Zabaviščni parki

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 18. Jun. 2007 9:46

Evo, sm mal pobrskala, pa tole najdla: http://www.lignano.com/english/parchi.asp

Sam noben izmed teh ni lih prou velik. Pa bolj je vse skup za otroke, saj tko mi deluje.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 25. Jun. 2007 19:29

mene pa zanima če kdo ve za kkšn organiziran prevoz+ karta za gardaland ali mirabilandijo konec 7 meseca. s fantom sva se odločila da bi šla + še ene par oseb ampak nič ne najdem na netu. gloubtour ima sicer organizirano samo šele v 9 mesecu ostale agencije kolikor sem na netu videla pa povsod pišejo za najman 45 ljudi nas bo pa mogoče samo 8. sicer bi lahko šli z avtom samo bi mogl it z 2 + nekdo bi mogu po celem dnevu zabave in skoraj nič spanja vozit nazaj. če slučajno kdo ve za kkšno dobro varianto se priporočam. aja smo pa iz okolice lj
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 25. Jun. 2007 21:36

js sem bila pa danes v Lignanu v aquaparku-fenomenalno! :scherzkeks:

http://www.aquasplash.it/
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 25. Jun. 2007 21:47

tanika* napisal/-a:mene pa zanima če kdo ve za kkšn organiziran prevoz+ karta za gardaland ali mirabilandijo konec 7 meseca. s fantom sva se odločila da bi šla + še ene par oseb ampak nič ne najdem na netu. gloubtour ima sicer organizirano samo šele v 9 mesecu ostale agencije kolikor sem na netu videla pa povsod pišejo za najman 45 ljudi nas bo pa mogoče samo 8. sicer bi lahko šli z avtom samo bi mogl it z 2 + nekdo bi mogu po celem dnevu zabave in skoraj nič spanja vozit nazaj. če slučajno kdo ve za kkšno dobro varianto se priporočam. aja smo pa iz okolice lj

JA jst sm se na kažipotu pozanimala, pa so organizacije tko za gardaland in miralbilandio(odhod iz kr)..Vem k gremo mi 11.8. Tko da če te kej zanima pejt recimo u poslovalnico pa ti bodo kej več povedal..Jst vem sam da je 46eurou aranžma(Sam to je za en dan)..sm vidla pa tut za več dni za mirabilandio. Neka San Marino-Rimini varianta..
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Jun. 2007 22:59

glede na tale
dogodek sem še bolj odločena da na take zadeve ne grem sploh :roll:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 25. Jun. 2007 23:55

tanika* napisal/-a:mene pa zanima če kdo ve za kkšn organiziran prevoz+ karta za gardaland ali mirabilandijo konec 7 meseca. s fantom sva se odločila da bi šla + še ene par oseb ampak nič ne najdem na netu. gloubtour ima sicer organizirano samo šele v 9 mesecu ostale agencije kolikor sem na netu videla pa povsod pišejo za najman 45 ljudi nas bo pa mogoče samo 8. sicer bi lahko šli z avtom samo bi mogl it z 2 + nekdo bi mogu po celem dnevu zabave in skoraj nič spanja vozit nazaj. če slučajno kdo ve za kkšno dobro varianto se priporočam. aja smo pa iz okolice lj
Zakaj pa ne bi šli v kakšnem turističnem aranžmaju? I don't get it, ker so res najcenejše variante to. Npr.:
-mirabilandija, 14.julij
-gardaland, vsak vikend

Sicer sem pa nekje najdla še tole ..
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 26. Jun. 2007 8:03

jaz grem naslednjo soboto v gardaland, pa bi potrebovala nasvet. Ali mislite,, da bi lahko vzela s sabo svojo video kamero? Strah me je namreč. dragocene stvari puščat nekje, kjer ti lahko skoraj kdorkoli vzame (npr.: če bi šla na kakšno tisti "hitro vožnjo")
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 26. Jun. 2007 8:06

drgač dost jemljejo s sabo kamere. sam pomojm je zmer edn k paz. jst sm mela zmer s sabo fotkiča pa mi ga še ni noben ukradu, dnar sm mela pa itaq skoz pr seb.
pa še to: sobota je slab dan za gardaland. je med tednam ful mnj gužve
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 26. Jun. 2007 10:07

Ja samo, če želiš iti v Gardaland med tednom moraš iti na lastno pest. Huh.. Brez Garmina to ne bi bilo izvedljivo!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 26. Jun. 2007 10:51

ANGELgirl napisal/-a:Ja samo, če želiš iti v Gardaland med tednom moraš iti na lastno pest. Huh.. Brez Garmina to ne bi bilo izvedljivo!

je, je izvedljivo. :wink: sj je vse označen. pa se da tud z agencijo med tednom. sam ne s kšnmu kompasam.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 26. Jun. 2007 11:24

somebody napisal/-a:
ANGELgirl napisal/-a:Ja samo, če želiš iti v Gardaland med tednom moraš iti na lastno pest. Huh.. Brez Garmina to ne bi bilo izvedljivo!

je, je izvedljivo. :wink: sj je vse označen. pa se da tud z agencijo med tednom. sam ne s kšnmu kompasam.

Eh tud midva z mojim sva šla na lastno pest v vse te parke - sva najdla popolnoma vse, nimaš kaj falit. Greš mimo Verone in proti Gardeskemu jezeru... Vse piše :)
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 26. Jun. 2007 12:53

sej mi bi šli za en dan in to v petk ker čez viked je norišnca kar je dodatn problem. sej sm tud js gledala agencije pa zaenkrat še nič pametnga. mislm da ma en iz naše okolice organizirane prevoze pa bomo vidl.
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 28. Jun. 2007 14:05

Js sm se zdej vrnila iz Mirabilandije. Park je res zlo lepo uštiman. Je pa res, da ma samo 3 take "ta hude" vožnje, ostalo je bolj tko u izi. Katun je biu res hud, to je neki tazga k blue tornado u Gardalandu, sam je blo mau smotan čakat u vrstah. Je pa res, da klub temu, da sva šla s tipom med tednom, je blo treba mau čakat, pa že 5, 10 minut je preveč :D tko da si sploh ne predstaulam kko bi blo med vikendom :eek:
Pa hudo je, k dobiš še zastojn vstop za 2.dan, sam počakat morš pr izhodu v vrsti za zapestnco in potem daš prakično 25€ za dva dni zabave :D :cool:
Če mate avto, se zato res ene splača it z busom. Res je, da so italijani na cesti ubitačni in majo kr ena svoja "pravila", naju je blo res strah se tm vozt, sam se pa splača. Lepo sva šla v camp za dva dni, tm jih je itak pouhn, in je blo prou fletn. :)
Nasledna destinacija je pa Gardaland - do tja je vsaj avtocesta, ne pa magistralka. ž
Pa za tiste, k praute, da je nujn met navigacijo - ni res, sprintite si uno pot od michelina, nabaute avtokarto in na pot. Čeprou je tale michelin nama proti koncu neki zatajil, kr ni prou kazu kaj bo na tabli pisal, mi je pa zato v tem primeru pomagala avtokarta, da sm vidla u kero smer zavit, da prideva na tapravo cesto, za nazaj domov sva pa sam še tablam sledila in sva se lepo domov prpelala. :wink:
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 28. Jun. 2007 19:13

jaz biti še zmeraj v dilemi - kamera ja/ne??? :(
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 29. Jun. 2007 10:46

^Sophie^ napisal/-a:Hej pupe...mislim, da še ni te teme, če pa je pa se opravičujem.

Zanima me, če veliko obiskujete zabaviščne parke, kateri vam je najljubši?

Je že bila katera v Canevaworld-u?

Lp

ej fuuuuuul hvala za tol! Jest sploh nisem vedla da obstaj!! mislm, kje žvim... čeprav se mam ful za ljubiteljico parkov. Najbolj magičen mi je bil seveda Magic Kingdom, Disneyworld v Orlandu - Florida. Sem si pa ful želela obiskat tud park v Tampi - Florida - Bush Gardens, kjer imajo bojda najhujše rollercoasterje ever. Sam ni blo časa....pa drugič.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov