Velika planina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Bil večkrat. Zmeraj šel peš gor. Če greš iz spodnjih vasi, naprimer iz Stahovice, boš do vrha hodila tam 3-4 ure. Lahko se pelješ više, vendar je cesta zmeraj slabša. Pripelješ se z avtom lahko tako visoko, da imaš potem samo še pol ure hoje. Za otroke je fajn, ni prestrmo.
Hrana, porcije ričeta, jote...tam nekje 4-6 evrov. Realne cene so.
Hrana, porcije ričeta, jote...tam nekje 4-6 evrov. Realne cene so.
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
http://www.velikaplanina.si/
Cvetka, na tem linku imaš vse potrebne informacije. Sama jo obiskujem ponavadi med zimo in je resssss TOP gor.
In za razliko od Tora, sem sama bolj lene sorte, tko da grem gor z nihalko in sedežnico
Cvetka, na tem linku imaš vse potrebne informacije. Sama jo obiskujem ponavadi med zimo in je resssss TOP gor.
In za razliko od Tora, sem sama bolj lene sorte, tko da grem gor z nihalko in sedežnico
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Hvala. To stran sem si ogledala, ampak nisem pa iz nje razbrala cenika hrane, pešpoti, nič ne vem kako izgledajo sedežnice, kako nihajka. Kakšne so te razlike? Me je strah višine že samo po sebi + da bi imela s seboj otroka.
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
Za cene hrane pa pešpoti nebi vedla. Za poti pa to najbolš, da pokličeš na info številko pa vprašaš. Razlika med nihalko in sedežnico je pa, nihalka je gondola, pač kabina, v katero se sprav ene 15 ljudi in te potegne gor. Potem, ko stopiš iz nihalke, maš par metrov naprej pa sedežnico (kot na smučiščih, če si predstavlaš). Sedežnica je že full zastarela, zato tud zelo počasna. Če imaš otroka, gresta skupaj na sedežnico, pa nima bit kej narobe. Plus, strički v nihalki in poleg sedežnice so neverjetno prijazni, ti pomagajo, da se normalno usedeš, tko da ni nobenga strahu, kako ti bo ratal gor zlezt.
Karto za nihalko in sedežnico kupiš pri spodnji postaji nihalke (lahko kupiš samo za nihalko ali pa kombinirano). Ti teta za šalterjem vse razloži, če vprašaš.
Mi ponavad stopimo dol na Zelenem robu (prva točka, kjer sedežnica ustavlja). Tam je gostilna, kjer nudijo pijačo in kosila. Za cene ne vem, možno da je kej na internetu. Sama grem tko al tko ponavad v kočo za par dni, tko da kuhamo kar v koči.
Men je na Zelenem robu res fantastično, sploh če je sonček gor, razgled fenomenalen, vreden ogleda. Edin malo bolj se obleči, ker zna full pihat gor.
Upam, da sem ti pomagala, če te še kaj zanima, pa kar vprašaj.
Karto za nihalko in sedežnico kupiš pri spodnji postaji nihalke (lahko kupiš samo za nihalko ali pa kombinirano). Ti teta za šalterjem vse razloži, če vprašaš.
Mi ponavad stopimo dol na Zelenem robu (prva točka, kjer sedežnica ustavlja). Tam je gostilna, kjer nudijo pijačo in kosila. Za cene ne vem, možno da je kej na internetu. Sama grem tko al tko ponavad v kočo za par dni, tko da kuhamo kar v koči.
Men je na Zelenem robu res fantastično, sploh če je sonček gor, razgled fenomenalen, vreden ogleda. Edin malo bolj se obleči, ker zna full pihat gor.
Upam, da sem ti pomagala, če te še kaj zanima, pa kar vprašaj.
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov