z letalom

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a BabySun »

poletje06 napisal/-a:ja tistega nad ustnico bodo itk vidli, ni nujno da vedno piska.. če bo pa piskal, pa pač pokaži da piska pirs, al te bodo pa s tisto stvarco malo preletel, če maš kaj takega še na seb, nč strašnega.. jst vedno ko letim odložim vse kar bi lahko piskalo v zaboj, ampak se vedno najde kaj, kar piska..
pirsa ti pa ne bo treba vn dajat ;)

aha, ok...
tnx :wink:
ღ♥ ne sanjaj življenja..ampak živi svoje sanje ♥ღ
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

BabySun napisal/-a:Imam dva pirsinga (v popku in nad ustnico) in v tej temi sem zasledila, da je eni piskal pirising v jeziku..

Meni, ko sem še mela pirsing, ni nič piskalo. Pomoje je dost verjetno, da tut tebi ne bo. Če pa slučajno piska, jim pa itak pokažeš, da je to razlog in dajo mir. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

Ok, še mene nekaj zanima :)

Letim z Adrio in Qantasom..
* imam lahko 2 kosa čekirane prtljage, s tem da skupaj ne presegata določene meje??
* kako je z ročno prtljago - imam lahko poleg ročne še eno torbico recimo, ki jo imam potem skos dol pri sebi ali ne??

* tekočina ki jo moreš met v tisti vrečki.. dobiš to vrečko na letališču al si jo moreš sam priskrbet? predvidevam, da morem v tisto vrečko vrjetno dat tud deo i vse podobne zadevce, jao :)

Malo preverjam + malo sprašujem ker nekako ne najdem info da bi bila lahko potem 120% :oops: :?

uhh.. upam da bo vse ql :)
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

mene tut zanima kok je kj s prtljago ker letim čez dva tedna v barcelono.. ko sm šla pred tremi leti v grčijo se mi zdi da ni blo treba dat vodo v vrečko pa take zadeve.. :?: ne vem :?:
Miss Evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss Evie »

KristinĆk napisal/-a:mene tut zanima kok je kj s prtljago ker letim čez dva tedna v barcelono.. ko sm šla pred tremi leti v grčijo se mi zdi da ni blo treba dat vodo v vrečko pa take zadeve.. :?: ne vem :?:

Nič vode v vreki. Če imaš tekočino za leče/ labelo ja, amapk cele plastenke pa ne smeš zraven nosit.

Aja, mogoče katera ve, kdaj se zjutraj odpre dunajsko letališče?
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

a ni letališče odprto cel dan in celo noč? :)

tole sm našla še v zvezi s prtljago

http://www.adria.si/sl/article.cp2?cid= ... op-article

pa še tole o plastenkah vode oz tekočini

http://www.adria.si/media/bin?bin.svc=o ... 22132A381C
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

KristinĆk napisal/-a:mene tut zanima kok je kj s prtljago ker letim čez dva tedna v barcelono.. ko sm šla pred tremi leti v grčijo se mi zdi da ni blo treba dat vodo v vrečko pa take zadeve.. :?: ne vem :?:
Vodo lahko neseš na letalo, če jo kupiš na letališču po varnostnem pregledu, se pravi, ko si že na terminalu.
teaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a teaaa »

kaj pa narediš z deo, maskarami, zobno pasto itd? k tud piše da jih je treba dat v vrečke.
Ste dajale te stvari v vrečke in če ja, kje se dobi te vrečke?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

teaaa napisal/-a:kaj pa narediš z deo, maskarami, zobno pasto itd? k tud piše da jih je treba dat v vrečke.
Ste dajale te stvari v vrečke in če ja, kje se dobi te vrečke?
Najboljš je dat v "čekirano" prtljago (razen če ne potuješ samo z ročno), kjer tja not gre lahko več al manj vse.

Vrečke pa dobiš ali na šalterju/pri pultu, ko se čekiraš, ponekod jih moraš pa kupit (za, ne vem, 30 centov) - najbolš je pa kar vprašat pri šalterju, ko se čekiraš.

Spet pa tud pazi, da so deoti in maskare in whatever v predpisanih dozah (vse skupaj ne sme bit več kot 1 l tekočin).
(poglej mal višje, KristinĆk je objavila uporaben link - http://www.adria.si/media/bin?bin.svc=o ... 22132A381C)
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Noella »

mogoče ve kdo, kje bi lahko dobila najbolj poceni karte za Mehiko?? Do zdaj sem namreč najbolj poceni varianto našla za 690 eurov, medtem, ko so mi nekateri govorili, da so dali samo 520 eurov. Ve katera?
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Noella: meni se 690 ne zdi veliko. Cena kart je pa odvisna od ogromno dejavnikov, tako da drugega kot da pregledas vse od expedie do uradnih strani letalskih prevoznikov pomoje ni.

Predlagam ti, da gres na STA Ljubljana (http://staljubljana.com/), kjer so izredno prijazni, z njimi imam dobre izkusnje kar se tice kupovanja letalskih kart.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

kepka napisal/-a:Noella: meni se 690 ne zdi veliko. Cena kart je pa odvisna od ogromno dejavnikov, tako da drugega kot da pregledas vse od expedie do uradnih strani letalskih prevoznikov pomoje ni.

Predlagam ti, da gres na STA Ljubljana (http://staljubljana.com/), kjer so izredno prijazni, z njimi imam dobre izkusnje kar se tice kupovanja letalskih kart.

problem je v tem ker grem v mehiko julija 2010, pa sm pač misla, da bom zdj eno leto prej rezervirala letalsko karto, zdj so mi pa določeni svetoval, da je bolje, da si karto rezerviram samo 3 mesece prej, ker so takrat neke posebne 3 mesečne akcie.

Drugače pa hvala, mislim, da bo res najbolš da grem še na STA Ljubljana
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Kdaj pa za kok časa bi pašla (a cel julij 2010?)? Men se vedno psoerje dobit res najcenejše karte (ampak res najcenejše :D) pa ti z evseljem pomagam ker mi je to ful v užitek :D (dobila sm Madagaskar za 680, Cancun za 280, Tajska za 355, ipd, dej povej kdaj greš)
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

ufff full ti hvala že vnaprej, grem skupi s kolegom, pa sma do zdj neuspešno iskala še bolj poceni variante. Šla bi pa tko nekak od 15.7. do 12.8 2010 :)
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a natašika »

a lahko na letalo neseš odprto škatlo cigaretov? v ročni ali v čekirani prtljagi? :D
Odgovori