tekoče stvari (mila, šamponi, pudri...)moraš imeti v kovčku,ne smeš imeti pri sebi. če pa rabiš nujno kakšna zdravila pa moraš imeti v prozorni vrečki-ki ti jo dajo na letališču,mislim.
bambina x napisal/-a:tudi mene zanima nekaj. .. teža prtljage ne sme presega 20 kg, ne? to mislim za kovčke . . . pa to velja za vse letalske družbe?
hvala!
ja, po večini za vse, razen pri ryanairu mislim da je 18kg dovoljeno al 15kg(nisem čisto prepričana katera od teh dveh je zdaj taprava:)).drugače pa po večini 20kg..
Kako je pa kej glede tablet? Morš met sam tiste sabo k jih rabiš? rabiš za to dokazila? A maš lahk tud te protibolečinske pa to? Za vsak slučaj bi vzela kak lekadol ali pa neki tazga.
PS: ne mislm kot ročna prtljaga, ampak tko nasplošno.
A te kovčke ti tam stehtajo. In kaj če je preveč not nabasan? A je to velik prtljage 20kg? Nimam nit najmanjšega občutka glede tega.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!
kar se tablet tiče, mi je ratal v ameriko celo lekarno prnest s sabo (starša zdravnika), sam sm jih dala v kufr pa noben ni a reku
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
bambina x napisal/-a:kolko pa je omejitev teže prtljage pri adrii airlines? semiskala po internetu, pa nisem našla.. ve katera mogoče?
hvala!
20 kg na carterskih letih, mislim pa da je isto tudi z redno linijo. Kar se pa tablet tice je tko da jih mas lah pac v kufru, ce pa je kaj tazga kar mors zauziti na letalu mas pa lahko 1 originalni paketek!
vsaka družba ima svoje omejitve oziroma pravila...imajo pa vse napisane na njihovih spletnih straneh...[url]http://www.adria.si/sl/passengerGuide.cp2?cid=D3EEC5B8-5456-96EB-804B-566582F[url]45E8C&linkid=passengerGuide[/url] tu je stran od adrie...
drugače pa sem jaz na avion v ročni prtljagi nesla tako tablete kot mleko za telo in šampon..le da so bili spakirani v plastični vrečki, ki je narejena z zip zadrgo...jih delajo prav za na letalo..pakirane pa morajo biti flaške po 1 dl...skupna količina pa je lahko 1l...pozorne pa bodite tudi na mere ročne prtljage, ki so točno določene...
Zadnjič spremenil astra_mb, dne 16. Sep. 2007 19:14, skupaj popravljeno 1 krat.
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....