akta al zvezki

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
maissi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a maissi » 27. Avg. 2009 17:35

McLarnovc napisal/-a:
maissi napisal/-a:Eh, "obvezna" predavanja, hodi pa noben. jaz sem na bolonjcu pa sem hodila samo na vaje

Kateri faks pa? Na nekaterih faksih so kar striktni kar se tega tiče oz. dejansko preverjajo kdo je prisoten na predavanjih. :wink:

ntf

sej gre včasih res kakšen list okrog, ampak te podpišejo prijazni sošolci :) samo, to je bilo pri nas pri dveh predmetih od osmih, ostale profesorje pa je bolil ku**c če je kdo sedel v predavalnici ali ne :?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 27. Avg. 2009 18:04

maissi napisal/-a:ntf

sej gre včasih res kakšen list okrog, ampak te podpišejo prijazni sošolci :) samo, to je bilo pri nas pri dveh predmetih od osmih, ostale profesorje pa je bolil ku**c če je kdo sedel v predavalnici ali ne :?

Pri sosedih recimo so dost striktni glede tega. Se je že zgodilo da je šel profesor dejansko štet kolko folka je v predavalnici in kolko je podpisanih, potem pa je(ker je blo podpisanih več) zadnje na seznamu enostavno prečrtal, čeprav so bili ti verjetno tam... Ali pa je napisal, da tistem predavanju ni bilo nobenega...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
wild cat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a wild cat » 27. Avg. 2009 21:53

Jao kere prigode. Tnx za odgovore
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Avg. 2009 23:21

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 28. Avg. 2009 9:53

Js sm mela sabo zvezek, s katerega se dajo listi ob strani odtrgat. In pol sm zapisovala snov v zvezek, doma pa vse dala v akto.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Avg. 2009 9:57

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:22, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 28. Avg. 2009 10:04

^zvezki drgač :D :D

jz sm mela letos tko, mau zvezkou mau akte..mislm, kar se tiče tega nimam res nč pošlihtan, use neki zmečkan, na sto koncih lol ugl. ne zvezek ne akta ni zame. mogoče potem raj en zvezk pa pišm kr prost use not pa pol liste vn potrgaš (tak tip zvezka)-se mi je najbl obnesl..ni ne akta ne zvezk, nakonc pa vpneš liste v akto če čš :)
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 28. Avg. 2009 10:07

Ja js sm mela eno tako mapco sabo pa notr snov prejšnjega predavanja, sam res je da pri kašnih predavanjih nism rabila nosit prejšnih zapiskov, ker je blo vsako predavanje kakšna čisto neka x tema od prejšne.
Je res da se listi hitro strgajo, sploh po nekaj časa, samo vseeno se mi pa ni dal po ljubljani in vlaku nosit v torbi 5 zvezkov + kašne knjige.
Uporabniški avatar
supeLLka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 12. 2008
Kraj: MB ;3

Neprebrana objavaNapisal/-a supeLLka** » 26. Dec. 2009 11:25

Emm vem da je stara tema ampak nočem nove odpirat~torej:
Mene zanima nekaj glede akte,jas sem pač na dosti forumih brala da so meli v 9 razredu OŠ akte in zaj mene zanima nekaj:
~ kak je potem to ko si vprašan v OŠ pa maš akto? kaj polj pač daš učitelju akto al kak?

~ potem kaj v akti maš ti vbistvu vse predmete noter v isti akti?

~ in pa kaj mate vi kake liste sploh v akti? Mislim navadne al črtaste?

~ in pa mislite da bi se v 9 razredu OŠ v pol leta (torej v 1 redovalnem obdobju) cela akta napolnila če bi za matematiko mela zvezek?

Hvala pa prosim ne z kakim nevmesnim. :oops:
ne čakaj na jutri če lahko storiš že danes...
Uporabniški avatar
Blondie7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2009
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Blondie7 » 26. Dec. 2009 11:51

Ja tak ko si rekla, pač daš akto profesorju, takrat, ko si vprašan.

Najboljše je, da imaš eno rezervno mapo, ker sredi leta zna biti akta težka, ker se napolni z listi. V rezervno mapo pa daš tiste predmete, ki jih tisti dan nimaš na urniku.

V akti dobiš navadno nekaj črtastih, nekaj karirastih in nekaj belih listov. Če pa si jo sama sestaviš se pa pač odločiš kaj boš imela. Meni osebno so všeč tudi tisti zvezki (že prej omenjeni), ki so preluknjani in jih potem odtrgaš in daš v akto. Misli, da se ne napolni cela akta, če imaš posebej za matematiko zvezek, no vsaj pri nas v 8. razredu (8-letke) nismo veliko popisali. :)

Aja pa meni je všeč akta, ker imam vse na enem mestu: od letnega planerja, do imenika, snov predavanj, itd.
Uporabniški avatar
supeLLka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a supeLLka** » 26. Dec. 2009 12:36

Aha,,hvala za odgovore!
Aja pa upam, da nebote mislili, da je to ogaševanje,ker me samo zanima če se ti zdi ta akta OK?

http://www.dzs.si/eshop/guest/showProdu ... tion=false

:D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Dec. 2009 12:40

Stvar okusa, ampak meni so te mape pretežke. Imam raje navadne Akte (tiste za 15-20€). Čeprov sedaj tudi teh ne uporabljam več, ampak navadno mapo (ki ima za 4 luknje) in liste notr. Precej ceneje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
supeLLka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a supeLLka** » 26. Dec. 2009 13:28

Emm kak pa zgledajo?
Jojj oprosti ampak sem bolj nerazgledana glede Akt, ker jih še nikoli nisn mela. :(

Če maš kako sliko os tistih za 15-20€ ?
:)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Dec. 2009 13:36

Take: KLIK. Pač navadna mapa z lepšo slikco :D Imajo pa krajšo dobo obstoja, kot tiste iz plastike (kot ti nalepila).
Pojdi malce po trgovinah pregledat, boš lažje se odločila.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
supeLLka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a supeLLka** » 26. Dec. 2009 13:42

aa hvala,te so lepe sam nvm kaj misliš da bi blo boljše za mene za 9 razred pa da nebi glih bla neke predraga sam more bit pa fajn vzdržliva glede na to kako jaz delam z vsemi stvarmi. :D

Aja sicer čisto off zaj to sam vseeno:
Kaj mi še poveš prosim kak naret to da ne nalepiš celega linka ampak da napišeš napesto linka besedo tak kot si ti napisala: KLIK

hvala. :)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov