18. rojstni dan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 139 prispevkov
• Stran 3 od 10
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10
Naslednja
-
pikovita - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
Jochie napisal/-a:ker moraš biti čustveno fuknjen, da daš toliko denarja za 90 ljudi, od katerih bo iskrenih kvečjemu 10 kom, drugih 80 bo pa tam kvečjemu zato, ker bo lahko zastonj jedlo in pilo....in po možnosti še kaj uničilo...
ta je huda...no pa v večini primerov tud resnična
drgač pa punca, kot verjetno vsi vidmo iz njenga posta, ni nobenga vprašala, če mu je všeč število povabljencev, "njen" vikend al pa to kok stroškov bo mela in kdo bo vse to plačal! rabi sam ideje...
kukrkol, očitno ma velik kolegov, znancev, sorodstva....in se je nabral....pa če se hoče z vsemi veselit pa naj se...to je njen problem in očitno ma dovolj denarja, da si to lah prvošči... pa to se mi niti ne zdi amerika...jst grem v kratkem na poroko kjer bo bliz 200 folka in ne boste verjel....na slovensko poroko!
enim je všeč mirno, v krogu najbližjih, enim pač divje in z ogromno ljudi...vsak po svoje
drgač pa ritka mislem, da ti pr tok folka ni treba preveč skrbet....dobra (raznolika) muska, hrana in pijača....pa bo fešta
aja, pa
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
ste se pa res nesramno na njo spravil
glavno:
hrana: za aperativ ali začetek je najbolj kul, če maš tiste mini obložene kruhke pa zraven kakšne namaze, sire. tudi sadje ne sme manjkati.
zdaj odvisno je, če teh 90 ljudi lahko spraviš not tako, da vsi jejo. se pravi, če so lahko vsi za mizo. lahko imaš kitajsko hrano (smo meli pri sošolki na 18. rd in je izpadlo čist dbest, ampak nas je pa bilo bistveno manj-okrog 25. ). No izbira hrane je odvisna predvsem od tvojega okusa, malo se posvetuj tudi s povabljenci (ne moreš pa itk upoštevati želje vseh). seveda pa za najmanjši izdatek je vseeno še najprimernejši narezek...
pijača: za aperativ nekaj žganega, kasneje pa vino (ker je najceneje). seveda lahko pijete cel večer tudi žgano. pa cocacolo za mešanje, oro itd. super je tudi, če poznaš koga, ki dela koktejle.
okraski: s tem ti ni treba lih pretiravat. lahko obesiš balone in trakove...ob koncu večera bo itk vse stragono in samo več dela boš mela s pospravljanjem.
glasba: najbolje da poskrbiš za vse zvrsti. če boš mela glasbo na kompu, je tak najbolje, ker lahko maš res ogromno glasbe in maš za vsakega nekaj. (da ne bodo eni prikrajšani). drugače pa pač več cd-jev in z različno glasbo. (lahko pa se tudi večina prilagodi manjšini )
no upam, da sem bila dovolj izčrpna, če se česa spomnim, sporočim.
pa čimlepše praznovanje ti želim, pa da ga neboš tak kmalu pozabla, pa da bo šlo vse po načrtih.
glavno:
hrana: za aperativ ali začetek je najbolj kul, če maš tiste mini obložene kruhke pa zraven kakšne namaze, sire. tudi sadje ne sme manjkati.
zdaj odvisno je, če teh 90 ljudi lahko spraviš not tako, da vsi jejo. se pravi, če so lahko vsi za mizo. lahko imaš kitajsko hrano (smo meli pri sošolki na 18. rd in je izpadlo čist dbest, ampak nas je pa bilo bistveno manj-okrog 25. ). No izbira hrane je odvisna predvsem od tvojega okusa, malo se posvetuj tudi s povabljenci (ne moreš pa itk upoštevati želje vseh). seveda pa za najmanjši izdatek je vseeno še najprimernejši narezek...
pijača: za aperativ nekaj žganega, kasneje pa vino (ker je najceneje). seveda lahko pijete cel večer tudi žgano. pa cocacolo za mešanje, oro itd. super je tudi, če poznaš koga, ki dela koktejle.
okraski: s tem ti ni treba lih pretiravat. lahko obesiš balone in trakove...ob koncu večera bo itk vse stragono in samo več dela boš mela s pospravljanjem.
glasba: najbolje da poskrbiš za vse zvrsti. če boš mela glasbo na kompu, je tak najbolje, ker lahko maš res ogromno glasbe in maš za vsakega nekaj. (da ne bodo eni prikrajšani). drugače pa pač več cd-jev in z različno glasbo. (lahko pa se tudi večina prilagodi manjšini )
no upam, da sem bila dovolj izčrpna, če se česa spomnim, sporočim.
pa čimlepše praznovanje ti želim, pa da ga neboš tak kmalu pozabla, pa da bo šlo vse po načrtih.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
najprj vse najbolše!
ja no 90 folka je res kr dost; nvem no, jst bi to skrčla na ene 50 maksimum, pa sej mogoče n bodo vsi pršli... sicr pa tvoja odločitev
no moj nasvet; glede hrane: na začetku tko bl za ogrevanje (pol se bo itaq party rzvil pa spil boste najbrž že kr dost) bo lohk prprval kšn žar pa to - zaposl kšne tipčke d to delajo, pa za uvod zna bit zabavn
pa č je bl tak ikend bogu za hrbtom prever d boste mel dost tekoče vode (:P), pa še kj za mačka cajtat za zu3 (č računaš na to d bodo prespal)
ja no 90 folka je res kr dost; nvem no, jst bi to skrčla na ene 50 maksimum, pa sej mogoče n bodo vsi pršli... sicr pa tvoja odločitev
no moj nasvet; glede hrane: na začetku tko bl za ogrevanje (pol se bo itaq party rzvil pa spil boste najbrž že kr dost) bo lohk prprval kšn žar pa to - zaposl kšne tipčke d to delajo, pa za uvod zna bit zabavn
pa č je bl tak ikend bogu za hrbtom prever d boste mel dost tekoče vode (:P), pa še kj za mačka cajtat za zu3 (č računaš na to d bodo prespal)
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
inaa napisal/-a: (js se sploh ne spomnm kako sm praznovala 18).. lahko
to pa tudi nekaj pove o tebi
no ja, jst mam poleti rojstni dan, pa smo se ponavadi še s parimi sošolkami zmenile in skupaj naredile žurko. fajn je, ker si lahko zunaj, pa stroške smo si razdelile. zdej pozimi dvomim, da boste ravno zunaj, tako da malo premisli glede cifre. za 90 folka rabiš ful prostora, da ne boste ravno kot sardine. verjetno hočete plesat oziroma vsaj dihat
moj predlog je velika količina pijače, glasba (comp + zvočniki), kruh in limone za tiste, ki bodo zakomirali in pa vsaj en kavč za tiste, ki bodo rabili timeout.
za igrice so pa že povedali, da je pri takem številu brezveze karkoli planirat, ker mi ni čisto jasno, kako boš 90 ne-treznih ljudi prepričala, da se bodo šli tvister.
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Tut men se zdi brezveze delat fešto za toliko folka. a ni vseeno če svojih 5 najboljših prijateljev in prijateljic povabiš za tri dni nekam na morje, pa se mate fajn, kakor pa da za 90 folka porabiš enako denarja. Večina izmed njih pa so tvoji (ne)znanci?
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
Jochie napisal/-a:verjetno bo najbolj priljubljena igrica "tekmovanje v hitrostnem praznjenju fotrovih sodov"...
potem pa še umetnostno bruhanje čez sosedov plot...
in mislim, da je to dovolj...vsi udeleženci bodo zadovoljni.
super ideja , moja 18tka pa je res zgledla tko in čist nič drugače, poglej punca - glavno da se bojo meli fajn... ne pretiravaj z ničim in bodi to kar si vedno
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Mogoče je nekej najbolj butastga da narediš super žurko za svoj rojstni dan in počastiš vse naokoli, katerih 90% (kot so že omenili) se ga pride samo napit zastonj....
Mi smo vedno delali žurke za rojstne dneve na tak način, da smo pobrali od najbližjih in malo manj bližnjih denar za plac in kar je ostalo potem porabili še za hrano in pijačo...Zmenli smo se da bo to namesto darila, ampak je potem itak še vsak prinesel kakšno darilce ....
predvsem pa smo gledali na povprečje alkohola..se pravi, da smo malo razmislili in povprašali kaj kej kdo pije in potem kupili tisti alkohol ki ga je bilo največ v povprečju...razne likerje in miljon vrst vodk, pa malibu in razne pop pijače, smo izpustili...Ponavadi je bilo vedno naveč piva (laško+union), vodke navadne (trojka, petrow), črnega vina, borovničke, bandidosi...potem pa itak še cel kup različnih brezalkoholnih pijač...hrana pa salama, sir in kruh, pa kakšni čipsi, smokiji, bobi palčke....
nikoli nismo preiravali in vedno smo točno izračunali koliko potrebujemo vsega...na koncu ni bilo nikoli premalo
je pa največja potrata če se odločiš praznovati v lokalu rojstni dan, sploh v kakšnem kjer moraš vzeti njihov limit porabe pijače, in ne smeš prinest svoje...septembra je imela klegica rojstni dan v salonu in je limit za stotisoč šel v pičlih desetih minutah....potem se je spraznilo, ker folk pač ni hotel plačevati sam gromozanskih cen ki jih majo tam...pa itak je vse drago, tko da takoj gre...uglavnem tega ne priporočam...
Mi smo vedno delali žurke za rojstne dneve na tak način, da smo pobrali od najbližjih in malo manj bližnjih denar za plac in kar je ostalo potem porabili še za hrano in pijačo...Zmenli smo se da bo to namesto darila, ampak je potem itak še vsak prinesel kakšno darilce ....
predvsem pa smo gledali na povprečje alkohola..se pravi, da smo malo razmislili in povprašali kaj kej kdo pije in potem kupili tisti alkohol ki ga je bilo največ v povprečju...razne likerje in miljon vrst vodk, pa malibu in razne pop pijače, smo izpustili...Ponavadi je bilo vedno naveč piva (laško+union), vodke navadne (trojka, petrow), črnega vina, borovničke, bandidosi...potem pa itak še cel kup različnih brezalkoholnih pijač...hrana pa salama, sir in kruh, pa kakšni čipsi, smokiji, bobi palčke....
nikoli nismo preiravali in vedno smo točno izračunali koliko potrebujemo vsega...na koncu ni bilo nikoli premalo
je pa največja potrata če se odločiš praznovati v lokalu rojstni dan, sploh v kakšnem kjer moraš vzeti njihov limit porabe pijače, in ne smeš prinest svoje...septembra je imela klegica rojstni dan v salonu in je limit za stotisoč šel v pičlih desetih minutah....potem se je spraznilo, ker folk pač ni hotel plačevati sam gromozanskih cen ki jih majo tam...pa itak je vse drago, tko da takoj gre...uglavnem tega ne priporočam...
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
če ni škoda toooolko denarja za tako zabavo...kaj potem sploh sama premišljuješ o tem??...najemi ljudi,skupino...nevem koga še...pa naj oni zrežirajo program
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^jaz pa to nebi anrdila, pa če bi mela nevem kolko keša. saj , ne vem, kaj je problem pripraviti hrano, pijačo + muzko. greš v špar ali eno gostilno, naročiš, pripelješ in to je to. nič kompliciranja. pr meni ni šanse, da mi mene neki ''načrtovalci'' spravljali ob živce in imeli čisto druge ideje in zamisli kot jaz in da bi na koncu zabava za 18.rd izpadla, kot bi bli na abrahamu. Folku je v teh letih pomembno samo to, da se napije + pleše oz. z drugo besedo povedano-žura. Tak, da ne se obremenjevat, ti samo poskrbi, da nebo zmankalo pijače. pa kot je že ena pred mano povedala: nobenga folka neboš prepričala, da se grejo v netreznem stanju twister.
“Fashion does not only exists in dresses;
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
jullia napisal/-a:inaa napisal/-a: (js se sploh ne spomnm kako sm praznovala 18).. lahko
to pa tudi nekaj pove o tebi
.
in NE nism mrtva nek lezala ker namrec ne pijem alkota, ni blo nc posebnga, moje praznovanje ponavad zgleda tko da mamo za sorodnike en tak piknik pa z best frendico greva na vecerjico in podebatirava use za naprej in nazaj, toj pa to....
Zivljenje je piskotek!
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
inaa napisal/-a:moje praznovanje ponavad zgleda tko da mamo za sorodnike en tak piknik pa z best frendico greva na vecerjico in podebatirava use za naprej in nazaj, toj pa to....
bolje to, kot pa imeti cel trop živali...
vprašanje...ti boš vse častila s pijačo in hrano...koliko daril boš dobila????
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Drugič rajš sploh tega ne sprašuj tukej, ki itak da bo folk te mel mal za čudno k si rekla devetdeset folka..rajš sam praš za ideje..sama si izzivala usodo
No jest tud naslova nism razumela (hm kje so pravila ), pa tud najprej me je zmotil podatek 90 ljudi..hm a gre že kr za poroko..
No pa sej ni važn, če hočeš met tako žurko jo pač mej, sam jest bi ti predlagala piknik varjanto, ker kam boš ti v un vikend spravla tok folka, pa itak škoda je kr zapravlat za ljudi k si jih vidla sam ene parkart, tko da jest sm za žurko na katerih so res tapravi kolegi in tisti za katere vem da bodo tud mene povabli..
Tema pa najbol da se zaklene....aja no pa čim bol uspešno žurko nared ane
No jest tud naslova nism razumela (hm kje so pravila ), pa tud najprej me je zmotil podatek 90 ljudi..hm a gre že kr za poroko..
No pa sej ni važn, če hočeš met tako žurko jo pač mej, sam jest bi ti predlagala piknik varjanto, ker kam boš ti v un vikend spravla tok folka, pa itak škoda je kr zapravlat za ljudi k si jih vidla sam ene parkart, tko da jest sm za žurko na katerih so res tapravi kolegi in tisti za katere vem da bodo tud mene povabli..
Tema pa najbol da se zaklene....aja no pa čim bol uspešno žurko nared ane
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mislim kako si brez idej?
Lahko pa rečeš očiju in mamici da najamejo klovne da vam ne bo dolgčas al pa kakšno glasbeno skupino?
Okvirna cena ene poznate glasbene skupine se vrti okoli 2000 evrov za 1 uro in 30 min...
pomoje to ni velik strošek ali pač?
Lahko pa rečeš očiju in mamici da najamejo klovne da vam ne bo dolgčas al pa kakšno glasbeno skupino?
Okvirna cena ene poznate glasbene skupine se vrti okoli 2000 evrov za 1 uro in 30 min...
pomoje to ni velik strošek ali pač?
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
Prvi neprebran prispevek • 139 prispevkov
• Stran 3 od 10
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]