Tamarra* napisal/-a:^^ Jaz grem (najverjetneje' komaj februarja, pa sem se že kak mesec nazaj začela sekirat![]()
![]()
Drugače pa, mene je enkrat ful pomirilo oz. se vedno spomnim na to, kaj mi je enkrat rekla ena profesorica, da če bi mi bilo usojeno, bi se to že zgodilo. Samo vseeno, verjetno vsi, ki padejo dol niso prvič na letalu, tak da ne vem, zakaj se mi recimo še zdaj ne bi moglo to zgodit, pa dobro, vsaj za trenutek me pomiri
Česa točno se pa bojiš? Samo tega, da bi letalo strmoglavilo ali še česa drugega? Ful pomaga, da si vsak večer pred spanjem predstavljaš, kako vstopiš v letalo, se vsedeš, opazuješ druge ljudi, vzlet, celotno pot. Seveda vse to v nekaj minutah in vedno z lepim scenarijem. Čez nekaj časa, bo strah popustil in tudi na dan potovanja boš bolj mirna.

Pa tudi pomisli, kaj je najhuje, kar se ti lahko zgodi? Padeš dol in v nekaj sekundah te ni več. Najmanj boleča smrt, če že moramo biti morbidni. Kaj bo z domačimi v primeru, če se ti karkoli zgodi, je pa tudi popolnoma brezveze razmišljati, ker potem lahko o tem razmišljaš vsak dan. Samo brez črnih scenarijev, pa bo. Letenje je lahko zelo prijetno, ker je vedno okrog tebe veliko zanimivih ljudi.