V gorah v dvoje...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Robbus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2008
Z drago bi želela nekam v slovenske hribe (gore), kjer je veliko snega, recimo na Gorenjsko ali pa tudi kam drugam, za kak vikend, da bi šla v kakšno (leseno) brunarico, ki se jo da najeti za čez vikend, pa da si sam, da te nihče ne moti, da je intimno, po možnosti sredi snega... Ne gre za smučanje, ampak predvsem za sproščanje stran od ponorelega sveta... Mi lahko kdo pomaga? Pozna kdo kaj podobnega ali pozna koga, ki pozna...?
Res bom hvaležen. Lp
Res bom hvaležen. Lp
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
na vršiču (oziroma na pol poti na vršič) maš kočo Na gozdu in je ful lepo.ful snega, v objemu gora,hrana dobra, postrežba tud.Ni lih neka koča s petimi zvezdicami, ampak useen, mi smo bli ful zadovoljni.Nisi sam, maš pa pač sobe v katerih si lahko sam.Ampak dela samo čez vikend.Isto maš Poštarski dom, al pa Erjavčevo kočo tud na vrhu Vršiča pa je baje tud kr ok.Je pa treba peš do useh treh koč, ampak je tura taka lepa, zasnežena in ne tolk zahtevna.
drgač pa nevem, Bovec, sicer ni v gorah, je pa gorsko mestece v objemu gora, pa je tud ful lepo.najameš kšn apartmajček in mal hodš naokoli.
Pa recimo Rogla...Tam lahko še smučaš, drgač je pa kr nekej peš poti tam naokoli za hodt, pa še tisti bungaloučki so fuuul sexi
Pa Pokljuka..Veliko snega, snežna idila, peš poti, proge za sankanje/smučanje/tek na smučeh....
Al pa Bohinj ma tud kr nekej kočic in samostojnih apartmajev, pa maš gore naokoli.
Pa recimo Vogel, Krvavec....sam da pač tm maš zdej poudark na smučanju.
Na Pohorju maš pa tud kr lepo število takih ful lepih apartmajčkou.Čist navrh za hotelom belvi.
drgač pa nevem, Bovec, sicer ni v gorah, je pa gorsko mestece v objemu gora, pa je tud ful lepo.najameš kšn apartmajček in mal hodš naokoli.
Pa recimo Rogla...Tam lahko še smučaš, drgač je pa kr nekej peš poti tam naokoli za hodt, pa še tisti bungaloučki so fuuul sexi
Pa Pokljuka..Veliko snega, snežna idila, peš poti, proge za sankanje/smučanje/tek na smučeh....
Al pa Bohinj ma tud kr nekej kočic in samostojnih apartmajev, pa maš gore naokoli.
Pa recimo Vogel, Krvavec....sam da pač tm maš zdej poudark na smučanju.
Na Pohorju maš pa tud kr lepo število takih ful lepih apartmajčkou.Čist navrh za hotelom belvi.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
pr par metrih snega se najbrž ne morš ravn prpelat z avtom do koče.. al se motm?
-
*purple* - Cosmopsiho
~NIA~ napisal/-a:*purple* napisal/-a:na vršiču (oziroma na pol poti na vršič) maš kočo Na gozdu in je ful lepo.ful snega, v objemu gora,hrana dobra, postrežba tud.Ni lih neka koča s petimi zvezdicami, ampak useen, mi smo bli ful zadovoljni.Nisi sam, maš pa pač sobe v katerih si lahko sam.Ampak dela samo čez vikend.Isto maš Poštarski dom, al pa Erjavčevo kočo tud na vrhu Vršiča pa je baje tud kr ok.Je pa treba peš do useh treh koč, ampak je tura taka lepa, zasnežena in ne tolk zahtevna.
jao! na vršiču se lahko do vrha prelaza prlelješ z avtom in imaš do Erjavčeve koče 2 minute peš. in če ti temu praviš pešačenje oz. tura, pol res nevem kako imnuješ pohode na triglav!
na vršiču je 2 metra snega (v kranjski cerka polmetra potem se pa viša, na polovici ga je že dva metra).me prav zanima kako bi se ti pripeljala gor z avtom
cesta je splužena do enga tretjega ovinka.ko smo šli mi, smo med prvim in drugim ovinkom parkiral in šli peš.
In ja zame je pač tura, hodi se do polovice do koče na gozdu cerka uro in pol v teh razmerah.do vrha vršiča je pa še enkrat tolk.
In mal težje je hodt v snegu kot pa po čisti cesti (usaj zame in za celo našo skupino je blo).
In že sam pohod na vršič v stanju brez snega ni lih tko zanemarljiv
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
*purple* napisal/-a:Pa recimo Rogla...Tam lahko še smučaš, drgač je pa kr nekej peš poti tam naokoli za hodt, pa še tisti bungaloučki so fuuul sexi
Mal OT, ampak, kje pa je Rogla, če ne na Pohorju. Kot, da je v Istri.
(Sej kul, sam res se mi je hecno prebralo)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ja js kar se tiče teh stvari grem najraj na Velko planino, mava par vez za bajtice in si včasih vzamemva kr za ceu tedn pa greva gor. Sam je težko, ker je to zdej večina privat gor pa še ful je zaseden. Če kero zanima ma študentski servis Kamnik eno bajtico, ki jo oddaja sam je mal dražje...
Drgač pa pridejo okol 20€ na noč/bajtico. Mir je gor, če se ti ne da kuhat greš na Zelenga al pa km jest, lahko smučaš, se sankaš al pa preprost sprehajaš, pa še ni lepšega razgleda s vrha sedežnice...če je lep dan se vid do LJ.
Priporočam
Drgač pa pridejo okol 20€ na noč/bajtico. Mir je gor, če se ti ne da kuhat greš na Zelenga al pa km jest, lahko smučaš, se sankaš al pa preprost sprehajaš, pa še ni lepšega razgleda s vrha sedežnice...če je lep dan se vid do LJ.
Priporočam
-
*purple* - Cosmopsiho
renatka_ napisal/-a:*purple* napisal/-a:Pa recimo Rogla...Tam lahko še smučaš, drgač je pa kr nekej peš poti tam naokoli za hodt, pa še tisti bungaloučki so fuuul sexi
Mal OT, ampak, kje pa je Rogla, če ne na Pohorju. Kot, da je v Istri.
(Sej kul, sam res se mi je hecno prebralo)
ja vem ja, ampak rogla je rogla, pohorje pa pohorje.vem, da je rogla na pohorju, sam useen, ma, sej vemo kaj sm mislna ane
no nia, zgleda da ni tok švoh tura
sej je steptan/zratragiran sneg, sam useen.Če malček s potke stopš se ti lohk že kr fino ugrezne, morš dost pazt in po sred ceste hodt.pa po snegu u klanc že tko ni neki prijetno hodt.
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Rogla spada pod zreško pohorje,tist kaj si ti poimenovala kot pohorje , je Mariborsko pohorje.
No sej ni važen, itak vsi vemo, kaj si misla
No sej ni važen, itak vsi vemo, kaj si misla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov