Zabaviščni parki

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 29. Sep. 2008 21:10

A je Mirabilandia konec oktobra že zaprta?
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 29. Sep. 2008 21:19

ŽuŽa napisal/-a:Če se gre za mal folka pol je pomoje en teden prej dost kmal; sam najbolš da pokličeš v agencijo pa uprašaš kako je ponavadi s tem. Jst bi to nardila :) .

Ja sej bo treba. Sam k ne vem kiro nej pokličem. Pa usi drug na druzga prelagamo neki. Sam bom še ta tedn počakala s tem. Mislmo it pa 18ga ;) Upaaam, da bo vreme tako k treba..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 30. Sep. 2008 9:53

Jaz sem bila letos v Gardalandu. Prej sem bila pred ene 5imi leti ali pa še več. Zdaj se je okoli tako razširilo, je še canevaworld, pa mideval times, seaworld al kako se reče... se splača it vsaj za par dni.
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 12. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 14. Okt. 2008 20:55

Jaz sem bila pa 5. oktobra prvič v zabaviščnem parku (nisem namreč ravno ljubitelj adrenalina pa višine), in sicer v Gardalandu s svojim fantom.

Imela sva se super - vreme je bilo prekrasno, ful toplo, skoraj za kratke rokave, sonček skozi cel dan, ni blo gužve, bila sva skoraj na vseh napravah in to mislim čisto skoraj vseh, razen na prostem padu in oni neki sekvoji, ko si na glavo dol obrnjen parkrat. :cool: Šla pa sem oz. sem si pa upala na Blue Tornado (sicer samo 1x) pa na vlak smrti (2x) - mi je bilo oboje ful grozno. So mi pa bile ful všeč vodne atrakcije pa 4D kino pa one neke scene s faraoni pa dzunglo pa pirati ... aja pa ono drevo, v katerem je Magic House - scena z gravitacijo, tudi ful fajn. Šla sva pa preko agencije z avtobusom, 51€ po osebi. Priporočam! :)

Aja, sem še pol mal po utubu gledala scene od drugod po svetu in morajo bit res hudi neki katapulti, pa še hujši vlaki smrti, prosti padi itd. itn. Ampak jaz tja gor ne grem! :D
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 28. Maj. 2009 12:25

S fantomi n sestro pa gremo pojutrišnjem v Gardaland in me zanima nekaj stvari:kje ste si hranile dokumente in denar med vožnjami?Ali se še da dobiti vip karto in kaj natančno to pomeni?Ali je ta Mcdonalds varianta podobna kot pri nas?Hvala:)
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 28. Maj. 2009 12:33

emanuela napisal/-a:S fantomi n sestro pa gremo pojutrišnjem v Gardaland in me zanima nekaj stvari:kje ste si hranile dokumente in denar med vožnjami?Ali se še da dobiti vip karto in kaj natančno to pomeni?Ali je ta Mcdonalds varianta podobna kot pri nas?Hvala:)

Narod nahrbtnike pusti kar na enem kupu pred vstopom na samo atrakcijo. Tudi mi smo tako delali in hvala bogu ni nič zmanjkalo. Saj denar in dokument imaš lahko v žepu, samo potem je problem pri vodnih atrakcijah, ko se lahko fajn zmočiš.
Mecdonalds je podobna varianta kot pri nas, le dražja.

Ne me držat za besedo, mislim da VIP katra pomeni, da ti ni treba čakat v vrsti ampak greš na stranske vhode not.
(s)mej se
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 28. Maj. 2009 12:36

piškotek* napisal/-a:
emanuela napisal/-a:S fantomi n sestro pa gremo pojutrišnjem v Gardaland in me zanima nekaj stvari:kje ste si hranile dokumente in denar med vožnjami?Ali se še da dobiti vip karto in kaj natančno to pomeni?Ali je ta Mcdonalds varianta podobna kot pri nas?Hvala:)

Ne me držat za besedo, mislim da VIP katra pomeni, da ti ni treba čakat v vrsti ampak greš na stranske vhode not.

ja, ampak samo za določene vožnje in tudi kolkokrat greš lahko na katero vožnjo preko vrste je omejeno ... nevem, naprimer na blue tornado 3×, na atlantido 2× itd. ... in ko izkoristiš ta bonus ne moreš več na stranskem vhodu not ampak se moreš postavit v vrsto tako kot ostali ;)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 28. Maj. 2009 12:39

Hvala za hitre odgovore :D
Ta karta je okoli 8€ ali kako?Pa samo za večje atrakcije ane?Pa kupiš to v bližini vhoda ali kako?
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 28. Maj. 2009 12:44

^ to pa ne vem. Vem samo, da sej jaz v vročini stala kot budala v vrti. Najhujše pa je da misliš da si že na koncu, pa prideš za ovinek in še kilometer vrste (Mamut).
(s)mej se
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 28. Maj. 2009 12:47

piškotek* napisal/-a:^ to pa ne vem. Vem samo, da sej jaz v vročini stala kot budala v vrti. Najhujše pa je da misliš da si že na koncu, pa prideš za ovinek in še kilometer vrste (Mamut).

hehe ... mi smo leteli na mamuta takoj zjutraj ko so komaj odprli .. in smo čakali samo ene 5 minut ... in sm ugotovila da mamut sux! :P tko da sm vesela da nism pol enkrat sredi največje vročine čakala kake 2 ure za brezveze :D
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 28. Maj. 2009 12:50

Srečo, da smo takoj šli naprej smo imeli le pri kinu in piratih.
(s)mej se
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 28. Maj. 2009 13:02

sm našla še nekaj o tej vip karti ... oz. zapestnici ... (nekaj smo že lani govorile o tem) ...

gardaland express - cena je bla lani 8€, letos je pa 10 ... sta dve različni - family in adrenaline .. lahko pa s to zapestnico greš na vsako od teh atrakcij enkrat (oz. samo na blue tornado in magic mountain dvakrat):

FAMILY:
- Mammut
- Fuga da Atlantide
- Colorado Boat
- Jungle Rapids
- I corsari
- Magic House
- Time Voyagers
- Volaplano
- Ortobruco Tour

ADRENALINE:
- The Spettacular 4D Adventure
- Fuga da Atlantide
- Colorado Boat
- Sequoia Adventure
- Space Vertigo
- Top Spin
- Magic Mountain (dvakrat)
- Blue Tornado (dvakrat)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 28. Maj. 2009 13:22

Hvala ti :D mislite da se splača?
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 28. Maj. 2009 13:22

drugače pa grem jst čez dva tedna v mirabilandio :)
smo bli že 3 leta nazaj, od ene bratrančeve sošolke starši so organizirali in letos spet organizirajo ... gremo pa z avtobusom za 2 dni - 11. & 12. junij ...
samo malo večjo odgovornost bom mela, ker je bratranec star 14 in greva ubistvu samo midva z mojim mlajšim bratom z njim za spremstvo, ker stric in teta ne moreta ... ampak mislim da bomo kljub temu 100% uživali, ker smo vsi trije tak adrenalinski tip :D
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 28. Maj. 2009 15:10

jst grem 20.6 v Gardaland z bratom pa sestrično, pa se mi po eni strani ne da it kr vem da bo gužva, stat se mi ne bo dal tam u vrstah eno uro. k sm bla dve leti nazaj pa mi je ratal slabo od vročine :? pa še vožnja do tja z busom je ubijalska..
je pa fajn tam k se z deblom furaš po vodi pa k te pošprica, mal osvežitve :D .sm hotla it dvakrat pa so eni čakal tut po dve uri, tko da me je minil.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov