Zabaviščni parki

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 18. Avg. 2007 16:50

Sicer sem ze bla v Gardalandu, pa bi se sla, ampak brez prostih padov, blue tornada in podobnih zadev.
Za mene je otroski Gardaland, one velike salce pa gift shop! :rofl: Malo za hec, veliko pa kr za res.. Nenormalno me je strah visine in hitrosti (nad katero nimam nadzora).. Ne morem si pomagat!
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 18. Avg. 2007 17:03

Jst tut nism lih ne vem kok navdušena nad višino, ampak tam mi je blo pa noooooroooo!! Sploh Top spin, Blue tornado!! :cool: Sm kr mal pozabila na strah :D
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanja__ » 18. Avg. 2007 17:26

Blo je noro. Katun je d best! :D Edin me je motlo, ko je blo tok ljudi in si moral pri vsaki napravi čakat na vrsto vsaj 1 uro!
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 18. Avg. 2007 18:00

Kok je pa kej to veliko? Večje kor gardaland? Cena? :)
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanja__ » 18. Avg. 2007 20:26

Približno enako veliko kot Gardaland. Cena vstopnice pa je 25€ (naslednji dan prost vstop). :)
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 18. Avg. 2007 23:31

Tanja__ napisal/-a:Blo je noro. Katun je d best! :D Edin me je motlo, ko je blo tok ljudi in si moral pri vsaki napravi čakat na vrsto vsaj 1 uro!

Aaah Katun je tok zakonzakonzakon! :) jst sm šla ene 10× zaporedoma gor, pol mal okoli pa spet na Katun :D
Lani ko smo bli mi pa ni blo tok gužve ... sam mi smo bli junija ... zdej avgusta je povsod gužva, ker majo Italjani tok dopustov ...
A si bla v hiši strahov? :D
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanja__ » 19. Avg. 2007 12:16

He he. Pol sma nekako enako hodile na Katuna. :D
Sem bla v hiši strahov, noro! Sam nevem al so bli 3 ludeki notri lutke ali ljudje, ker ko so vidl kak sm se ustrašila, so prišli prot men pa začeli nekaj z rokami krilit po men. :) Prosti pad je bil tud zakon. Tu sm se tud velik časa zadrževala. Drugače pa na pol naprav sploh šla nism, ker je bla taka gužva. :(
*tinkica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *tinkica* » 19. Avg. 2007 20:03

bla sm sam u Gardalandu, tam mi je blo res noro! sprobala sm vse od prostega pada in blue tornada pa do tistih skodelic, ki se vozjo počas v krogu :D
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 19. Avg. 2007 20:14

Tanja__ napisal/-a:He he. Pol sma nekako enako hodile na Katuna. :D
Sem bla v hiši strahov, noro! Sam nevem al so bli 3 ludeki notri lutke ali ljudje, ker ko so vidl kak sm se ustrašila, so prišli prot men pa začeli nekaj z rokami krilit po men. :) Prosti pad je bil tud zakon. Tu sm se tud velik časa zadrževala. Drugače pa na pol naprav sploh šla nism, ker je bla taka gužva. :(

em ja v hiši strahov ... eno so lutke, eno so pa pravi ljudje .... enkrat sm se tok ustrašla k je en roko stegnu pa mi z lučko posvetu direkt v faco direkt pred faco ... al pa k me je za ramo prjeu :eek:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Avg. 2007 0:54

Libido. napisal/-a:em ja v hiši strahov ... eno so lutke, eno so pa pravi ljudje .... enkrat sm se tok ustrašla k je en roko stegnu pa mi z lučko posvetu direkt v faco direkt pred faco ... al pa k me je za ramo prjeu :eek:
To sem tud jz letos doživela v Mirabilandiji, mamicamoja, jz sem bla čist presrana, k me je en za ramo zgrabu Slika :oops:
Uporabniški avatar
Amaris
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Amaris » 16. Okt. 2007 12:01

Živjo!
Mene pa zanima, če je že kdo bil v Gardalandu v prednovoletnem, božičnem času? Agencije ponujajo izlete in me zanima, če se sploh splača it, koliko atrakcij sploh ''obratuje'', ali je fora samo v praznično okrašenem parku.
Hvala za odgovore! :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Nov. 2007 18:23

Bila sem že v Gardalandu, v Disneylandu pred Parizom in v Freiburgu v Europa parku (Nemčija). Povsod sem bila samo enkrat, bi pa si še v vse želela ponoviti obisk, ker je bilo fenomenalno! :) V vsakem zabaviščnem parku na svoj način. Poleg tega bi si želela iti še v Prater.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Nov. 2007 18:25

Amaris napisal/-a:Živjo!
Mene pa zanima, če je že kdo bil v Gardalandu v prednovoletnem, božičnem času? Agencije ponujajo izlete in me zanima, če se sploh splača it, koliko atrakcij sploh ''obratuje'', ali je fora samo v praznično okrašenem parku.
Hvala za odgovore! :)

To tudi mene zanima. Predvsem kako je z vremenom (ali je poskrbljeno za vsak primer). Ne znam si predstavljati kako je, če npr. sneži in je mrzlo, folk pa se vozi z vlakci na prostem. :?:
simpaticnaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a simpaticnaa » 15. Nov. 2007 15:07

Jaz sem bila dve leti nazaj v božično-novoletnem Gardalandu in je bilo nepozabno. Že samo to, kako je celoten park okrašen je resnično vredno ogleda, pa cel dan se vrtijo božične pesmi, pa Gardi je oblečen v Božička, postavljena je tudi koča od božička, katero si lahko ogledaš.

Kar se pa tiče naprav, pa obratujejo vse, razen vodnih. Tako da jaz bom definitivno ponovila, takoj ko se ponudi priložnost!!!! Pa presenetljivo tudi mraz ni bilo preveč, tako da smo cel dan skakali kar v puloverjih, šele proti večeru smo se oblekli v Bunde, pa še ena velika prednost je, vsaj takrat ko sem bila jaz, full malo ljudi je bilo, tako da npr. če si šel na vlak smrti, si se popeljal, izstopil in šel lahko na naslednjo vožnjo, ker ni bilo nobene čakalne vrste, kar je edina stvar, ki mene v Gardalandu najbolj moti.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 15. Nov. 2007 15:11

^^ Jaaaa, jaz bi tudi to!!! :D Brez čakalne vrste oz. če že je, da je minimalna. :wink: Ko sem bila jaz poleti za svoj rojstni dan in je bila takšna vročina, da sploh ni bilo za verjet, si moral še celo večnost čakati, da si se lahko zapeljal s tistim enim vlakcem, v čakalni vrsti pa si lahko lepo čakal tudi do pol ure. :o

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]