Vikend kolesarska tura za punce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
abstraktna si že mela kdaj 5 kilometrov nad glavo velik in gost roj mušic? to se meni vedno zgodi, ko se na Areh peljem ampak samo tam nad 1000 metrov se zberejo v boju proti meni
purple_rain saj vem, da je pri tebi vzrok to, da se ti zdi, da ne moreš v breg kolesarit in da je ful težko in podobno ampak, ko ti pa enkrat rata prit na kakih 1200 metrov po dveh urah pa pol gonjenja v breg je pa občutek božanski
purple_rain saj vem, da je pri tebi vzrok to, da se ti zdi, da ne moreš v breg kolesarit in da je ful težko in podobno ampak, ko ti pa enkrat rata prit na kakih 1200 metrov po dveh urah pa pol gonjenja v breg je pa občutek božanski
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ali pa preprosto noče it v breg, ker v temu ne vidi istega užitka pač eni mate raje športe, kot so tek, na hard kolesarjenje, kjer se namučiš..nekateri raje na izi. Jim(nam) je čist isto božansko.
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^štuuuulc (kok sem počasna )
"Vem da ne zmoreš"..gee, sej nismo v Čustvih , probimo Potovanja obdržat kulturna.
Ne..OK, doh, nočem, ker mi ne gre pretirano, ampak mi je dovolj dnevno v klanc gont samo za domov prit, hvala lepa. In če grem na počitnice/popotovanje/izlet, grem zato, da uživam; drugi zato, da se prešvicajo. Vsakemu svoje.
Zdej pa dovolj temu.
"Vem da ne zmoreš"..gee, sej nismo v Čustvih , probimo Potovanja obdržat kulturna.
Ne..OK, doh, nočem, ker mi ne gre pretirano, ampak mi je dovolj dnevno v klanc gont samo za domov prit, hvala lepa. In če grem na počitnice/popotovanje/izlet, grem zato, da uživam; drugi zato, da se prešvicajo. Vsakemu svoje.
Zdej pa dovolj temu.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Me zelo veseli, da uživate v moji temi
Meni tut ni za neke hribe...ok, če se hočeš zgont, ne pa, če greš malo na izlet, pa nameravaš še ene 10 km prevoziti, hehe
Ful hvala za un link, ga bom prečekirala takoj po fuzbalu
Meni tut ni za neke hribe...ok, če se hočeš zgont, ne pa, če greš malo na izlet, pa nameravaš še ene 10 km prevoziti, hehe
Ful hvala za un link, ga bom prečekirala takoj po fuzbalu
-
abstraktna - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2009
Dioniz, ne nisem mela še take luksuzne priložnosti da bi privabla pozornost celega oblaka mušic to se mi bolj pr laufanju zgodi ker kle ko laufam so neka polja in močvarje in je posledično res polno mrčesa v zraki
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov