Zvone Šeruga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Mene pa zanima ali kdaj ze kdo potoval z njim, al pa ce pozna koga, pa da lahko malo pove kako stvar izgleda.
Sem ga zadnjic gledala na E plus in sem se kr navdusila nad Namibijo, ampak bi rada slisala kaksne izkusnje iz prve roke.
Sem ga zadnjic gledala na E plus in sem se kr navdusila nad Namibijo, ampak bi rada slisala kaksne izkusnje iz prve roke.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
zvoneseruga.com
tuki neki piše o tem
tuki neki piše o tem
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Šeruga ne gre na vsa ta potovanja zraven, ima svoje vodiče zato.
Namibija me je pa čisto navdušila, ampak me doma čisto noben ne podpira
Jaz pa še vedno upam, da mi čez kakšne 2 leti uspe
Namibija me je pa čisto navdušila, ampak me doma čisto noben ne podpira
Jaz pa še vedno upam, da mi čez kakšne 2 leti uspe
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
Lastovica - Kofetarica
evonja napisal/-a:aja to sploh nisem vedla da lohka kar z njim potuješ,a to je tko k da bi on mel kao eno agencijo al kako?dejte mal razložit....
Mislim, da agencije nima. Ampak organizira kaksni dve potoavnji na leto za sirse mnozice. Ampak je ful povprasevanja in se zadeva hitro napolni. Zdaj 20. aprila gredo nekam, potem junija pa v Namibijo, ampak za letos je ze vse polno in ze za drugo leto zbira prijave
Drgac pa nobenega ne poznam, ki bi z njim potoval in upam, da se bo nasel kdo na forumu, ki ima kaksne informacije iz prve roke.
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Lastovica napisal/-a:Mislim, da agencije nima. Ampak organizira kaksni dve potoavnji na leto za sirse mnozice.
Ja, organizira 2 potovanji v Namibijo na leto, potem je pa še drugih veliko: Etiopija in Kenija, Indija, Indonezija z Iran Džajo, Kenija, Vietnam in Nepal (letos se tja ne gre).
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
Lastovica - Kofetarica
Tud jaz sem prebrala vse njegove knjige.
Marjanco poznam. Porocena je z odvetnikom Verstovskom, drgac tudi ona odvetnica.
Hcerka od Seruge je pa ful lusna. Jo veckrat vidim na busu. Prava lepoticka. Saj je menda tud neki model, ce se ne motim.
Marjanco poznam. Porocena je z odvetnikom Verstovskom, drgac tudi ona odvetnica.
Hcerka od Seruge je pa ful lusna. Jo veckrat vidim na busu. Prava lepoticka. Saj je menda tud neki model, ce se ne motim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov