Zabaviščni parki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
js sm bila lani poleti v gardalandu, skoraj v istem času. kot prvo avtobusi so groza..so uni ekonomični in so zici tok skupaj da nekateri niso mogli imeti nog na tleh ko greš tja sicer ni tak problem, sam po celodnevni hoji pa je 5 urna vožnja domov eno totalno mučenje.
za sabo: ja nujno za preoblečt, mogoče kkšne kopalke, ker te vse une vožnje z vodo ne pustijo suhega. priporočam kkšno kapo za na glavo. mi smo imeli še sendviče s sabo in pijačo..sam po taki vročini bo to sam za en del dneva. pazite na ruzake..nam so ga ukradli ko smo ga pustili med eno vožnjo tam kot vsi ostali, k sreči smo imeli ves denar in dokumete v unih torbicah za okoli pasu..tako da smo po parih minutah našli ruzak in manjkala je samo napol popita voda in smoki
svetujem nakup bona za kosio, ki ti ga ponudijo na busu..mi smo se ful najedl in tud dosti ceneje čez prideš.
časovno imaš dovolj časa da greš na vse vožnje in potem na nekatere tudi večkrat, zato se ni treba nikamor muditi...
to je to, če te pa še kej zanima pa kar vprašaj
za sabo: ja nujno za preoblečt, mogoče kkšne kopalke, ker te vse une vožnje z vodo ne pustijo suhega. priporočam kkšno kapo za na glavo. mi smo imeli še sendviče s sabo in pijačo..sam po taki vročini bo to sam za en del dneva. pazite na ruzake..nam so ga ukradli ko smo ga pustili med eno vožnjo tam kot vsi ostali, k sreči smo imeli ves denar in dokumete v unih torbicah za okoli pasu..tako da smo po parih minutah našli ruzak in manjkala je samo napol popita voda in smoki
svetujem nakup bona za kosio, ki ti ga ponudijo na busu..mi smo se ful najedl in tud dosti ceneje čez prideš.
časovno imaš dovolj časa da greš na vse vožnje in potem na nekatere tudi večkrat, zato se ni treba nikamor muditi...
to je to, če te pa še kej zanima pa kar vprašaj
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
¤crystal¤ napisal/-a:Gossip girl napisal/-a:Gardaland, Disneyland Pariz in Europa park so zabaviščni parki, ki sem jih že obiskala. Najboljši mi je do zdaj bil Europa park, bi pa želela iti v kakšnega še bolj adrenalinskega (v Ameriki imajo čuda vlakcev in to kakšnih ).
Ja jst sm bla v New Yerseyju v Six Flags..noro!
Six Flags Great Adventure je res adrenalinski. Sploh tisti zelen, ko letiš v polkrogu ne vem kako visoko in potem po drugi strani navzdol! Jaz bi to takoj šla, ker vse kar sem do zdaj bila se mi je zdelo kr neki v primerjavi s tistim.
-
habibi7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
Mi smo bili ravno v soboto dol (28.6.) in je blo noro vroče in nora gužva!!!
Sicer ta glavne reči smo vse dali skoz, vendar smo povsod čakali ko majmuni! Na eni napravi, ki je letos novost (Mamut) smo čakali skoraj 2 uri.
Glede obutve, itak maš lahko japonke, saj na raznih blue- tornadih itd... jih prej kt greš gor daš na stran.
Jaz sem si prov rekla da nikol več v soboto oz. med dopustom ne grem dol, ker je preveč gužve!
Sicer ta glavne reči smo vse dali skoz, vendar smo povsod čakali ko majmuni! Na eni napravi, ki je letos novost (Mamut) smo čakali skoraj 2 uri.
Glede obutve, itak maš lahko japonke, saj na raznih blue- tornadih itd... jih prej kt greš gor daš na stran.
Jaz sem si prov rekla da nikol več v soboto oz. med dopustom ne grem dol, ker je preveč gužve!
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Ja sej za vikend se pomoje ne splača hodit dol k več al manj sam stojiš v vrsti.Js sem nazadnje bla par let nazaj 27.4., ko imamo mi praznik, italijani pa navaden dan in nismo skor nč čakali in je blo super.
Res priporočam da greste med tednom.
Res priporočam da greste med tednom.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 12:22, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
Js sm bla v Parizu v disneylandu .. blo mi je noro .. šla sm na un.. em.. raketni vlak smrti, pa me je čist pribilo na sedeže .. mam željo da bi šla še tam.. drugače pa nameravamo enkrat it v Gardaland, upam da se nam bo kmalu posrečlo ..
Zanima me kaj pravite na take, bolj toboganske podvige
Še en link za vas http://www.genspot.com/video-66733/prvi-na-svetu-luping-tobogan-v-moravskih-noro.aspx
Zanima me kaj pravite na take, bolj toboganske podvige
Še en link za vas http://www.genspot.com/video-66733/prvi-na-svetu-luping-tobogan-v-moravskih-noro.aspx
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
V Gardaland se res ne splača it med vikendom. Mi smo šli v začetku maja eno soboto, pa je bla gužva za crknt, razn tega pa še noro vroče. Smo hotli it na tisto novost (Mamut), pa je bla taka gužva da smo se po 15-ih minutah čakanja rajš sam obrnal pa šli. Povsod smo čakal kot butli. Sej je ful fajn drugač, men je zakon, sam nikol več med vikendom! Sam je pa problem ker vse agencije majo organizirano večinoma ob sobotah - tak da pol se morš sam nekak organizirat in it kr na lastno pest.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
Sama sem šla letos z frendi v gardaland, v lastni režiji. Za to smo se odločili ravno zaradi gužve, ki naj bi tam vladala čez vikend. Šli smo za 3 dni, od tega smo 2 dni kampirali ob Gardskem jezeru. No v gardaland smo šli v torek - običajen dan za italijane in slovence, tudi počitnice se še niso začele. Kljub temu nas je presenetila gužva. čakali smo povprečno po 30. min v vrsti za boljše stvari. Poleg tega je bilo še pasje vroče. No naslednjič ko grem bo to april - maj ali september. Poleti nikoli več!!
A moment on your lips, forever on your hips!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mi smo se tudi pogovarjali, da bi šli kampirat ob Gardskem jezeru. Me pa zanima, če je tam dovoljeno kampirati oz. ali je treba plačati plac ali je "odprte narave"?
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz sem bila v cetrtek v Gardalandu in je bilo SUPER! Razen voznja je bila porazna. Sli smo preko agencije, z avtobusom iz Celja in smo se vozili 7 UR!!! Meni se je skoraj zmesalo - tja se nekako gre, nazaj pa umres. Po celodnevnem norenju tam se sedem ur voznje nazaj ponoci.
Ljudi je bilo dosti, ampak na naprave smo povprecno cakali 15 min. Razen za Mamuta eno uro na grozni vrocini.
Cene se mi niti niso zdele pretirane, nekje 6 € za meni (sendvic/hamburger/.., pomfri, pijaca), kava je 0,90 €, sladoled 2 €, ... Ce imas sendvice zraven pa tako ne porabis skoraj nic.
Glede Aqualanda pa sem jaz ze veckrat slisala, da so to pac malo bolj opremljene "terme". Pac tobogani kot tobogani, ki so v vecini vecjih term pri nas, ampak pac so kao na razne finte (tobogan iz vulkana...).
Sicer sem jaz bla v Aqualandu na Krfu in je bilo res tako, pac par (mislim da 7) toboganov in to je to. Ceprav sem se zelo zabavala, ampak za cel dan in pa kam tako dalec (Italija npr.)samo s tem namenom pa ne bi sla.
Ljudi je bilo dosti, ampak na naprave smo povprecno cakali 15 min. Razen za Mamuta eno uro na grozni vrocini.
Cene se mi niti niso zdele pretirane, nekje 6 € za meni (sendvic/hamburger/.., pomfri, pijaca), kava je 0,90 €, sladoled 2 €, ... Ce imas sendvice zraven pa tako ne porabis skoraj nic.
Glede Aqualanda pa sem jaz ze veckrat slisala, da so to pac malo bolj opremljene "terme". Pac tobogani kot tobogani, ki so v vecini vecjih term pri nas, ampak pac so kao na razne finte (tobogan iz vulkana...).
Sicer sem jaz bla v Aqualandu na Krfu in je bilo res tako, pac par (mislim da 7) toboganov in to je to. Ceprav sem se zelo zabavala, ampak za cel dan in pa kam tako dalec (Italija npr.)samo s tem namenom pa ne bi sla.
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
Tamala_mrha napisal/-a:Mi smo se tudi pogovarjali, da bi šli kampirat ob Gardskem jezeru. Me pa zanima, če je tam dovoljeno kampirati oz. ali je treba plačati plac ali je "odprte narave"?
Mi smo šli v kamp. Tam okoli jih je ogromno. Če se da prosto kampirati pa ne vem. Pomoje je najboljša varjanta, da greste v kamp. Mi smo bili k kampu s 3***, imeli smo bazen, trgovino, zlo čiste kopalnice, jezero pred nosom,... Vse skupaj pa nas je za 3 dni prišlo 90€ (na enega prib. 13€, bilo nas je 7).
A moment on your lips, forever on your hips!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov