Anja Sekolovnik & očetovo nasilje nad njo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ja seveda, vse je z njo u redu! Ma dej baba zmešana! Najraje bi šla na psihiatrično in jo ugrabla, ker to res ni normalno! Še dobro, da je mala močna oseba! Vsaj tko se kaže zaenkrat no... Sam če bi si pa res kej nardila, pol bi bil pa spet vik in krik, zdej pa noben nč ne nardi! Idioti! Ne razumem kako je lahko do vsega tega sploh pršlo!!! Sramota!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
spermij napisal/-a:Vsekakor bi se ta gnoj od moškega zamislil.
Ah kaj se bo zamislu. Taki ljudje kot je on sploh mislt ne znajo. A ti si prov pisu varuhinji človekovih pravic? Ful lepo od tebe. Mene kr srce boli k pomislm nanjo, sam kaj dejansko MI lahko nardimo da bi ji pomagal??
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
kr.ena napisal/-a:Sramota. Da se objavlja take članke, polne iztrganih citatov in z naslovom, ki nima zveze z ničemer. In s polnim imenom mladoletne osebe.
In da se jih še linka po forumih.
kaj pa, naj se ne linka njenega primera in ne govori o njej, pa bo bolje?Naj bežimo pred resnico, da se take stvari res dogajajo in naj sploh ne govorimo o tem?
mislm da to ne more met nekega učinka.Če se pa naznani svet o tem rpimeru in še o mnogih drugih, pa obstaja možnost da se najde nekdo ki temu dekletcu lahko pomaga.se pa strinjam, da se imena nebi smelo objavit.
sicer pa kaj naj rečem, ogabno od ogabnega.Jst nevem kakšna je ta naša sociala (med drugim ne rabim omenjat tega da res delajo traparije skos in skos) da tkole nardi z otrokom.
o tem fotru pa rajš nebi razglabljala kva vse bi mu nardila misl eni ljudje so pa res omejeni in ogabni.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
spermij napisal/-a:Ja, ŽuŽa, poslal sem ji e-mail, pa na odgovor čakal dva tedna. Odgovora na drugi e-mail še nisem prejel...
In to nej bi bla neka varuhinja človekovih pravic. Pa kakšna je ta naša država..podn od podna kar se tiče takšnih zadev.
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Ah, ko je bila izbrana sem vedla da bo sranje ko je začela z velikim podpiranjem Romov, natančneje družine Strojan. Dajmo ciganom posest in hišo, 14letnico pa zaprimo v ZAPRT oddelek psihatrične bolnišnice, poskrbimo da se ji zmeša in jo vrnimo v roke spolno izprijenega očeta. BRAVO! In kdo bo zdaj tisti ki bo šel na Evropsko sodišče? Slovenija je dokazala da niti demokratična, niti pravna država. Pravice dajemo tistim, ki jih v ustavi (so samo omenjeni) in zakonu sploh ni, nedolžnemu otroku, ki ima pravico do zaščite pa odvzamimo vso pravico, dostojanstvo in mladost.
Ne kadim, a vedno vžgem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov