Zabaviščni parki

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Čokolada**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Čokolada** » 08. Avg. 2009 12:55

~NIA~ napisal/-a:tle sm že gledala pa ne zastopim najbl.. neki 2 dni?

Drugi dan dobiš karto zastonj.:)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 08. Avg. 2009 14:38

amyZ napisal/-a:Jaz sem bila prejšnji teden v Europa parku v Nemčiji. Name je pustil vtis, bilo je izjemno dobro in lepo. Mi je boljše kot v Gardalandu, čeprav nimajo vseh atrakcij. Park je ogromen, tako da sva kupila dvodnevne karte, za prespat se pa splača vzet hotele v bližini, ker so toliko cenejši kot parkovi. Je pa ful gužva, čeprav sva bila med tednom, niti predstavljat si ne morem kako je za vikend.

A sta šla na Silver star? Meni je bilo tam hudo za umret, ampak sem šla gor samo enkrat, ker so bile predolge čakalne vrste. :eek:
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 4. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Noella » 14. Avg. 2009 11:21

nikjer na netu ne najdem, da bi kakšna agencija ponujala 1 dnevni izlet v mirabilandijo:( Mogoče pozna katera kakšno varianto?
Uporabniški avatar
Lisset
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lisset » 14. Avg. 2009 12:51

Noella napisal/-a:nikjer na netu ne najdem, da bi kakšna agencija ponujala 1 dnevni izlet v mirabilandijo:( Mogoče pozna katera kakšno varianto?

globus ima, samo v kolikor sem opazla je 15.8. še zadnji dan odhodov, ne vem poglej malo na njihovo stran
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 31. Avg. 2009 19:12

Do sedaj sem bila samo v Gardalandu.. Me pa mika kakšna Mirabilandija.. Bo treba naslednje leto it to mal pogledat... :)
teiia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 6. 2008
Kraj: Maribor*

Neprebrana objavaNapisal/-a teiia » 01. Sep. 2009 14:29

Tamala_mrha napisal/-a:
amyZ napisal/-a:Jaz sem bila prejšnji teden v Europa parku v Nemčiji. Name je pustil vtis, bilo je izjemno dobro in lepo. Mi je boljše kot v Gardalandu, čeprav nimajo vseh atrakcij. Park je ogromen, tako da sva kupila dvodnevne karte, za prespat se pa splača vzet hotele v bližini, ker so toliko cenejši kot parkovi. Je pa ful gužva, čeprav sva bila med tednom, niti predstavljat si ne morem kako je za vikend.

A sta šla na Silver star? Meni je bilo tam hudo za umret, ampak sem šla gor samo enkrat, ker so bile predolge čakalne vrste. :eek:

V Europa park se najbolj splača it nekje oktobra. Sem bila 2 leti zaporedoma takrat in nikjer nisi čakal dlje kot 10 minut, pa še to samo na Silver staru. Drugače pa sem bila že nekje 6x, ker pač imam sorodnike v bližini in to in je res super :D. Za letos spet načrtujem, can't wait :D

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov