18. rojstni dan

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 20. Feb. 2007 22:53

verjetno bo najbolj priljubljena igrica "tekmovanje v hitrostnem praznjenju fotrovih sodov"...

potem pa še umetnostno bruhanje čez sosedov plot...

in mislim, da je to dovolj...vsi udeleženci bodo zadovoljni.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 20. Feb. 2007 23:04

Jochie napisal/-a:ker moraš biti čustveno fuknjen, da daš toliko denarja za 90 ljudi, od katerih bo iskrenih kvečjemu 10 kom, drugih 80 bo pa tam kvečjemu zato, ker bo lahko zastonj jedlo in pilo....in po možnosti še kaj uničilo...

kvečjemu to ja (na žalost) :?
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 21. Feb. 2007 1:01

90folka :eek: omg, to je too much. jst nism nobene žurke delala za 18. rojstn dan.pač najbolše kolegice/kolege sm povabla s katerimi se najbl štekam pa velik družm, smo šli na pijačko, za vikend pa v en klub in smo se prov lepo mel :D

tko da za 90folka tolk keša zapravt, ne vem no. jst vem da ne bi :?
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 21. Feb. 2007 8:53

Hm od alkohola po moje kksne sangrie pa da mas se pivo pa to je to..pa pejt ne vem nekam na dolenjsko kupit vino , da te ceneje pride.
Za hrano pa edin kksni prigrizki al pa čips pa to..ker itaq folk bo jedu prve pol ure pol bo pa bl pil. Kr se okrasitve tiče ne vem, lohk se miljon stvari spomnis...pa mate zabavo v maskah al pa tematsko, da morte bit v crno-belem..al pa orientalski stil al pa..skratka malo morje stvari in temu priredis okrasitev.
Popestritev pa ne vem...karaoke...dobi se dvd s karaokami (slovenskimi), stripper, igrice...
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 21. Feb. 2007 10:36

Vsak praznuje na svoj način, a vi res ne znate sprejet drugačnga načina? Pač rada bi praznovala z 90 folka big deal? NOT! Pač ma velik prjatlov, kolegov, sošolcou...ne vem! To ka je pa napisala - moj vikend, je pa vrjetn zato k je laži napisat moj vikend, kokr pa od fotrove tete mož ma vikend pa mi ga bo posodu za B-day! Pa tud če ga majo tastari, še zmerej, tud js recem moj vikend. Eni ste res nesramni, netolerantni pa fouš! Ja Ritka ti pa pošmekej, muziko probej čim bolj mešano, ker 90 folka-60 različnih okusov, isto pri hrani in pijači, igrce ti pa odsvetujem ker 90 folka prpravt da se bo nekej šlo.težko! Razn če čist spontano pride do kšne pjanske igrce :D
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 21. Feb. 2007 12:06

Aja to nej bi bla kao "American" Style žurka.Pou folka sploh ne poznaš,pridejo zato k je itk use đabe,en povab druzga tadrug še nekoga in tko k verižna pošta maš mim grede 90 folka na svoji žurki!
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 21. Feb. 2007 12:40

če bi rada nardila res nepozabno zabavo nared v enem klubu npr. FUN FACTORY na tem linku ti vse piše, se zmenš glede cen, muske itd.
za v kakšno kočo je po moje to preveč folka, no odvisn kok je velka ta koča..pa še pospravlat pol,lohk ti kej uničjo...tko da ne vem. upam da se boš mela pač čimlepš kjerkol že boš, pa da ti uspe :wink:
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 21. Feb. 2007 12:45

*AnNy napisal/-a:če bi rada nardila res nepozabno zabavo nared v enem klubu npr. FUN FACTORY na tem linku ti vse piše, se zmenš glede cen, muske itd.
za v kakšno kočo je po moje to preveč folka, no odvisn kok je velka ta koča..pa še pospravlat pol,lohk ti kej uničjo...tko da ne vem. upam da se boš mela pač čimlepš kjerkol že boš, pa da ti uspe :wink:

Ja, to se pa strinjam da je bl fajn zurke delat v lokalih..mi smo jih mel ful dostikrat tud tko za brezveze pa smo recimo pol pobiral "vstopnino" da so se pokril stroski pa se konzumacija je bla. Pa smo bli vsi zadovoljni.
K recimo men pr kočah mori to k ne morš domov kadar hočš, zato so mi razni lokali pa klubi bl vseč..pa seveda pospravlat tud ni treba.
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 21. Feb. 2007 16:12

Koča za 90 folka? Si prepričana da imaš dovolj veliko kočo? Ali jih misliš polovico zunej pustit?
A vabiš tok folka zato da boš bolj in oz da boš v centru pozornosti? :roll:

Lepo je, če ti starši vse na pladnju prinesejo... mularija razvajena...

Glede na to da bo folk približno isto star kot ti, lahko pričakuješ da bo veliko polomljenga, pobruhanga, itd.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 21. Feb. 2007 17:56

okj js sploh nism dojela naslova...zgleda sm ze presla novo izrazoslovje :eek:
drugac se pa morm z jowkotom strinjat...nevem zakaj tak bum. (js se sploh ne spomnm kako sm praznovala 18).. lahko bi tut povabla ljudi u lokal, in se sprosceno zabaval pa do mrtuga napil (kolkr js poznam danasno mladino) :roll: ...ce ma pa oci dost kesa pa lah to tut u koci nardis :lol:
Zivljenje je piskotek!
*_nagajiva_*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nagajiva_* » 21. Feb. 2007 18:54

halo! mislim....pa kai ste ji vsi nevoščlljivi al kai???? sai to ni nič kai tazga...sai moja frendica je tud mela 90 povablenih....
pa je žurka uspela....dobra muzka, pijača pa hrano....
sai vsak lahko dela kar mu paše....lol...
ne bodite zdai vsi tak pametni....boste tudi vi kdai šli kam na party, kjer bo 90 folka....pa bodo za vas tud rekli,da ste prišli sam jest pa pit....loool....pa vam ziher ne bo pasalo....
pač želi....svojo 18-tko...preživete s frendi katerimi mogoče redko pride skup....
tak da....ne bodite nevoščljivi....18-tka je sam enktra...tko da....
ja u lokalu ja....itaq...pa bodo kai razbil al pa kai...mislim....boljš da več dalje ne razpravljam...
dam ji čist prav....
čaw
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 21. Feb. 2007 19:01

*_nagajiva_* napisal/-a:halo! mislim....pa kai ste ji vsi nevoščlljivi al kai???? sai to ni nič kai tazga...sai moja frendica je tud mela 90 povablenih....

Nevoščljivi. :lach: Js sem mela za svoj 18. rd povabljenih 7 pa je blo čist najboljš. ;)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 21. Feb. 2007 19:23

Lahko je nekomu kul če ma 5 ljudi ob sebi drugemu pa če 90. No big deal. Saj bo njena žurka, svoj keš bo dala not in nihče od vas ne bo oškodovan.

Jaz bom mela 18-ko kmalu. Mela bom žurko skupaj s še dvema kolegicama, ki imata prav tako zdaj 18 let. Povabljenih bo nekje 50 ljudi (30 razred - samo izbranci, ker smo z dveh različnih šol in 20 skupnih). Pač malo večja žurka za rd kot je običajno, pa kaj.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
ritka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ritka » 21. Feb. 2007 19:27

OK folk...vidim d je med vami velik takih k ne sprejema mogoč mal drgačnosti..pač je to moja želja, lohk tud rečm obluba k sem jo dala kolegom..----moja 18.!hvala za vaša mnenja, prou pridejo, tud če so iz vaše strani negativne, potegnem neki pozitivnega vn, če je le možn:)..pač sm oseba k se je odločla, d bom velik dala na moj brzdy, pa tud če bi bla 15. al pa 23. btk ;)..vidla sm d vas je dost zmotl to, d mislim met okol 90 folka!?hja, nardila sm seznam jp, i mi jih je pršl tok.Se strinjam, niso usi moji najbližji kolegi, itk d ne..so pa usi ljudje, s katerimi sm u svojem lajfu lepe cajte in jih hočm še!ne vidim blema, zka ne bi z njimi še to praznovala skup, če smo pa že marsikej skoz skup dal!KA vas tooolk to moT?!ok ok..pač se morm sprjaznt an,)..čist tko an...od vas nism ravno prčakovala samo pisanja o tem d sm razvajena,...duševno narobe obrjena, itd...hotla sm samo od vas slišat mogoč vaše izkušnje, mnenja i to.sj sm jih tud neki dobla, in Hvala tistim!! :) Hja, eni tako, drugi drgač praznujemo...spoštujte vendar usaj to...ne pa govort d se hvalim oz. i ščem pozornost s tem..to je pa že siCk. :? Ok, bom nehala...Mogoč se kdaj vidmo na moji Brzdey Party..k ne bo 90(!!) folka, ampk krepko več al pa samo 10....in ne na vikendu amapk u veledvorani al pa u lokalu....itd...Never say Never...Lepo se mejte :)
I Have the pussy, so I make the Rulz
ritka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ritka » 21. Feb. 2007 19:31

Ojoj..Sori no, učash se pač zgodi, d se zmotiš..sam ok, važn d ti je le pršl =)

inaa napisal/-a:okj js sploh nism dojela naslova...zgleda sm ze presla novo izrazoslovje :eek:
drugac se pa morm z jowkotom strinjat...nevem zakaj tak bum. (js se sploh ne spomnm kako sm praznovala 18).. lahko bi tut povabla ljudi u lokal, in se sprosceno zabaval pa do mrtuga napil (kolkr js poznam danasno mladino) :roll: ...ce ma pa oci dost kesa pa lah to tut u koci nardis :lol:
:D
I Have the pussy, so I make the Rulz

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov