V Miami in nazaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tehtnicaJM - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
no, dej se slikc, so ful lustne....
E, Fiona,Dej mi povej kaj pomeni tvoj podpis...neki sumljiv se mi zdi...kaj je uspelo?????
E, Fiona,Dej mi povej kaj pomeni tvoj podpis...neki sumljiv se mi zdi...kaj je uspelo?????
Ostanite zvesti sebi...
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
tehtnicaJM napisal/-a:no, dej se slikc, so ful lustne....
moj podpis? Ja Miami...ja. Tisto drugo pa...mhm...ni glih za forum, ampak ne bom mamica in zenla se tud ne bom.
Se pa matram s prehladom..kr naprej iz nosa tece...sem ze na wc papirju, ker je skoda robckov...
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Sm te glih hotla vprašat, če hodiš na turistiko, ker sm vidla mislim da dve sošolki iz srednje šole hehe, tam jih pa jst veliko poznam...še moj brat in njegova punca sta hodla tja zdej sta sicer že absolvent in diplomiranka :D, pa milijon mojih znancev...
-
fiona - Komunikatorka
joj, tole sem nasla na netu...smo ze zvezde...hehe
http://www.slovenskapalma.org/visoka_so ... urizem.htm
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
fiona napisal/-a:joj, tole sem nasla na netu...smo ze zvezde...hehe
O, Fiona, vidm da je bil Robi tut z vami
Užival pa ste ja, se vid!
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
kak more tam bit hudoooooo. felne so zakon. pa si vidla kako slavno osebo ali kaj podobnega? ker diabla ne vozi samo nekdo...?
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
Moonlightglow - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Žalec
Ojla Fiona! Ma sme rekla, da te morem mal pozdravit. Očitno maš tak fajne spomine, kot jaz. Pa fajne slikce so ti ratale. Pa, da boš vedla vsaj približno kdo piše... Od Sandre "cimra". Uživaj še naprej!
-
fiona - Komunikatorka
Moonlightglow napisal/-a:Ojla Fiona! Ma sme rekla, da te morem mal pozdravit. Očitno maš tak fajne spomine, kot jaz. Pa fajne slikce so ti ratale. Pa, da boš vedla vsaj približno kdo piše... Od Sandre "cimra". Uživaj še naprej!
aaaa zdravo punce...ej.., eeee tiste slikice z linka niso moje, to so slikali in pisali na Slovenski palmi.....da ne bo kaksne pomote. So pa oni rekli, da bodo na net dali in da naj pogledamo. No, jaz sem zgleda med prvimi...
Mislim, da nisem videla kake slavne osebe, glede gallardija pa tako....bil je neki stari opa....ne bi rekla, da znan. Tam je ful bancnikov....prav grdo bogatih....tak da....ne vem no. Mogoce pa je bil od kaksnega raperja foter....???
Laram: poznam Nuso ja....spoznala preko skupne kolegice, skupaj sva stopale enkrat iz Kopra... Drugace pa nisva sosolke in nimava glih nekih stikov... Je pa fajn punca.
-
Hej, bi lahk izbrala eno stvar, ki smo jo "doživeli" oziroma vidli v Miamiju, ki te je najbolj prevzela? Pa povej mi...si ti tud pogrešala mal več žuranja stran od hotela? No, uživaj še naprej!
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
-
fiona - Komunikatorka
Moonlightglow napisal/-a:Hej, bi lahk izbrala eno stvar, ki smo jo "doživeli" oziroma vidli v Miamiju, ki te je najbolj prevzela? Pa povej mi...si ti tud pogrešala mal več žuranja stran od hotela? No, uživaj še naprej!
najboljsa je bila nasa druzba in obcutek, da smo tam...plaza je bila "nasa", svoboda...kjerkoli smo bili smo se imeli fajn. Nas kombi je bil res nekaj posebnega...Ves, ta obcutek, ko se cela skupinica steka...
Drugace pa me je prevzel Ocean Drive in Mangos Tropical Bar...naj naj od vsega.
Glede zuranja, od hotela je vozil zastonj bus na ocean drive...zuranja se in se... Je pa zur izven hotela drag....zato je meni bilo na plazi in ob bazenih super. Ne vem no, nisem ga pogresala izven hotela...ce bi, bi rekla, pa bi se ziher nekaj zmenili...
-
Ja full fajn! Jst sem mal pogrešala žuranje. Skoz sem čakala na soboto, ko smo šli na Ocean drive, da grem končno plesat, pol je bla pa taka vzstopnina... Je pa res full fajni filing, če se skupina ujame. Naša se je tud in full mi je blo fajn, da sem se družila še z drugimi sošolci, sošolkami, kot doma oz. v Portorožu. Kombiji so bli pa tak... cela fora včasih. Za bus pa nisme vedla? Kje ste pa vi to zvedli?
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov