Zabaviščni parki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
jagodka85 napisal/-a:Dejmo, jst sm koj za
Drugač pa ja, oktobra je še za v Gardaland, vsaj par let nazaj je blo. Jst sm bla dve leti zapored na noči čarovnic v Gardalandu in je blo obakrat full lepo vreme, toplo, če si se kej zmoču pr unih vodnih, se je kr hitr posušil. V glavnem ja, jst bi definitivno šla tud oktobra in upam, da bom šla
No, fajn. Sem danes svojemu predlagala, da bi šla oktobra pa je rekel, da bo gotovo že premraz. Tko, da zdej ga čaka presenečenje, če pravte da je še vedno super.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Ann* napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Zs sm ti poslala k sva že mal preveč OT .
Aia pa če je katera zainteresirana da bi šla z nama na decembrsko potepanje po Gardalandu ..zs!
zakaj sm jz dobla informacijo da je premrzlo za gardalend že zdej? lol
Prosiiiim??? Js sem bla zdej v soboto in je bilo 34°.
Drugač pa, premrzlo gor, premrzlo dol, to sploh ni problem itak se fajn oblečeš, vodne atrakcije pa itak ne delajo (kokr sm uspela razbrat).
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
*hox* napisal/-a:Ann* napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Zs sm ti poslala k sva že mal preveč OT .
Aia pa če je katera zainteresirana da bi šla z nama na decembrsko potepanje po Gardalandu ..zs!
zakaj sm jz dobla informacijo da je premrzlo za gardalend že zdej? lol
Prosiiiim??? Js sem bla zdej v soboto in je bilo 34°.
Drugač pa, premrzlo gor, premrzlo dol, to sploh ni problem itak se fajn oblečeš, vodne atrakcije pa itak ne delajo (kokr sm uspela razbrat).
aha.. cenejša karta bo, ziher grem
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
jagodka85 a je bla oktobra gužva k si bla?Je karta kej cenejš?Pa še to me zanima,če delajo vodne atrakcije
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Vse dela, temperature so tok visoke, da če se kje zmočiš, se v kratkem času posušiš (razn, če si mokr od nog do glave, pol mal dalj časa traja ), cena pa ... pojma nimam, ker je to sigurn že pet let nazaj in tok delč moj spomin (kar se dnarja tiče) ne nese. Sam ne vem, zakaj bi blo kej cenejš, če je vse odprto ...
Gužva pa ... je bla pa ni bla. pač, ni blo neke pretirane gužve no, je blo kr fino
Gužva pa ... je bla pa ni bla. pač, ni blo neke pretirane gužve no, je blo kr fino
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Katera ve, če je oktobra med vikendi tudi gneča?
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
A majo use agenicje iste cene?A ma kira kej izkušnje s kiro k gre iz lj al pa mb?Upam, da bo 18.10 tku k treba in vreme,folk,družba..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
ŽuŽa napisal/-a:Jst bi šla pa v Gardaland decembra okol Božiča. Je katera že bla takt? Sploh kej obratuje?
Evo midva sva bila lani za božiča v gardalandu...men je bilo res fenomenalno,sicer pol stvari (sploh vodnih) ne deluje...sam maš vsega druzga tok, da ne sfolgaš v enem dnevu. Na konc je pa še zavsak božičkova parada ter ognjemet pa same dobre stvari majo na štantih...čist preveč sm se najedla
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Mi bomo oktobra organizirali Noč čarovnic v Gardalandu in mam namen dobit folka za en avtobus, tko da če je kdo za, naj mi javi. In prosim, naj ne bo to šteto kot reklama, ker je to čist neprofitno, družba bi bla pa fajna
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov