), ker se bi ob bolj obširnem opisu vsul plaz kritik, obtoževanj in neodobravanj.
Tut js se pridružujem
Drugače sem jaz tudi delala pri prihologiji na maturi seminarsko na temo drog. In sicer sem primerjala poznavanje in uporabo med gimnazijci in dijaki sr. poklicnih šol. Mislim da tole ne bo kul s samo 1 vprašanjem sploh pa na bolj babjem forumu, saj vzorec ne bo reprezentativen...
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Razen alkohola in raznoraznih home made "zvarkov"(kava kuhana na kokakoli, redbul+kava in podobno) nič.... Pa še teh kombinacij v oklepaju ne mislim nikol več probat.... :unknown:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
med 14. in 19. letom sem probala samo travo.kadila sem jo ene parkrat pa nardila prevelikega vtisa name. je blo pa alkohola zato tolk več . kasneje sem probala tud kukije (samo enkrat) in pa na parih žurih koko,ki pa mi tud ni ne vem kolk kul ker v bistvu te sam mal naspidira je pa ful draga.pmoje sem z drogami kar zaključla
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
McLarnovc napisal/-a:Razen alkohola in raznoraznih home made "zvarkov"(kava kuhana na kokakoli, redbul+kava in podobno) nič.... Pa še teh kombinacij v oklepaju ne mislim nikol več probat.... :unknown:
o fuj. js sm se z dosti vaje (in risanja) navadla kar brez nič prebedet cele noči. od kave sem fasala prebavne motnje, redbull je presladek (uporaben samo za v vodko), obojega skupaj si pa ne predstavljam.
al ste to kak cuden krst meli?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov