ČAKANJE
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
[vanessa] napisal/-a:najbolj mi gre na živce čakanje koga, ko sva zmenjena.. tkod a sm se naučila tudi js pr določenih ljudeh zamujat, sam tudi če zanalašč zamudim, sm še vedno prezgodej na določenem kraju
Ppoznam take situacije in me skos razživcirajo.joj da sm včasih koga po pol ure nekje čakala da se mu je uspelo prmigat.pa še največja ironija,tist z avtom ponavadi,jaz pa peš.in tud sm jaz začela "zamujat" po 10-15 minut sam sm pogruntala,da mi uspešno zamujanje ni pisano na kožo.
poznam pa tud folk,ki nima filinga za cajt.
sm se s frendico zmenla v birtiji kao da se dobimo čez 1 uro...jaz pridem skor na cajt,naročim si drink in jo čakam...skdim od dosade par čikov,nje še ni...pol sm jo poklicala,da kje je,da jaz grem domov(zihr sm jo pol ure čakala).pa me vpraša če je že res tuilk ura,d ase njej zdi da je minilo šele 15 minut.faaaaaaaaak.ne vem,jaz če se zmenim se zmenim točno in za zihr.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Aloha napisal/-a:Groza. Čakanje useh sort.
Zmer teži prenašam, zmer bl pikčasta ratujem, zmer več žiuceu nacufam in zmer huj nergam .
owje,mke to
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
zadnič sm čakala 20min v vrsti za fotokopiranje pa so bli samo trije pred mano in sm skr žiuce zgubila ko sm gledala žensko kako je počasi tiste liste obračala tam pa je mela 3 fotokopirce, aaaaaaaaaaaa zmešalo se mi je!
I laugh at gilded butterflies.
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
pri ginekologu, čeprav sem naročena
najhuje pa mi je v trgovina na hitri blagajni "do pet izdelkov" ko se mi mudi, blagajničarka pa zasanjano dela in nič ne reče tistim, ki imajo več kot pet izdelkov
sej ne da se mi nebi dalo čakat, vendar imam za malco 30 min
najhuje pa mi je v trgovina na hitri blagajni "do pet izdelkov" ko se mi mudi, blagajničarka pa zasanjano dela in nič ne reče tistim, ki imajo več kot pet izdelkov
sej ne da se mi nebi dalo čakat, vendar imam za malco 30 min
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
piškotek* napisal/-a:pri ginekologu, čeprav sem naročena
jaooo...to gre men tok na jetra, ker ma zmeri k sm naročena učeti še nevemkolk nosečnc in one majo itak prednost pred mano mislm nevem kera logika, če je use uredu z njo in to in če je v zgodnji fazi nosečnosti lahko lih tko čaka kot jst razumem une visokonoseče in nimam nč proti, sam da se pa more naprej štulit ena k je noseča tri mesce, veselo poskakuje in hod pred ZD gor pa dol na cigarete....Ne tega pa ne razumem in kr žiučne fasujem zraven..
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
1. Ljudi. Ko se zmenim za doloceno uro in teh osebkov ni in ni.
Npr vceraj sem se zmenila s kolegico, da se dobiva cez 15 min, lih toliko da se obleceva in greva.
Zato sem si jaz resno nekaj na hitrco gor vrgla in sla v avto. Zenska se mi ni prikazala 20 min kasneje, zato sem jo poklicala in ona itak 'ze greeeem'. In niti se 20 min kasneje, ko sem ze resno razmisljala, da bi sla sama (haloooo?!). In ko sem jo SPET poklicala je bilo spet 'evooo sem ze tuuukaj'.
Itak, da sem bila jezna. Ne maram zamujanja sploh. Vcasih sem nalasc zamujala ampak pri dolocenih osebkih to ne funkcionira, ker si itak se vseeno prezgodaj. Ni mi problem cakat 10-15 min, ampak kaj vec je pa no go.
Aja in kaj je gospodicna pocela? lakirala si je nohte in si dala gor 3kg make upa, pa ceprav je bilo receno da naj bi bilo vse v izi.
2. Cakanje pri ginekolgu. Tam te vse punce vsaj enkrat premerijo in ocenijo. In doooolgcas, pa ceprav si narocen, itak prides eno uro kasneje.
3. Cakanje v bolnici. Sedezi so itak vecinoma zasedeni, cakas lahko v okviru parih metrov ker sicer te panika grabi, da ja nebi zamudil svojega klica...
Vsaj pri meni je tako.
Npr vceraj sem se zmenila s kolegico, da se dobiva cez 15 min, lih toliko da se obleceva in greva.
Zato sem si jaz resno nekaj na hitrco gor vrgla in sla v avto. Zenska se mi ni prikazala 20 min kasneje, zato sem jo poklicala in ona itak 'ze greeeem'. In niti se 20 min kasneje, ko sem ze resno razmisljala, da bi sla sama (haloooo?!). In ko sem jo SPET poklicala je bilo spet 'evooo sem ze tuuukaj'.
Itak, da sem bila jezna. Ne maram zamujanja sploh. Vcasih sem nalasc zamujala ampak pri dolocenih osebkih to ne funkcionira, ker si itak se vseeno prezgodaj. Ni mi problem cakat 10-15 min, ampak kaj vec je pa no go.
Aja in kaj je gospodicna pocela? lakirala si je nohte in si dala gor 3kg make upa, pa ceprav je bilo receno da naj bi bilo vse v izi.
2. Cakanje pri ginekolgu. Tam te vse punce vsaj enkrat premerijo in ocenijo. In doooolgcas, pa ceprav si narocen, itak prides eno uro kasneje.
3. Cakanje v bolnici. Sedezi so itak vecinoma zasedeni, cakas lahko v okviru parih metrov ker sicer te panika grabi, da ja nebi zamudil svojega klica...
Vsaj pri meni je tako.
-
soncnca - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2008
*cakanje pr dohtarjih. k mam lepo uro, p bi bla lah tocn tkt na vrst, ampak ne dohtar more opravt se tisoc zasebih klicov, k bajto opremla, kaksna tla bo dau pto. jaooooo kt, d mam p jst cs ceu dan cakat, d pridem na vrsto.
*cakanje na trolo. vse mi spelejo pred nosom, p k se mi najbl mudi, ankol anbene ni.
*pa v trgovinah. sori, sam ene zenske na blagajnah so cist nesposobne, cakam tm like 100let, pol p se kj zamuštra grrr.
*cakanje na trolo. vse mi spelejo pred nosom, p k se mi najbl mudi, ankol anbene ni.
*pa v trgovinah. sori, sam ene zenske na blagajnah so cist nesposobne, cakam tm like 100let, pol p se kj zamuštra grrr.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tud jz. Večkrat.sončk napisal/-a:Največ sm se pa načakala v Benetkah
Sicer sem pa dokaj tolerantna glede čakanja, ker sama velikrat zamujam in pač.. Sem s kolegom, ki ga največkrat pustim čakat [ampak, matr, sem ga potem zgruntala - on pride še precej prej kot je domenjeno! ], da me bo enkrat pustil čakat cel dan, pač da bova na istem potem - sem rekla nej mi sam povej v naprej kdaj, da si knjigo prinesem s sabo.
Pa da ne bom samo OT..zoprno je čakanje pri dohtarjih, majo itak vsi več al manj prakso naročanja; pa še vseeno zgleda vedno nekaj pride vmes in potem vsi veselo čakamo.
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Jz tudi sovražim čakanje, še posebej če sem zmenjena. Nevem, zakaj se človek zmeni ob določeni uri in potem zamudi. Se nisi mogu prej napravit al pa kasneje zmenit?? Ful ne razumem tega. Jz sm se vedno potrudla da sem bla točna. Drugače pa je bilo čakanje dosti lažje ko sem še kadila, ker mi je šlo vse hitreje
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz velikokrat čakam... (mogoče se mi to samo zdi ker ne maram čakanja )
1.) Največkrat in najhuje mi je pri okulistu; ker sem že tko in tko napol slepa, in vidim komaj meter pred sabo, okulistka mi pa vedno naroči da naj na pregled pridem brez leč, in da je priporočljivo, da sem nekaj časa prej tud brez očal... In ker videm eno samo mglo pred sabo, se mi minute v okulistični čakalnici najbolj vlečejo.
2.) Velikokrat moram počakat, da me kdo pelje iz mesta do mojih rovt (= plac kjer stanujem)- ker pač še nimam svojga avta... Ampak to mi ni problem; se zmenim s kom za kavo, počakam pri kakšnih prijatlih, če ni druzga grem pogledat po trgovinah in brezveze zapravljat.
3.) Čakam ko se peljem na vlaku. Sicer poredko, ampak se rado vleče. (če mam sabo lap topa, ipod ali kakšno knjigo čas zabijem na tak način)
4.) Če sem s kom zmenjena na pijački ali kosilu, kdaj pa kdaj čakam... Ampak se na srečo ne dogaja pogosto, če pa že čakam, čvekam po telefonu, odpišem na sms-e ali pa si mal oddahnem in opazujem ljudi okrog sebe..
5.) Ne maram čakanja v vrstah v trgovinah, ko sem ponavadi vsa obložena s cunami, in mi gre ves prah in tiste pršice iz oblek v nos, in potem še celo večnost kiham...
6.) na faksu pri akkih profesorjih "čakamo" na vrsto na ustni zagovor... Takrat sem ponavadi živčna in grizem nohte, švicam in si želim da bi blo čim prej vsega konec
Ponavadi si "čakalni" čas zapolnem, in moram rečt da včasih celo prav pride..
1.) Največkrat in najhuje mi je pri okulistu; ker sem že tko in tko napol slepa, in vidim komaj meter pred sabo, okulistka mi pa vedno naroči da naj na pregled pridem brez leč, in da je priporočljivo, da sem nekaj časa prej tud brez očal... In ker videm eno samo mglo pred sabo, se mi minute v okulistični čakalnici najbolj vlečejo.
2.) Velikokrat moram počakat, da me kdo pelje iz mesta do mojih rovt (= plac kjer stanujem)- ker pač še nimam svojga avta... Ampak to mi ni problem; se zmenim s kom za kavo, počakam pri kakšnih prijatlih, če ni druzga grem pogledat po trgovinah in brezveze zapravljat.
3.) Čakam ko se peljem na vlaku. Sicer poredko, ampak se rado vleče. (če mam sabo lap topa, ipod ali kakšno knjigo čas zabijem na tak način)
4.) Če sem s kom zmenjena na pijački ali kosilu, kdaj pa kdaj čakam... Ampak se na srečo ne dogaja pogosto, če pa že čakam, čvekam po telefonu, odpišem na sms-e ali pa si mal oddahnem in opazujem ljudi okrog sebe..
5.) Ne maram čakanja v vrstah v trgovinah, ko sem ponavadi vsa obložena s cunami, in mi gre ves prah in tiste pršice iz oblek v nos, in potem še celo večnost kiham...
6.) na faksu pri akkih profesorjih "čakamo" na vrsto na ustni zagovor... Takrat sem ponavadi živčna in grizem nohte, švicam in si želim da bi blo čim prej vsega konec
Ponavadi si "čakalni" čas zapolnem, in moram rečt da včasih celo prav pride..
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
NE prenesem čakanja in še posebi ne zamujanja. Jst sm vedno točna, oz ne, raj sm prej na mestu kurk da zamudim -> če se mi to zgodi pole morem bit ress neki narobe Ugl. čakanje ne,ne, ne!
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov