Za vse, ki greste na Hrvasko...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
metron napisal/-a:A tole so stacionarni radarji? Ker če so te, ti čisto nič ne morejo, ker: 1. ne morejo iztrjati kazni v drugi državi in 2. ne morejo dokazati, ker je lahko tvoj avto vozil nekdo drug.
to sem dobila po mailu, pa sem posredovala naprej, za vsak slucaj je dobro vedet...
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
metron napisal/-a:A tole so stacionarni radarji? Ker če so te, ti čisto nič ne morejo, ker: 1. ne morejo iztrjati kazni v drugi državi in 2. ne morejo dokazati, ker je lahko tvoj avto vozil nekdo drug.
na 2. točko ne palijo več
razčisti lastnik avta sam s tistim potem
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
girl007 napisal/-a:metron napisal/-a:A tole so stacionarni radarji? Ker če so te, ti čisto nič ne morejo, ker: 1. ne morejo iztrjati kazni v drugi državi in 2. ne morejo dokazati, ker je lahko tvoj avto vozil nekdo drug.
sej zato moras pa imeti dovoljenje za uporabo tujega vozila v drugi drzavi
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
girl007 napisal/-a:metron napisal/-a:A tole so stacionarni radarji? Ker če so te, ti čisto nič ne morejo, ker: 1. ne morejo iztrjati kazni v drugi državi in 2. ne morejo dokazati, ker je lahko tvoj avto vozil nekdo drug.
pri nas so sele februarja sprejel tale zakon...lah da ga na hrvaškem še niso
Tko nekak...
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Ma ne grem sploh več na hrvaško, kravatarji prepotentni zahojeni.
Kakor se oni zadnje čase obnašajo (sploh v Istri), ne morš verjet. Kako te šele kapsi drkajo pa tud če nisi nč naredu, zato ker si pač Slovenc.
Hvala lepa, rajš grem v Egipt, z avionom vred me bo pršlo manj pomoje kot za Hrvaško - pa tam so vsaj slišal za turizem...
Kakor se oni zadnje čase obnašajo (sploh v Istri), ne morš verjet. Kako te šele kapsi drkajo pa tud če nisi nč naredu, zato ker si pač Slovenc.
Hvala lepa, rajš grem v Egipt, z avionom vred me bo pršlo manj pomoje kot za Hrvaško - pa tam so vsaj slišal za turizem...
-
yahve - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Smreka napisal/-a:Ma ne grem sploh več na hrvaško, kravatarji prepotentni zahojeni.
Se popolnoma strinjam... tut jaz grem rajš v grčijo, ali pa npr. djerba je zelo poceni...
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Smreka napisal/-a:Ma ne grem sploh več na hrvaško, kravatarji prepotentni zahojeni.
Sej to je splošno znano da so slovenci tam izmeček.. bi se lahko lepše obnašali do njihovih turistov..presneti #%$&?!
A me s sabo vzamešyahve napisal/-a:tut jaz grem rajš v grčijo, ali pa npr. djerba je zelo poceni...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]