čakalna doba za potni list
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Damyanchyka napisal/-a:Jst nism nč prosila..pa sm ga dubila u dveh dneh..sm bla presenečena..sam se da use uštimat..sm prepričana!Dala sm ga delat pa u LJ pr tobačni..
Js sm ga dala tud tam delat, pa sm ga v ene stirih dneh dobla domov po posti, pa tud nism nc prosla ker se mi ni mudilo. Sej se ne caka tk dolg na to, res pa je, da odvisno kdaj das delat - zdle v tem casu pa pomoje ni panike.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ma ja ej..sm se spomnla pol že k sm to napisala kaj je blo pr men Ni blo čist tko kukr sm napisala..Sliko prvo k sm jo dala ni bla kao prava..pol so me poslal da sm se šla slikat..pa sm šla tja k so mi rekl..pridm nazaj pa so rekl kao da je presvetla(blond sm)..pa k je na potnih listih pač use črno belo,da se slučajno neb vidlo..pa sm rabila recimo čez kak mesc potni list..pa so vrjetno useen dal pod nujno,če bi zavrnil sliko..Pomoje..
Sicr pa še vedno vrjamm da se da use uštimat..tut če nimaš nekih silnih zvez..sam mal domišljije rabš
Sicr pa še vedno vrjamm da se da use uštimat..tut če nimaš nekih silnih zvez..sam mal domišljije rabš
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tiavanna napisal/-a:SSarchy napisal/-a:Na upravni enoti vam nikoli ne bo noben predlagal, da pejte v Celje po potni list, ker se to ne dela tko! To so se ljudje razvadli in si med sabo povedali, da se to tudi da - še v času, ko so ble nenormalne gužve na UE Ljubljana (novi biometrični PL). Vendar nima smisla hodit v Celje, ker se lahko na UE zmeniš za prioriteto, da PL dobiš že naslednji dan.
Em, našim so na občini rekli, da se na potni list čaka en teden, če ga hočejo prej, pa naj grejo v Celje, tko da nevem...
Ja, ker je bla lani ravno v tem času taka gužva, da so tudi prioritete prihajale šele po enem tednu. V Ljubljani, kjer sem jz delala, je blo strogo prepovedano dajat informacije o tem, da se gre lahko po PL v Celje; taka navodila smo dobili ravno od njih.. Vročitev PL je lahko osebna ali po pošti. In če prideš po PL osebno, ga dvigneš na UE in nikjer drugje.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
*spelchek* - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Ne vem, če to ravno spada v to temo, ampak vseeno, ker ima vezo s potnim listom:D
Mene zanima, če bariš za obisk Švice potni list ali greš lahko z osebno?
Mene zanima, če bariš za obisk Švice potni list ali greš lahko z osebno?
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
Slovenski državljan lahko z veljavno osebno izkaznico vstopi in prebiva (do 90 dni) v vseh državah Evropske unije, in sicer: Avstrijo, Belgijo, Ciper, Češko, Dansko, Estonijo, Finsko, Francijo, Grčijo, Irsko, Italijo, Latvijo, Litvo, Luksemburg, Madžarsko, Malto, Nemčijo, Nizozemsko, Poljsko, Portugalsko, Slovaško, Španijo, Švedsko, Veliko Britanijo, Romunijo in Bolgarijo. Z osebno izkaznico pa lahko državljan Slovenije na podlagi bilateralnih sporazumov potuje tudi na Hrvaško in v Švico. Prav tako se s slovensko osebno izkaznico lahko potuje v Bosno in Hercegovino ter Črno goro.
Državljani RS lahko potujejo v Makedonijo tudi z veljavno osebno izkaznico.Vizum ni potreben (Sklep Vlade Republike Makedonije z dne 22.06.2004).
http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodki ... 17&sid=319
Državljani RS lahko potujejo v Makedonijo tudi z veljavno osebno izkaznico.Vizum ni potreben (Sklep Vlade Republike Makedonije z dne 22.06.2004).
http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodki ... 17&sid=319
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov