18. rojstni dan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
hahaha!!! res sm se prijetno nasmejala k sm vse te odgovore brala! Sej člouk res pol že več ne ve, al punca mal pretirava al misli resno. Sej 90 folka ni nč čudnga, pa tud da imajo vikend ni nč tacga! Sam da misli teh 90 folka v ta vikend zbasat je pa mal huda nooo!!
Torej, eni ste napisali da nej balončke obesi in take!? Sam pol pa RES ne bo placa za folk! Pa tisti kruhki bojo tud na tleh končali več al mn. In upam, da nimaste po stenah kšne fancy tapete k ponavadi torta na takih žurkah konča prav tam-na steni!
Če si se že odločla da boš imela kej konkretnega od hrane, rajš pol kšne čevape na roštilj vrži, pa pol sam še čips in kokice kupš!
Ajde, lepo praznuj!
Torej, eni ste napisali da nej balončke obesi in take!? Sam pol pa RES ne bo placa za folk! Pa tisti kruhki bojo tud na tleh končali več al mn. In upam, da nimaste po stenah kšne fancy tapete k ponavadi torta na takih žurkah konča prav tam-na steni!
Če si se že odločla da boš imela kej konkretnega od hrane, rajš pol kšne čevape na roštilj vrži, pa pol sam še čips in kokice kupš!
Ajde, lepo praznuj!
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Dej najprej te prosim da naslov popraviš v nekaj kar se bo razumelo
Drugač pa tkole: ideje so ti že dal glede hrane, kruhki pa to - js sm tud bla ena izmed organizatork ene žurke za okol 20 folka, pa so ti kruhki kar šli tko da se oboroži z veliiiiko francoskimi štrucami. Kar se tiče raznih čipsov pa tega, pa ti še najbolj grejo ko je folk pijan (vpraš mene in moje sošolke hehe).
Potem glede glasbe - naštimi si velik raznolike muzike, pa najbolš da prosiš nekoga za katerga veš da je zanesliv pa da bo po možnosti trezen da ti menja cdje al pa če boš mela komp da ti plejlisto štima (če je to tvoja žurka predvidevam da se boš hotla zabavat ne pa tm sedet).
Glede balonov tudi jaz mislim da je pol čist preveč pospravljanja.
No pa še neki: umakn kšne oblazinjene stvari, preproge itd če mate to na vikendu. Pa prinesi s sabo pribor za prvo pomoč za vsak slučaj, nikol ne veš kdo si loh glavo razbije. Dobr je met tud kašno baterijo če bo kdo okol hodu da bi se zgubu pa take (ok zdi se da pretivaram sam better safe than sorry ane).
Lepo se mejte na žurki ane
Drugač pa tkole: ideje so ti že dal glede hrane, kruhki pa to - js sm tud bla ena izmed organizatork ene žurke za okol 20 folka, pa so ti kruhki kar šli tko da se oboroži z veliiiiko francoskimi štrucami. Kar se tiče raznih čipsov pa tega, pa ti še najbolj grejo ko je folk pijan (vpraš mene in moje sošolke hehe).
Potem glede glasbe - naštimi si velik raznolike muzike, pa najbolš da prosiš nekoga za katerga veš da je zanesliv pa da bo po možnosti trezen da ti menja cdje al pa če boš mela komp da ti plejlisto štima (če je to tvoja žurka predvidevam da se boš hotla zabavat ne pa tm sedet).
Glede balonov tudi jaz mislim da je pol čist preveč pospravljanja.
No pa še neki: umakn kšne oblazinjene stvari, preproge itd če mate to na vikendu. Pa prinesi s sabo pribor za prvo pomoč za vsak slučaj, nikol ne veš kdo si loh glavo razbije. Dobr je met tud kašno baterijo če bo kdo okol hodu da bi se zgubu pa take (ok zdi se da pretivaram sam better safe than sorry ane).
Lepo se mejte na žurki ane
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Pa velik wc papirja mej,da bo lahko folk hodu na wc
p.s. Jst se tud prpravlam na 18.rojstni dan, se 11 dni... BOm praznovala,ampak ne v tko velkem stevilu; nekak se mi zdi brez veze povabt 90 ljudi,ker tok pravih frendov nimam.
Lepo praznuj!
p.s. Jst se tud prpravlam na 18.rojstni dan, se 11 dni... BOm praznovala,ampak ne v tko velkem stevilu; nekak se mi zdi brez veze povabt 90 ljudi,ker tok pravih frendov nimam.
Lepo praznuj!
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Jah z 90-imi ljudmi se boš šla težko kakšne skupinske stvari ... Najverjetneje se vsi ne poznajo tolk dobr med sabo?
Za res dobro žurko je najpomembnejši folk - bolš, da jih je 30 pa da se vsi med sabo poznajo in da med njimi ni zamer. Je lahko muska bedna, pijače zmanjka, ampak če je folk kul, bo tud žurka kul. Take so moje izkušnje, pa sem skor vsak teden na eni žurki, tko da verjem da nekej je na tem.
Jst ti res svetujem, da zbiješ mal cifro povabljenih, ker se bodo začel po skupinscah zbirat in tko ... Odloč se pa itak sama! In lepo praznuj, seveda!
Za res dobro žurko je najpomembnejši folk - bolš, da jih je 30 pa da se vsi med sabo poznajo in da med njimi ni zamer. Je lahko muska bedna, pijače zmanjka, ampak če je folk kul, bo tud žurka kul. Take so moje izkušnje, pa sem skor vsak teden na eni žurki, tko da verjem da nekej je na tem.
Jst ti res svetujem, da zbiješ mal cifro povabljenih, ker se bodo začel po skupinscah zbirat in tko ... Odloč se pa itak sama! In lepo praznuj, seveda!
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
pa kaj o vsi tok napadate?? če ji sede met ornk žurko pa naj jo ma...zakaj pa ne?predvidevam, da se noben od vas nebi branil take žurke če bi bil povabljen ma pač denar punca, čas in prostor in jst tle ne vidim noena problema...je pač samo prašala kaj in kako...
-
~IsaBella~ - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
- Kraj: in my dreams
Jochie napisal/-a:ker moraš biti čustveno fuknjen, da daš toliko denarja za 90 ljudi, od katerih bo iskrenih kvečjemu 10 kom, drugih 80 bo pa tam kvečjemu zato, ker bo lahko zastonj jedlo in pilo....in po možnosti še kaj uničilo...
tole si pa zelo dobro povedal, pa še res je
-
petar - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2007
- Kraj: metropola-LJ
ritka napisal/-a:HeloW E, opet se obračam na vas, k ste mi že velikrat pomagal..sam res ste carji Zdj mam pa en bol ''izi'' blem...Namreč: pripravljam se na mojo osemnajstko=)...nardit hočm ful fajno fešto...lani mi jo je uspelo, letos pa bi rada še sam še izboljšala lansko fešto.In kaki so moji blemi?
Tkole povedan: prostor mam (moj vikend, dost vlki):rabm dodatne ideje k bi popestril žurko...tuki mislim na fore, okrasitev, pijačo...mate kakšno noro zamisel?Če bi vam mogoč prou pršu podatek , d mislim met okol 90 folka..?Khm..ej, usakakršne zamisli bom vesela.. pa še kok prou mi bo pršla...
Hvala!
Have a nice day..night.. **
Naredi sex party. To je vedno ful žur. Itak (si) boš polnoletna tko da če doma zvejo ne bo prevelika štala. Najameš kakšen plac kamor se boste lahko vsi not spravili, mal alkohola tako da bodo tudi tiste bolj zategnjene rajši dale, kondomi, jedel pa itak ne bo nihče (money saver ). Ja pa obvezno moraš imet dress code, če ne bo tvoj žur brezveze in se ga folk čez 10 let sploh ne bo več spomnil. Kot vstopnino mora vsak ruknit dva takratka da bo bolj za žur, pa ša vse bejbe in tipi bodo kar naenkrat boljš zgledali. Pa še cenovno je zelo ugodno.
"Realy small letters" Upam da zaznavaš ironijo v mojih besedah
going down... into the blue
- *MaNkA*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
- Kraj: hmm
no da ti še jaz dam nekaj nasvetov
tudi sama sem praznovala 18, in prav verjamem ti da lahko zbereš 90 folka. sorodstvo, prijatelji,...
za pijačo je najboljš..rdeče vino in belo.. pivo.. in brezalkoholno(vsaj jaz sem tako imela), če pa hočš da se čim prej napijejo pa daj še zraven žgano pa bo fešta kar se da hitro end(ni nujno) obloženi kruhki so najboljši (namaz in razne salame), ter lahko še narezek. ja pa sadja ne sme manjkat
potem si zmisli kake igre, kjer bodo vsaj nekateri sodelovali( karaoke,...)
ja za muzko pa najboljš kašnega dj-a.
eno je pa tudi to.. sama sem imela glasbeno skupino, katero so mi kolegice izplačale, tako da izdatki niso bili veliki za ostalo.
ja pa prosi eno kolegico nai vse lepo spremlja s foto, saj sama neboš naslednji dan vedla za vse
uživaj na svoj dan!:D
tudi sama sem praznovala 18, in prav verjamem ti da lahko zbereš 90 folka. sorodstvo, prijatelji,...
za pijačo je najboljš..rdeče vino in belo.. pivo.. in brezalkoholno(vsaj jaz sem tako imela), če pa hočš da se čim prej napijejo pa daj še zraven žgano pa bo fešta kar se da hitro end(ni nujno) obloženi kruhki so najboljši (namaz in razne salame), ter lahko še narezek. ja pa sadja ne sme manjkat
potem si zmisli kake igre, kjer bodo vsaj nekateri sodelovali( karaoke,...)
ja za muzko pa najboljš kašnega dj-a.
eno je pa tudi to.. sama sem imela glasbeno skupino, katero so mi kolegice izplačale, tako da izdatki niso bili veliki za ostalo.
ja pa prosi eno kolegico nai vse lepo spremlja s foto, saj sama neboš naslednji dan vedla za vse
uživaj na svoj dan!:D
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
tud jaz sem za 18 rojstni dan imela nekaj čez 50 ljudi. imela sem veliko pijače. ostalo je pivo in vino. res da misliš da bodo tipi pili pivo, vendar po 2h pivih jim zapaše žgana pijača. tako da ti priporočam da s pivom ne pretiravaš. jaz sem praznovala poleti v naravi in smo igrali nogomet, odbojko in tudi razne pivske igre s kartami. s prijateljicami smo naredile 10l limonc in so kar hitro pošle med pivskimi igricami. kakšna je fešta je odvisno tudi od glasbe. zapeči par CD-jev z glasbo ki je vsem poznana (čeprav je že 1000x preposlušana) like: na kolena. baloni so vedno prava stvar za vse fešte (čeprav so kmalu popokani).
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
jah 90 folka je kr velik,to sta že skor dva avtobusa.Ja če bi jst nardila za tok folka bi sam rekla nočm daril usak nej si prnese za pit kar mu paše za ostalo pa jst poskrbim.Če vm zmanak pijače se pa znajdte sami
Sam pa nimam niti živcov niti potrpljenja da bi to organizirala za tok folka.
Sam pa nimam niti živcov niti potrpljenja da bi to organizirala za tok folka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov