Zabaviščni parki

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 15. Jul. 2008 8:31

Ful dobro, sploh ni drago, pa še vse maš zraven. :wink: Tenkju za info, upam da bo kaj iz tega našega kampiranja...
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 7. 2008
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objavaNapisal/-a _ninchyka_ » 24. Jul. 2008 20:39

Js sm bla pa pred dvema tednoma u Gardalandu in me kr čudi da do zej nisem še nič napisala :D (čeprav se mi zdi da sm, mogoč u sanjah)... blo je superca, res, sm bla prvič in sm preizkusla ful velik vsega.
Njprej đungla, ki sploh ni tk strašna kt sm si predstavlala...
pol takoj mamut, kjer se sploh ne vidi kera dolga vrsta je, ker so vmes skale in ovinki... in ko že misliš da boš kmal na vrsti... prideš za ovinek... in presenečen ugotoviš da je še vse cik-cak kolona in za čakat še najmanj eno uro... :P sam itak da niti ne pomisluš da bi šou nazaj... pol se pa še uni ko majo posebne karte za takojšnji vstop not urivajo da bi jih na tisti vročini takrat najraj zbrcu vn :D
No in pol sm zbrala pogum pa šla na blue tornado, sam to sam zarad tega, kr je bil moj zravn in sm se počutla varno... in lah povem, da sploh ni tok strašno kt zgleda, če to samo opazuješ... in sm zej na sama sebe ponosna da sm to prestala... in še bi šla :cool:
no bla sma še v Magic Hause (tam visiš kr en cajt u zraku pa se sploh ne zavedaš in je res kul), ,
dvakrat u 4D kinu (dve različni predstavi) in res nooorroo...
Šla sma na use avanture pa velik adrenalinskih stvari...
pa še polet z Ikarusom in še nekaj otroških stvari za na konec...
Ob polnoči so me noge bolele za znoret da nisem mela volje več za nič :D sej ni čudno, če je vmes minilo 11 ur, ampak res tok hitr, da se niti ne zavedaš...

In še bi šla, ampak absolutno ne več poleti ob najhujši vročini ter med vikendom, ob največji gužvi... In ziher če še grem, vzamem une karte, ko si takoj na vrsti in niiiii potrebno čakat po eno uro da kam prideš... ker samo čakanje ubija... in se res splača, tudi če odšteješ za to malce več dinarčkov ... no to je to...
Uporabniški avatar
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: *dreams*

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzyka* » 24. Jul. 2008 21:05

ŽuŽa napisal/-a:Kaj pa Auqaland? Je že katera bla? Kako vam je blo? Jst bi letos ful šla, sam sem že od parih ljudi slišala da zna bit dost nevarno.

ja naj kera prosim pove, če je bla. mene tut letos ful neki tja vleče. :D
I Just Like Being Imperfect!!
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 27. Jul. 2008 14:55

k ste sli v GARDALAND... preko katere agencije ste sli??? :cool:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 27. Jul. 2008 17:16

linkica napisal/-a:k ste sli v GARDALAND... preko katere agencije ste sli??? :cool:

Jst sm šla s sončkom.
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 7. 2008
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objavaNapisal/-a _ninchyka_ » 27. Jul. 2008 19:39

linkica napisal/-a:k ste sli v GARDALAND... preko katere agencije ste sli??? :cool:

Agencija GLOBUS :razz:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 27. Jul. 2008 20:15

Če greš z agencijo (jaz sem 2x šla tako in ne v lastni režiji), si tam samo do 22ih ali tam nekje, ane? Sem že pozabla. Letos maja smo bli sam do šestih popoldne (takrat smo se že zbiral pri busu :roll:), pred leti ko sem bla poleti pa se ne spomnim več do kolkih, sam je ena pred mano napisala, da so jo že noge bolele ob polnoči pa me zanima do kolkih si lahko najdlje tam (če greš v lastni žiriji in do kolkih če greš z agencijo zdej polet)? Aja, pa še to: ena je omenla, da so se eni z nekimi posebnimi kartami lahko vrinli oz. so pač meli prednost pred čakalno vrsto. Kje to karto kupiš - a na samem mestu, torej pri vhodu v park ali že pri agenciji s kero greš tja lahko kupiš? Ker se tole kar splača doplačat v tej vročini in gužvi... pa čudno mi je, da za to še niti slišala nisem, pa sem že dvakrat bla tam.
Uporabniški avatar
_martina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a _martina » 27. Jul. 2008 20:18

kolkr vem je poleti tudi 'nočni' gardaland

oz ne. zdej sem pogledala na netu
do 19.6 delajo sam do 18h
od 20.6-9.9 pa do polnoči
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 28. Jul. 2008 9:35

A tako torej... hvala. :wink: No, saj že do polnoči je ok. Kaj pa glede tistih prednostnih kart ve kdo? Sem že iskala na netu pa na njihovi strani, pa nič našla. :?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 19. Avg. 2008 17:45

Mi gremo letos spet v Gardaland :freude: .. Sicer bi vsi rajši šli v Mirabilandijo, ampak ni več enodnevnih ponudb - zadnji so šli to soboto. Mi je pa ful fino v Gardalandu to, da točno vem kje je kaj in ne zgubljan časa z iskanjem. :P
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 19. Avg. 2008 18:05

^^Gardaland je ful boljši.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 25. Avg. 2008 14:25

meni je pa Mirabilandia boljša :)
grem pa drugače zdej v sredo v Gardaland - s stricem ...
z agencijo sm šla samo enkrat in nikoli več, hvala ... raje grem v lastni režiji, tako da pridemo tja kadar hočemo in gremo kadar hočemo, ne pa da mamo neke omejitve ... ker najbolj zakon je pač bit v gardalandu čisto do konca, do 24h, z agencijo moreš pa vedno it že prej domov ...
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 25. Avg. 2008 21:19

Libido. napisal/-a:meni je pa Mirabilandia boljša :)

kje oz kaj pa je to? :)

jst sm bla mesec nazaj u gardalandu s colegiumom.
šli smo pa ob pol dvanajstih izpred gardalanda ker je zdej glih una akcija da si lah do polnoči not.

drgač sm bla pa zdej že drugič u gardalandu in mi je žr kr mal dolgčas :D edino kar me mal pretrese je blue tornado pa prosti pad...sam bi rada probala še kaj hujšega :D

aja glede unim mamutov k je ena prej pisala...ej se čist strinjam...tisto z unim tuneli je polooooom :roll: je kolona pa mislš da boš kmal na vrsti, pa pridš za nasledni ovinek pa pol še en pa še en pa pol uni štrikci....gužva tok da konc. K itq če bi prej vedla da je tok za čakat, sploh ne bi šla a pol mi je škoda se vračat nazaj :roll:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 26. Avg. 2008 13:10

Jaz sem bla 2x v Gardalandu in mi tudi ni več zanimivo it. No, razen če bi moj hotel iti, bi takoj šla še enkrat. :D Bi pa rada šla v tole Mirabilandio, ker je baje bolj adrenalinska. Drugače pa mi je blo ful vredu predlani v Nemčiji v Freiburgu - Europa Park. Res adrenalinsko (Silver Star pa sploh). :wink: Pa Fantasya Land v Nemčiji je zakon (tam še nisem bla, bi pa takoj šla).
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 29. Avg. 2008 19:45

Pogodbica podpisana. Naslednjo soboto gremo v Gardaland. :freude:

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov