anketa o drogah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Vanity_Fair - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 12. 2008
Nisem vedela v katerem sklopu tem naj odprem svojo, pa se mi je zdelo še najbolj primerno, da jo odprem kar tukaj. Torej, pripravljam maturitetno raziskovalno nalogo pri psihologiji na temo o drogah med mladimi in me zanima ali ste med 14. in 19. letom vzeli katerokoli drogo (razen alkohola). Prosim, če odgovorite na anketno vprašanje, da pa se bo tema razvijala dalje v tej smeri, pa lahko napišete tudi katero in napišete kaj več o osebnih doživljajih z drogo.
Lp
Lp
If you can`t handle me at my worst, you sure as hell don`t deserve me at my best!
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Hm...jst sm tud delala maturitetno nalogo pri psihologiji pa vprašalnik ni bil sestavljen iz samo enega vprašanja..to mi je mal hecno, kakšni rezultati pa bodo sploh prišli ven??
Drugače je pa moj odgovor: ne.
Drugače je pa moj odgovor: ne.
-
Ja koliko vprašanj pa potem mora biti pri eni anketi? Razen, če si ti delala več anket...
If you can`t handle me at my worst, you sure as hell don`t deserve me at my best!
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
red*cherry napisal/-a:Hm...jst sm tud delala maturitetno nalogo pri psihologiji pa vprašalnik ni bil sestavljen iz samo enega vprašanja..to mi je mal hecno, kakšni rezultati pa bodo sploh prišli ven??
Ti si malo zamešala pojme... Vprašalnik ni isto kot anketa. Anketa ima samo eno vprašanje in je zaprti tip odgovorov (da ali ne), pri vprašalniku pa je več vprašanj in lahko obkrožiš eno ali napišeš svoj odgovor (odprti tip).
Če jaz prav razumem njen način dela, bo naredila graf in odstotek anketirancev, ki so odgovorili z da ter odstotek tistih, ki so odgovorili z ne.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Enkrat sem kadila travo, pa ene dvakrat sem kukije jedla. Mi pa ni blo neki všeč, zato sem načeloma proti drogam.
Se pa strinjam, da si malo nerodno zastavila vprašanje. Tudi jaz sem imela psihologijo na maturi in pomoje bi morala ljudi anketirati. Govorim pa o taki čisto enostavni anketi. Se pravi recimo tam nekje 10 vprašanj, najlažje zaprtega tipa (obkroževanje). Najbrž bi bilo smiselno vprašti, če je kdo probal kakšno prepovedano drogo, katero, mgoče potem še katerih legalnih drog se poslužuje, kakšen način življenja imajo, potem pa še nekaj demografskih vprašanj (spol, starost, mogoče še kraj bivanja) ... Nočem ti soliti pameti, samo povem, ker pri nas taki vprašalniki niso bili dovoljeni in so profesorji precej komplicirali. Pa veliko sreče pri izdelavi naloge.
Se pa strinjam, da si malo nerodno zastavila vprašanje. Tudi jaz sem imela psihologijo na maturi in pomoje bi morala ljudi anketirati. Govorim pa o taki čisto enostavni anketi. Se pravi recimo tam nekje 10 vprašanj, najlažje zaprtega tipa (obkroževanje). Najbrž bi bilo smiselno vprašti, če je kdo probal kakšno prepovedano drogo, katero, mgoče potem še katerih legalnih drog se poslužuje, kakšen način življenja imajo, potem pa še nekaj demografskih vprašanj (spol, starost, mogoče še kraj bivanja) ... Nočem ti soliti pameti, samo povem, ker pri nas taki vprašalniki niso bili dovoljeni in so profesorji precej komplicirali. Pa veliko sreče pri izdelavi naloge.
-
lorelaj napisal/-a:Enkrat sem kadila travo, pa ene dvakrat sem kukije jedla. Mi pa ni blo neki všeč, zato sem načeloma proti drogam.
Imam še dovolj časa za spremembe... Drugače pa hvala za opozorilo, bom drugače zastavila anketo.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Če je droga alkohol, potem so tudi cigareti lahko.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
positive vibration napisal/-a:Če je droga alkohol, potem so tudi cigareti lahko.
Saj alkohol in cigareti SO droge, vendar legalne. No, da še jaz odgovorim na vprašanje - včasih sem kadila travo, drugega pa nisem nič probala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]