ČAKANJE

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cokolada » 21. Jan. 2009 20:14

Mene pa zaradi ene raziskave zanima naslednje: KJE ljudje največ čakamo? zanimajo me lokacije kjer moramo največ čakati... na karkoli, tako da v bistvu ne delamo nič drugega kot čakamo... recimo letališče, čakalnice pri zdravnikih... etc... :idea:
kaj vi mislite...? kakršen koli odgovor bo v redu, vendar me res zanima KJE ne pa ZAKAJ čakamo.
hvala za odgovore!
:)
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Jan. 2009 20:16

:evil:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a emkica » 21. Jan. 2009 20:34

na blagajni na glavni železniški v lj....tolk jih je pa je še zmeri včasih full gužva
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 21. Jan. 2009 20:37

Js sem se največ načakala na Polikliniki (obup.. naročena sem bila ob 8:00 za operacijo, na vrsto pa prišla ob 13ih..), na letališču (ni panike :P ), čakanje avtobusa ( :roll: zabavno sploh če je nedelja zvečer in ti je en spelu pred nosom, doma si pa v routah, haha).
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 21. Jan. 2009 20:52

Na blagajni, na avtobusni postaji, pri zdravniku (čeprav tam ponavadi poleg tega da čakam preberem kakšno revijo), če smo zmenjeni pred namo in si tip vzame akademskih 15 ...
Ko bom velika, bom Lara Croft.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 21. Jan. 2009 20:59

Na ljubljanski urgenci se zna čakat kšne 8 ur, al pa na avtobus uro in pol, če je slučajno kšna ulica zaprta in je posledično kaos v mestu, na blagajnah v Intersparu med vikendom je za znort, se jim izognem ker se počutm k en kapitalističn kreten, na letališču tut, če hočš za zihr prej pridt (samo tm maš lahko prenosnika pa zaston internet in ni tko hudo, vsaj če čakaš na tanovem terminalu z izredno udobnimi sedeži in lepimi wcji).

Največ sm se pa načakala v Benetkah, ker sm z vlakom zjutri pršla iz Pariza, zvečer sm mela pa šele vlak v Ljubljano. In sm mela en dan za zabit, najprej sm mal sedela in opazovala vodo, potem sm šla čist v vsako trgovino v Benetkah, pol sm začela mal slikat, snemat, šla na pico, hranla golobe, opazovala ljudi, se naučila celotni zemljevid na pamet in pomagala zabitim ameriškim turistom. No potem je bla ura šele 17.00, vlak je bil pa ob 22.00. Potem sm na železniški postaji sedela, stala, se presedala sm pa tja, obenem zmrzovala, hodila na čaje, reševala križanke, odštevala minute, dokler ni bla ura 21.00, da sm lahko šla na vlak. Pa še potem na vlaku sem se nekak zamotla z novimi poznanstvi za kšne pol urce, hotla spat, pa me je en kreten s koleni butu (nalašč) in mel Ipoda na najbl naglas možn. Po parih prepirih z njim sem šla sedet k štirim Špankam, k so mi zatrjevale, da je iz Fernetičev do Ljubljane pol ure. K so one potem vstajale vsake pol ure, se je še men čakanje neznansko podaljševalo in ko smo končno odbrzeli mimo mojga kraja sm spoznala, da zdej lahko končno vstanemo in počakamo (še 8 minut) do Ljubljane. To je bla ena večjih odrešitev mojga lajfa.
Uporabniški avatar
Klea_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Klea_ » 21. Jan. 2009 21:03

na banki, na pošti, v lekarni, na upravni enoti, pred wc-ji v raznih lokalih/diskotekah, postajališčih (ko greš na izlet z avtobusom in morajo vsi istočasno na wc :D )
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 21. Jan. 2009 21:28

Uf ja, največ sem do zdaj še zmeri čakala na teh počivališčih, ko smo šli na wc.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Jan. 2009 21:28

topu
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:27, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 21. Jan. 2009 21:45

v vrsti kjerkoli že.. mnja, del lajfa :wink:
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 21. Jan. 2009 23:04

~NIA~ napisal/-a:jst sm mojga bivšga čakala dobre 4 ure pred kolosejem.

:eek:

Najhujše mi je na banki...
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 21. Jan. 2009 23:15

Pri zdravniku, na banki, pošti..
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2004
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objavaNapisal/-a dajcy » 21. Jan. 2009 23:16

Pri zobozdravniku vedno dolgo čakam (morda se mi samo zdi, ker me je strah in komaj čakam, da bo mimo :D ).
Drugač pa mislim da sem najdlje čakala v bolnišnici, sem bla naročena ob osmih na operacijo, prišla sem pa na vrsto okrog 12.30. Itak sem bla cela živčna, pol pa še tisto čakanje... :roll:
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 21. Jan. 2009 23:22

mene so z zatečenmu in zelo bolečmu kolenom na kirurgiji pustl čakat več kot 6 ur :eek: :x oni pa tam udobno kofetkajo pol te pa označjo za lažniuca, ker te kao ne boli dost :evil:
pa čakanje na trolo :roll:
pa mučno je čakanje na ocene izpita... kdaj oh kdaj bojo končn na netu...
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2004
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objavaNapisal/-a dajcy » 21. Jan. 2009 23:33

Ja, zdej sem se spomnla.. Na kirurgiji sem tud dost dolgo čakala, ker pač dežurnega zdravnika ni blo od nikoder (zgleda je spal nekje). In potem, ko je končno prišel me je nazmerjal kao če je res tako nujno, da sem mogla v petek zvečer prit, pa da bi lahk počakala do ponedeljka :roll: Mela sem pa zlomljen nos in zelo udarjeno roko.
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov