Zabaviščni parki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Čokolada** - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
~NIA~ napisal/-a:tle sm že gledala pa ne zastopim najbl.. neki 2 dni?
Drugi dan dobiš karto zastonj.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
amyZ napisal/-a:Jaz sem bila prejšnji teden v Europa parku v Nemčiji. Name je pustil vtis, bilo je izjemno dobro in lepo. Mi je boljše kot v Gardalandu, čeprav nimajo vseh atrakcij. Park je ogromen, tako da sva kupila dvodnevne karte, za prespat se pa splača vzet hotele v bližini, ker so toliko cenejši kot parkovi. Je pa ful gužva, čeprav sva bila med tednom, niti predstavljat si ne morem kako je za vikend.
A sta šla na Silver star? Meni je bilo tam hudo za umret, ampak sem šla gor samo enkrat, ker so bile predolge čakalne vrste.
-
Lisset - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2005
Noella napisal/-a:nikjer na netu ne najdem, da bi kakšna agencija ponujala 1 dnevni izlet v mirabilandijo:( Mogoče pozna katera kakšno varianto?
globus ima, samo v kolikor sem opazla je 15.8. še zadnji dan odhodov, ne vem poglej malo na njihovo stran
- teiia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
- Kraj: Maribor*
Tamala_mrha napisal/-a:amyZ napisal/-a:Jaz sem bila prejšnji teden v Europa parku v Nemčiji. Name je pustil vtis, bilo je izjemno dobro in lepo. Mi je boljše kot v Gardalandu, čeprav nimajo vseh atrakcij. Park je ogromen, tako da sva kupila dvodnevne karte, za prespat se pa splača vzet hotele v bližini, ker so toliko cenejši kot parkovi. Je pa ful gužva, čeprav sva bila med tednom, niti predstavljat si ne morem kako je za vikend.
A sta šla na Silver star? Meni je bilo tam hudo za umret, ampak sem šla gor samo enkrat, ker so bile predolge čakalne vrste.
V Europa park se najbolj splača it nekje oktobra. Sem bila 2 leti zaporedoma takrat in nikjer nisi čakal dlje kot 10 minut, pa še to samo na Silver staru. Drugače pa sem bila že nekje 6x, ker pač imam sorodnike v bližini in to in je res super . Za letos spet načrtujem, can't wait
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov