Zabaviščni parki

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Afrodita » 01. Avg. 2007 18:08

jst grem pa 25. s kompasom. sicer sm bla lansk let pa grem letos spet :razz: in tud mene zanimajo une zapestnce če ve kdo odgovor mogoče? :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 01. Avg. 2007 18:39

Js sem nekje slišala, da naj bi bila zapestnica dodatnih 7 €, kar pa se mi ni zdi zelo veliko, glede na to, da potem v nobeni vrsti ne čakaš. Me pa res zanima kok od tega je res. :D
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 02. Avg. 2007 18:13

Tak sistem majo v Ameriki v Universal, sam da je tam karta pol 1x dražja (100$ namesto 50$), sam se res FULLLL splača, ko greš mimo vrste ;) Sploh poleti, ko je vročina in so vsi nagneteni in tečni...
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 03. Avg. 2007 12:32

To zdej kr v velikih parkih delajo, da se ne čaka toliko. V Disneylandu imajo fast pass se men se zdi reče se ne spomnim točno. Ampak greš pač k tisti atrakcij s svojo karto in jo daš v tak avtomat, ven ti pa rukne direktno karto in določeno uro kdaj moraš bit tam. Tko je super, ker potem ne čakaš, ampak maš poseben vhod in sam šibaš in čakaš res minimalno časa. Je pa res, da ta avtomat ve kdaj si ti tam naročen, tko da če greš drugam na drugo atrakcijo ne moreš kr spet dat not, ker ve da ne moreš bit v istem času na dveh koncih. Mal se je treba znajdt pa je ;)
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanja__ » 09. Avg. 2007 7:52

Kje naj bi prespal (razen kampa), če greš v Mirabilandijo? A še majo vedno to akcijo, da imaš naslednji dan prost vstop? :)
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 5. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Enschede » 09. Avg. 2007 18:27

Od kdaj pa obstaja ta VIP zapestnica v Gardalandu?

Prvič slišim :D
I'm turning like the sun
and like the stars
you try to sing with me baby
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 09. Avg. 2007 22:05

no pa še moja izkušnja: šli smo prek gloubtoura v gardaland. sam avtobus je biu grozn premajhen..ja sem nekako lahko imela noge na tleh če sm normalno sedela , moj fant ki ga je pa malce več skp in tudi ostali fantje so imeli pa kolena čisto v drugih sedežih, ko smo šli tja je bilo še nekak, samo za nazaj je bila pa groza, že tako te noge bolijo od 12 ur v gardalandu potem pa da ne moreš niti mal nog stegnt 5 ur je biu pa poraz. vsi smo prišli vn čisto polomneni. drugače je pa vodička dobr opravla delo, je vmes tud kej zanimivega povedala..uglavnm brez pritožb. sam gardaland je pa itak zakon..sicer po 12 urah maš že vsega dovol, ampak lep spomin. šli smo sred tedna tko da nismo skor nikjer velik čakal razn na time voyage smo čakal ene 45 minut da smo not ugotovil da je itak vse v italjanščin..cela predstavitev filma tko da itak nisi meu pojma za kaj se gre. pol pa seveda še najbolši del k so nam ukradl torbo..pustil smo jo zuni pred atlantido tam kot vsi in ga ni bilo več. k sreč smo najdl varnostnika k ga je po parih minutah najdu pred wc-ji. not smo mel vse cune.večinoma jeans hlače ker smo se vsi preoblekel in pa vso hrano. Prebrskamo po ruzaku in ugotovimo da so nam ukradl dve prazni flaški vode, bobi palčke pa moje stare nogavice :) mislm halo no škoda naših živcev.
Dada3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Dada3 » 13. Avg. 2007 7:46

Ojla vsem,

v sredo grem v Canevaworld in upam, da bo lepo vreme. Malce me zanima, kako ste rešle z oblačili? A ste imele kaj zraven? Namreč gremo za en dan in nevem če bo zjutraj pri nas mrzlo, potem moram za tam imeti kopalke in kratke hlače....:) Malce se obremenjujem s tem, ker nevem kako je tam?

Hvala za pomoč :wink:

lp Dada
Uporabniški avatar
Fantasistykke
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantasistykke » 13. Avg. 2007 13:31

V Canevi majo omarce. Za nekaj dodatnih €. Ampak tam se ti res splača ker pol vse daš ke, ša še za dnar in ostale stvari ti ni treba skrbet. Pa greš, pa se prevblečeš kadar hočeš. Pa vzameš tut lohk dost stvari.
Dada3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Dada3 » 14. Avg. 2007 6:56

Fantasistykke, najlepša ti hvala za pomoč. Ja sem predvidevala, da imajo kakšne omarce tam. Puncam si nam olajšala razmišljanje, kako bomo naredile:) Hvala ti!

Gremo jutri zgodaj zjutraj...upam, da bo lepo vreme. :roll:

Lp, Dada
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanja__ » 14. Avg. 2007 12:55

Glede Mirabilandije priporočate kaj?
Npr. hrana, pijača, ruzaki, dežni plašči...karkoli? :)
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 14. Avg. 2007 13:52

Tanja__, a greš v Mirabilandio? :) Jst sm bla lani ... Za 2 dni ... Prespali smo pa v nekih 'hiškah' ... Nevem točno kje, ker je blo vse organizirano, z busom smo šli ...
Vem pa da sm mela sabo en velikanski nahrbtnik s sendviči in pijačo ... Čeprav itak ne moreš met sabo pijače za cel dan ker se ti segreje .. Pač kupiš sproti novo ... Aia, se ti splača poskusit granito, ker majo ful dobro :)
Pa oblečt kakšne cunjice ki se hitro posušijo ... Sploh za na Niagarao, tam sm bla jst čist, ampak res čist premočena. In pač jst pametna sm mela oblečene kavbojke, ki se mi kljub žgočemu soncu niso posušile in so ble tko težke da so me vlekle k tlom :D
Pejt na Katun, toj zaakooon :) Pa prosti pad - sm prepričala kolegico in bratranca (oba se ful bojita višina), da sta šla z mano, da ne bom šla sama ... In potem smo šli še ene 10× zaporedoma, ker sta bla čisto navdušena, kr pozabla da ju je strah višine :roll: :D Pa v hišo strahov moreš nujno it :P

Če te še kej zanima ... kr vprašej :)
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanja__ » 14. Avg. 2007 16:27

Ja, grem. :) Hvala ti za vse informacije, vse mi bodo prav prišle. Jaz sm pa glih razmišljala o kavbojkah...vidim da ni dobra ideja. :?
Kaj nahrbtnike moraš kje pustit pred napravami (ker pol je možnost da ti ga kdo vzame) :( Kaj pa priporočaš glede hrane? Majo dobro/drago...?
Sem slišala, da je drugi dan prost vstop?

Hvala Lp :)
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 15. Avg. 2007 0:53

Hmm ... mi smo nahrbtnike puščali kar tam pri vhodu na te naprave pa to (no sej pr enih stvareh jih lahko vzameš sabo) .. Pa se mi ni nikoli zgodilo da bi mi ga kdo ukradu ... Hmmm ... Jao ne bi vedla kok je kej hrana drga ker je hodu to stric kupovat (jst pa italjanščina sva skregani že odkar sm jo v 1. razredu mela prvič na urniku :P ) ...
Ja, za drugi dan dobiš eno tako 'zapestnico' in maš pol prost vstop .. Kje boste pa prespali?
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 18. Avg. 2007 16:45

S katero agenicjo pa ste šli v Mirabilandijo? AL ste šli to tko sami?

Jst bi šla fuuuuul! Lih zadnjič mi je frendica govorila, da naj bi šla in, če grem zraven. Juhej! :cool:
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov