18. rojstni dan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
mi smo naredile letos za 60, prišlo je pa recimo 45 ljudi na koncu. organizatork je bilo 6, tako da so se stroški lepo porazdelili, pijačo smo pa kupile malo na zalogo in si ostanek razdelile
sej ni taka kunšt narest veliko žurko. rabiš plac, ki ni preveč uničljiv, glasbo s primernim ozvočenjem, pijačo in folk.
sicer pa, glede neobvladljivih pijanih množic. tudi dva pijana težaka lahko precejšnjo škodo naredita inventarju, drugim ljudem ali sebi. treba je pač gledat, koga povabiš.
sej ni taka kunšt narest veliko žurko. rabiš plac, ki ni preveč uničljiv, glasbo s primernim ozvočenjem, pijačo in folk.
sicer pa, glede neobvladljivih pijanih množic. tudi dva pijana težaka lahko precejšnjo škodo naredita inventarju, drugim ljudem ali sebi. treba je pač gledat, koga povabiš.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ah to je čist relativno.Mi smo mel skoz velike žurke s samimi kroničnimi pijanci, štorastimi ljudmi, napihnjenci ki bi še teglc za rožo pretepl ko jim živc potegneš in vse, pa nikoli nismo nobenga inventarja poškodoval.No, razen enkrat je za stavo kolega z glavo ruknu v eno šipo na vratih, pa še to se je potem pač sam zmenu kako in kaj s škodo, tko da mi nismo mel problemov.
odvisno kakšen folk maš okol sebe in kok te spoštujejo da t noujo stroškov delal.so pa te žurkice kul, ampak samo če je folk v tej meri, da zna žurat in se ne pokupčka dobesedno za ceu večer.
odvisno kakšen folk maš okol sebe in kok te spoštujejo da t noujo stroškov delal.so pa te žurkice kul, ampak samo če je folk v tej meri, da zna žurat in se ne pokupčka dobesedno za ceu večer.
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Tole sm šla odpret ker sm spet sam gledala wtf se tle notr piše ker je naslov teme tak, da more vsako slavistko k to prebere kr zvit v trebuhu...
Pa da nam čist OT... Velike žurke so zakon, ful folka lah spoznaš, pr organizaciji je pa tko... če se kuj fajn zmenš kdo kaj nardi je kul... Da jih pa recimo 5 pol dejansko prpravla vse skupej, en pa sam dnar da pa...
Pa da nam čist OT... Velike žurke so zakon, ful folka lah spoznaš, pr organizaciji je pa tko... če se kuj fajn zmenš kdo kaj nardi je kul... Da jih pa recimo 5 pol dejansko prpravla vse skupej, en pa sam dnar da pa...
Always look on the bright side of life!
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Moj 18 rojstni dan je zgledal tako, da sem lepo cele 4 mesce pred njim delala vse počitnice in vikende da sem prišparala malo denarja (rojstni dan je moj in ne mojih strašev).
Sicer še zdaleč nisem imela 90 ljudi, bilo nas je okoli 17. Hotela sem najeti kočo pa je očka rekel da imam dovol veliko garažo tako da mi je zrihtal gasilske klopi in mize...z mami sva ceu dan prej delale obložene kruhke(res imej zalogo,ker gredo hitro, mi2 sva jih komaj sproti delali).
Alkohol je bilo pa tako vino je pripeljal fotr iz štajrske, brat je nekje dobil manši sod piva pa nekaj soka, pa kaj jz vem mislim da so bili wiski,vodka,borovničke,tekila....
Musko je zrihtal prijatel in to je blo res vse....
Sicer je bila pa taka žurka prva in zadnja, sedaj jih raj povabim vse tiste ki mi nekaj pomenijo na večerjo ali pa doma kaj pripravim!
Sicer še zdaleč nisem imela 90 ljudi, bilo nas je okoli 17. Hotela sem najeti kočo pa je očka rekel da imam dovol veliko garažo tako da mi je zrihtal gasilske klopi in mize...z mami sva ceu dan prej delale obložene kruhke(res imej zalogo,ker gredo hitro, mi2 sva jih komaj sproti delali).
Alkohol je bilo pa tako vino je pripeljal fotr iz štajrske, brat je nekje dobil manši sod piva pa nekaj soka, pa kaj jz vem mislim da so bili wiski,vodka,borovničke,tekila....
Musko je zrihtal prijatel in to je blo res vse....
Sicer je bila pa taka žurka prva in zadnja, sedaj jih raj povabim vse tiste ki mi nekaj pomenijo na večerjo ali pa doma kaj pripravim!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
Tud jst načtrujem zabavo za 18-ko z še eno kolegico, pa jih tut mislima okrog 80 povabit?
In zakaj bi se zdej s tem hvalile al pa hotle bit u središču pozornosti?Jaooo folk ste eni čudni..
30 je sam sošolcev, kje so kolegi od mene pa kolegi od nje..?pa usi tipi pa punce od teh kolegov?itak se z usemi poznamo..
Pa da bo kao ati plaču, to tud ni res.Jst bom dala sama svoj denar, ki sm si ga sama zaslužla z delom, stari mi nebojo nč dali zroun..Tolk o tej razvajenosti pa teh forah.
Tud jst nvem kakšne igrce bi se lahk sploh šli, res bo težko use spravit k temu..Sam se znamo fajn met kr smo usi za štose tk da mislim da bo u vsakem primeru fajn
In zakaj bi se zdej s tem hvalile al pa hotle bit u središču pozornosti?Jaooo folk ste eni čudni..
30 je sam sošolcev, kje so kolegi od mene pa kolegi od nje..?pa usi tipi pa punce od teh kolegov?itak se z usemi poznamo..
Pa da bo kao ati plaču, to tud ni res.Jst bom dala sama svoj denar, ki sm si ga sama zaslužla z delom, stari mi nebojo nč dali zroun..Tolk o tej razvajenosti pa teh forah.
Tud jst nvem kakšne igrce bi se lahk sploh šli, res bo težko use spravit k temu..Sam se znamo fajn met kr smo usi za štose tk da mislim da bo u vsakem primeru fajn
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
jz za zabavo za 18-ko ne načrtujem nič posebnega, ker enostavno okrog sebe poleg domačih in nekaj redkih prijateljic nimam ljudi s katerimi bi se družila. Domače in fantove starše (ter fanta seveda) bom povabila na kosilo, mami bo naredila torto. S fantom bova šla na romantično večerjo ali kaj podobnega, potem bom pa še dve ali tri prijateljici peljala na pijačo, ter dve osebi, s katerimi se zadnje čase veliko družimo na večerjo. Sva se s tem pogovarjala s fantom in pravi, da je tako najbolj, pa tudi meni je ql
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hm...kolk let je že nazaj ko sem jaz praznovala svoj osemnajsti rojstni dan...? Ja, kr 10 let bo že. Praznovala sem s svojo klapo, s katero smo tiste čase žurali skupaj usako soboto. U bistvu je za moj 18. rojstni dan čist navadna žurerska sobota, dve sadni vodki in peški u lokalni diskač. Tisti večer so me kolegice kmal pustile na cedilu, so šle žurat u sosedno vas Jst pa sm ostala z dvema kolegoma...Ma ni blo nobenih posledic ki bi me zaznamovale for lajf, naslednji tedn je bla spet ena navadna žurerska sobota
Praznovanje 18 rojstnega dneva veliko pomeni ko imaš 17 let, in se ti zdi da zdaj ko pa boš 18 boš pa odrasel, starši ti ne bodo več težili in boš lahko počel stvari po svoje...Ampak ko zdaj gledam nazaj, vem da ni čist tko kot se nam u najstniških letih to tako zdi.
U bistvu bo naslednja velika žurka ko bom 30...zlo kmal. Kar nekaj kolegov bo 30 letos, tako da bom zaenkrat še žurala na njihov račun. Pač bo kmal trojka namest dvojka...Ja, ja, pomeni da se bo treba kmal ožent in met otroke. Yeah right...No, vsaj za tisti drugi del
Praznovanje 18 rojstnega dneva veliko pomeni ko imaš 17 let, in se ti zdi da zdaj ko pa boš 18 boš pa odrasel, starši ti ne bodo več težili in boš lahko počel stvari po svoje...Ampak ko zdaj gledam nazaj, vem da ni čist tko kot se nam u najstniških letih to tako zdi.
U bistvu bo naslednja velika žurka ko bom 30...zlo kmal. Kar nekaj kolegov bo 30 letos, tako da bom zaenkrat še žurala na njihov račun. Pač bo kmal trojka namest dvojka...Ja, ja, pomeni da se bo treba kmal ožent in met otroke. Yeah right...No, vsaj za tisti drugi del
- _sad_girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2006
- Kraj: Maribor
hej....
da še vas jaz povprašam za nasvet....ta vikend praznuje sestrična 20-ko in nas bo okoli 10...najeli smo eno sobico,ki je za nas zadosti velika...pijača bo malo žganja,vina in brezalkoholnih pijač za jest pa bo narezek!
torej..zanima me kake igre so primerne za 10 ljudi...kake finte bi ji lahko za 20 roj.dan naredili???da bi bilo smešno pa tudi da nebi takoj pozabla..da bi ji ostalo v spominu!?!?!
prosim za nasvete...hvala
da še vas jaz povprašam za nasvet....ta vikend praznuje sestrična 20-ko in nas bo okoli 10...najeli smo eno sobico,ki je za nas zadosti velika...pijača bo malo žganja,vina in brezalkoholnih pijač za jest pa bo narezek!
torej..zanima me kake igre so primerne za 10 ljudi...kake finte bi ji lahko za 20 roj.dan naredili???da bi bilo smešno pa tudi da nebi takoj pozabla..da bi ji ostalo v spominu!?!?!
prosim za nasvete...hvala
Just be who you are....
- ElektroKat
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: neverland
em to je za ono punco ko bi rada 20-tko praznovala..jas sem pred kratkim tut praznocvala b-day pa sem okrasila v takem retro funky stilu..bil je dokaj mali plac sam je blo ful fajn..pa dobr je ce poznas kake dje(vidim da tut poslusas elektroniko) pa da zrihtas da ti pridejo vrtet zastonj.. fajn je ce naredis kake narezke v kaksnih zanimivih oblikah..folk je lacn ko pije:) res je da ti bo vzel cajta sam pa bo res ful veselo presenecen folk..lahk mas tui kaki dress code. tud vreji palis..seveda ce mas bol odstekan folk okoli sebe.
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
ja ok bom kr tuki napisala.Kje pa vi najdete bajte,kočice al karkol že za 50-80 ljudi?? Hočmo organizirat obletnco maturanskega plesa,pa ns je sma 5 iz Lj usi so iz drugih krajev.Vem da bi ns blo okol 35,sam kje dobit kočo al pa bajto za tok folka pa da bi se dal še spat?To iščemo že kr neki cajta.Če kdo ve,plis ZS
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
^^sej mislm da vem kje je to,tm pr nemški cesti.Ampak tm s ene da prespat,tko da odpade.Glede na to da skor noben od bivših sošolcev ni iz Lj.Pa valda bi ga usak rad mau spiu,sam če morjo pol takoj domov to pač ne gre.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov