Vikend kolesarska tura za punce

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Jul. 2010 18:46

abstraktna si že mela kdaj 5 kilometrov nad glavo velik in gost roj mušic? to se meni vedno zgodi, ko se na Areh peljem ampak samo tam nad 1000 metrov se zberejo v boju proti meni :D

purple_rain saj vem, da je pri tebi vzrok to, da se ti zdi, da ne moreš v breg kolesarit in da je ful težko in podobno ampak, ko ti pa enkrat rata prit na kakih 1200 metrov po dveh urah pa pol gonjenja v breg je pa občutek božanski ;)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 03. Jul. 2010 18:49

Ali pa preprosto noče it v breg, ker v temu ne vidi istega užitka :D pač eni mate raje športe, kot so tek, na hard kolesarjenje, kjer se namučiš..nekateri raje na izi. Jim(nam) je čist isto božansko. :P
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Jul. 2010 18:50

^^štuuuulc :P (kok sem počasna :lach:)

"Vem da ne zmoreš"..gee, sej nismo v Čustvih :P, probimo Potovanja obdržat kulturna.
Ne..OK, doh, nočem, ker mi ne gre pretirano, ampak mi je dovolj dnevno v klanc gont samo za domov prit, hvala lepa. In če grem na počitnice/popotovanje/izlet, grem zato, da uživam; drugi zato, da se prešvicajo. Vsakemu svoje.

Zdej pa dovolj temu.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 03. Jul. 2010 20:25

Me zelo veseli, da uživate v moji temi :razz:

Meni tut ni za neke hribe...ok, če se hočeš zgont, ne pa, če greš malo na izlet, pa nameravaš še ene 10 km prevoziti, hehe

Ful hvala za un link, ga bom prečekirala takoj po fuzbalu :)
Uporabniški avatar
abstraktna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a abstraktna » 03. Jul. 2010 20:30

Dioniz, ne nisem mela še take luksuzne priložnosti da bi privabla pozornost celega oblaka mušic :lol: to se mi bolj pr laufanju zgodi ker kle ko laufam so neka polja in močvarje in je posledično res polno mrčesa v zraki

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov