Zabaviščni parki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Kake izkušnje ?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
^^ Letos sem šla s Palmo; vse okej, samo avtobus je biu ful neudoben. Bila sem tut že s Kompasom in hm.. še z eno agencijo nekje iz MB - ne vem točno kako se imenuje. Kompas recimo ima teh 5 € draži, kao zaradi podražitve bencina (čeprau se men to zdi en bul šit, ker zakaj pol nimajo vsi tega?!).
-
Ja pač nekje treba nategnt-vrjetno
Sicr zgleda, da je res useen s kiro greš. A so use isto časa u Gardalandu al kira dlje ustraja
Sicr zgleda, da je res useen s kiro greš. A so use isto časa u Gardalandu al kira dlje ustraja
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
OK, meni se je utrnila ideja: ta vikend grem (no, greva) v Gardaland!
Samo... še nisem bla, pa me vseeno par stvari zanima:
Če je grdo vreme vseeno delajo vse naprave?
Koliko časa se voziš do tja?
Kako je s prehrano? (sem slišala, da je vse blazno drago)
Samo... še nisem bla, pa me vseeno par stvari zanima:
Če je grdo vreme vseeno delajo vse naprave?
Koliko časa se voziš do tja?
Kako je s prehrano? (sem slišala, da je vse blazno drago)
Imaš, da me vikaš!
- *hox*
- Cosmofrik
^^ Mogle bi delat. Voziš s čim? Z avtom baje 4 ure iz Lj, z busom iz Lj smo se mi vozili 5 ur pa pou, sam smo se umes 2x ustavli. Hrana je ful draga (npr. meni: pomfri in hrenouka / mknakci pride cca. 7.50 €). Sam če že 1x daš tok za izlet, se mi zdi da tut tm ne smeš glih ne vem kok šparat. Mi smo recimo po vsaki atrakciji (včasih že pred njo) spili vsak ene pou litra vode, tko da že to nanese - voda je 1.50 €.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
*hox* napisal/-a:^^ Nobena ne ostale dlje, ker ni več nočnega, tko da grejo skor vse okrog 18ih domou. 15 min gor / dol, da ni gužve na parkirišču.
Jaz sem bila v petek do 23., tako da se je nocni
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- *hox*
- Cosmofrik
||MuCkAa napisal/-a:*hox* napisal/-a:^^ Nobena ne ostale dlje, ker ni več nočnega, tko da grejo skor vse okrog 18ih domou. 15 min gor / dol, da ni gužve na parkirišču.
Jaz sem bila v petek do 23., tako da se je nocni
Draga mucka, zadnji nočni je biu učeraj. Drugač se pa menmo že za naprej - za oktober, takrat ga pa definitivno ni. Čemislučajnokdoneverjame!
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
Hej, včeraj sem bila v Gardalandu. Zadevce so super, adrenalin je na višku (sploh prosti pad), edino le dež, dež in še enkrat dež. Čisto celi dan je šlo. Pa to orng. Je vodič rekel, da odkar on hodi v Gardaland (2 leti), še ni bilo tako močnega dežja ves dan. Nekatere naprave zaradi dežja niso delale.BIla sem POPOLNOMA premočena. Sem pa kupila VIP vstopnico (+8 €), pa se jo definitivno splača, da mi ni bilo treba stati v vrsti na dežju. Drugo leto grem spet, pa upam, da bo vreme mi prizaneslo.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz bi pa ful rada šla pozimi, ker sem do zdaj bila enkrat spomladi, enkrat pa poleti in bi ga rada videla oz. doživela še v drugem letnem času. A vlakci pa atrakcije na prostem normalno delajo ali kako? Si ne predstavljam kako je to pozimi, sploh če je mrzlo...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
A vlakci (Blue Tornado, un rumeno-zelen vlakec, Top Spin ipd.) pa delajo? Jaz sem pa mislila da poleg vodnih atrakcij tudi vlakci ne delajo, ker si ne predstavljam v mrzlem voziti tam zgoraj, pa še sneg po možnosti...
-
Mene pa zanima kuk časa prej si morš rezervirat Gardaland..A je tedn dni prej dost al se mora prej vedt pa zorganizerat?
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Damyanchyka napisal/-a:Mene pa zanima kuk časa prej si morš rezervirat Gardaland..A je tedn dni prej dost al se mora prej vedt pa zorganizerat?
Če se gre za mal folka pol je pomoje en teden prej dost kmal; sam najbolš da pokličeš v agencijo pa uprašaš kako je ponavadi s tem. Jst bi to nardila .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov