Zbiratelji peska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pikica18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
hey,
že neki časa zbiram pesek ali zemljo iz različnih koncev sveta.
nabralo se mi je že kar nekaj primerkov peska in sicer pesek s tunizije, grčije, sahare, s kanarskih otokov in s korzike.
na potovanjih žal nisem bila jaz, ampak prijatelji in znanci. no, v grčiji sm bla pa le jst
brat mi je pozabu prnest pesk z barcelone ampak gre letos spet tko da mam v dobrem plastenko peska
če je mogoče tuki še kdo s podobnim "konjičkom" naj se javi in mogoče zamnjava kkšne primerke
lp
že neki časa zbiram pesek ali zemljo iz različnih koncev sveta.
nabralo se mi je že kar nekaj primerkov peska in sicer pesek s tunizije, grčije, sahare, s kanarskih otokov in s korzike.
na potovanjih žal nisem bila jaz, ampak prijatelji in znanci. no, v grčiji sm bla pa le jst
brat mi je pozabu prnest pesk z barcelone ampak gre letos spet tko da mam v dobrem plastenko peska
če je mogoče tuki še kdo s podobnim "konjičkom" naj se javi in mogoče zamnjava kkšne primerke
lp
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Če bi vsak odnesel stekleničko peska z neke plaže...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
metuljčica* napisal/-a:Če bi vsak odnesel stekleničko peska z neke plaže...
sam kakšne maš se ti zdi to kar si predvidela, kdajkoli možno?Ne metuljčica, ni možno.
Drgač pa jst ne zbiram tega, mam pa en lonček kamnin iz Etne, puščavski pesek iz Tunizije, pa ceu kup fosilnih kamnov.
sicer tega lih ne ziram, sem pa vesela če kje kej najdem ali pa če mi kdo kakšen tak spominek iz kje prinese.velik rajš mam mal narave v fletu, kot pa ceu kup spominkov, katerih tako al tako nimam več kam za dat
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jeeeei, tut js ga nedouk zbiram, bi bla zbirka dost obsežnejša, če neb folk pozablu na obljube "dobiš" ...
Moja zbirka usebuje mivko s Portugalske, Sardinije, Krfa, Floride, Mauricijusa, Tenerif (kar je teh mal bl "eksotičnih" krajeu)
Moja zbirka usebuje mivko s Portugalske, Sardinije, Krfa, Floride, Mauricijusa, Tenerif (kar je teh mal bl "eksotičnih" krajeu)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ste pa resno vzele... A bi morala smajlija zraven prilepit?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov