"vikend" paket
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
živjo!!! upam da teme še ni blo.....
s fantom bi rada šla na kakšen vikend paket v sloveniji. tko, malo zabave, malo rekreacije, malo "luksuza"...kakšen organiziran program...
če katera slučajno za kaj takšnega ve, naj prosim napiše.sem iskala po agencijah, pa nč pametnega ne najdem. vzamem pa morje, jezero,hribe...karkol da si človek vzame malo časa zase in si napolni baterije.
s fantom bi rada šla na kakšen vikend paket v sloveniji. tko, malo zabave, malo rekreacije, malo "luksuza"...kakšen organiziran program...
če katera slučajno za kaj takšnega ve, naj prosim napiše.sem iskala po agencijah, pa nč pametnega ne najdem. vzamem pa morje, jezero,hribe...karkol da si človek vzame malo časa zase in si napolni baterije.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
leychy napisal/-a:jz mam pa dva vprašanja in sicer za:
Mimi_M: koliko notranjih bazenov imajo v termah Tuhelj, se da še kaj drugega počet?
No, tako... notranjih bazenov je precej oz. vse je ena taka razgibana celota, se mi zdi, sta tudi dva ali trije ločeni manjši bazeni z malce toplejšo vodo, pa olimpijski (za plavanje), potem pa en tak ogromen, speljan z enega konca na drugega, tko mal posebnih oblik, z veliko tistimi vrelčki in masažnimi curki ...men je blo res všeč, no.
Pa imajo tud Svet savn, vse je prenovljeno in je res lepo.
-
Tami - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2006
Tukej bi lahko napisali ideje za razne kratke izlete. Tko za čez vikend ali pa enodnevne. Pa izkušnje... Kje je dobro, poceni, zabavno,... Me2 se ravno odločava kaj bi počela ta vikend. Rada bi šla na en tak mini enodnevni izlet
Ima kdo kakšno idejo?
Ima kdo kakšno idejo?
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
Midva greva večkrat v Bohinjsko bistrico v vodni park. Tam imajo pač bazene (pokrite), savne, masažo, solarij,... Pa tudi majhno restavracijo, bar. Greva z vlakom, ker je to za naju res najhitrejša in najcenejša varjanta. Zdej pač odvisno s kje si...
To je pa njihova spletna stran, če vas zanima za cene in kaj vse ponujajo -> http://www.vodni-park-bohinj.si/
To je pa njihova spletna stran, če vas zanima za cene in kaj vse ponujajo -> http://www.vodni-park-bohinj.si/
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
tanika*
kje pa sta bla to na velki planini? bi se dal dobit kšne info, kok keša...? k nimaš zs-ja sm ti tuki napisala, upam d boš vidla
kje pa sta bla to na velki planini? bi se dal dobit kšne info, kok keša...? k nimaš zs-ja sm ti tuki napisala, upam d boš vidla
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
nism opazla da nimam ZS..smotka
Drgač moj ma ful veze za velko, sam pač to so veze..za druge je težko rihtat. Priporočam pa študenstki servis kamnik ima bajico gor in je tud nizka cena, občina kamnik ima tudi..sam je treba dbit telefonsko.jo lahko zrihtam pomoje.. pol elektro ljubljana..samo lahko samo če imaš kakšnega frenda, člana družine, ki o jamčil zate in je nekoč delal v tej firmi ...drgač je pa elektro bajtica ornk spedenana (tuš, tv, radiatorji itd,) pol pa poznam še preko firme LIP Radomlje..mam pa tud cifro.
Drgač je pa keša tm okol 20 € na noč, nevem čist točn no..odvisn prek česa greš, pa če je za vikend td. midva sva npr. dala pri lip radomlje 15 na noč na bajtico.
Drgač moj ma ful veze za velko, sam pač to so veze..za druge je težko rihtat. Priporočam pa študenstki servis kamnik ima bajico gor in je tud nizka cena, občina kamnik ima tudi..sam je treba dbit telefonsko.jo lahko zrihtam pomoje.. pol elektro ljubljana..samo lahko samo če imaš kakšnega frenda, člana družine, ki o jamčil zate in je nekoč delal v tej firmi ...drgač je pa elektro bajtica ornk spedenana (tuš, tv, radiatorji itd,) pol pa poznam še preko firme LIP Radomlje..mam pa tud cifro.
Drgač je pa keša tm okol 20 € na noč, nevem čist točn no..odvisn prek česa greš, pa če je za vikend td. midva sva npr. dala pri lip radomlje 15 na noč na bajtico.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Hej hej
glede na to, da je bila zadnja objava na to temo okol 3 leta nazaj, predlagam, da kdo updejta, če ve za kakšno preverjeno poceni ponudbo, aktualno za zdajšnji čas hvalaaaa
glede na to, da je bila zadnja objava na to temo okol 3 leta nazaj, predlagam, da kdo updejta, če ve za kakšno preverjeno poceni ponudbo, aktualno za zdajšnji čas hvalaaaa
I am not an enigma, just a contradiction!
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
prinzessin napisal/-a:Hej hej
včasih imajo na 1nadan.si ful ugodne ponudbe za vikend pakete. upam da me ne boste napadali, da delam reklamo (v bistvu jo res), ampak zna bit tole super če nimaš točno določenega vikenda, kdaj bi šla, ampak se lahko odločiš zanj, ko je kaka ugodna ponudba
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]