anketa o drogah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
floribunda napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Razen alkohola in raznoraznih home made "zvarkov"(kava kuhana na kokakoli, redbul+kava in podobno) nič.... Pa še teh kombinacij v oklepaju ne mislim nikol več probat.... :unknown:
o fuj. js sm se z dosti vaje (in risanja) navadla kar brez nič prebedet cele noči. od kave sem fasala prebavne motnje, redbull je presladek (uporaben samo za v vodko), obojega skupaj si pa ne predstavljam.
al ste to kak cuden krst meli?
Ne nobenga krsta..... Sicer pa sej ne spiješ tega skupi zmešanga....spiješ najprej kavo pol pa redbull... Sej ni nč tazga....dokler zadeva ne popusti...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Samo cigareti in alkohol in tako bo tud ostal.
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Trava včasih precej redno, zdej cca 1x na mesec, pa enkrat kokain (ampak fulfulful mal, tko da nekega efekta ni blo, better safe than sorry).
Sem pa mela obdobje, ko sem si ful želela probat lsd, pa ga nisem dobila. Pol sem rekla ajde, bom pa gobice. Pol se je pa zgodil par stvari, po katerih niti pomislila več nisem na to (napadi panike, še zdej ne vem vzroka, pa sm bla že brez drogic mal napeta, če bi bla pa na tripu me je blo pa strah da se mi zares scufa).
Zdej pa nimam želje ničesar več, ajde mogoče me gobice še vedno mal mikajo.
Ostalo mi je pa vse ogabno, speed, ketamin (to pa RES ne vem, zakaj bi kdo hotu), e, itd, fuuuujjjjjjjj.
Sem pa mela obdobje, ko sem si ful želela probat lsd, pa ga nisem dobila. Pol sem rekla ajde, bom pa gobice. Pol se je pa zgodil par stvari, po katerih niti pomislila več nisem na to (napadi panike, še zdej ne vem vzroka, pa sm bla že brez drogic mal napeta, če bi bla pa na tripu me je blo pa strah da se mi zares scufa).
Zdej pa nimam želje ničesar več, ajde mogoče me gobice še vedno mal mikajo.
Ostalo mi je pa vse ogabno, speed, ketamin (to pa RES ne vem, zakaj bi kdo hotu), e, itd, fuuuujjjjjjjj.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Malo mi je smešno, ker je 55% ljudi v anketi označilo da...a ko berem prispevke z vaše strani jih 95% napiše, da so samo alkohol probali in kakšen dimček marihuane.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^
Eni odgovorijo samo na anketo, v temo pa nič ne napišejo (nekaterim verjetno pač ni do tega, da bi razkrili ali so že kdaj kaj vzeli in kaj).
Eni odgovorijo samo na anketo, v temo pa nič ne napišejo (nekaterim verjetno pač ni do tega, da bi razkrili ali so že kdaj kaj vzeli in kaj).
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Ok...med 14-19 letom sem probal poleg alkohola tudi marihuano, ampak s tem, da cigaret nisem kadil in jih nisem maral. Kave, cigaret in ostalih stvari nisem maral.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov