Turistični vodiči
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
jst sm enkrat doživela eno vodičko d dol padš. baba je sam govorila, govorila kr ene brezvezne podatke, nč pamtnga v bistvu, pa še ene stvari je narobe povedala. tko je začela nabijat ob osmih zu3 k smo itak vsi spal. najbl smešn je filmčk k smo vsi spal (tud prfoksi) ona je pa kr nabijala. ta je bla res obupna. drgač so ponavad kr dost v redu, pa dost stvari povejo, p č ga kj vprašaš ti z veselam pomaga, no enkrat je bil pa tud edn model k smo ga vprašal kje je navadna štacuna, pa je reku nj se znajdmo sami. ta model mi je bil pa čist antipatičen
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Letos sva s tipom mela res srečo z vodičko. Šla sva v Grčijo, bla je v istem hotelu, k mi2, zato je blo še tok bolš. Vsak dan smo se srečal, pa kšno rekl, vedno se je držala govorilnih ur- je bla tm, tut če noben ni pršu, res ful je bla 1a. Pa še na koncu, k je šla po enm tednu domov (mi2 sva bla tm 2 tedna), nama je za spomin pustila obesek za ključe želvico pa en sporočiu, tko res ful kjut. Pa tut drgač je bla vedno prpraulena pomagat, svetovat, zrihtat rent-a-car, res use use use ...rekla je nej jo pokličemo po mobiju tut sam, če ji mamo za povedta, da se mamo ful lepo
Res vsaka ji čast
Btw: Marjetka iz agencije Palma (upam, da ni to šteto pod reklamo, sam si res zasluž pohvalo)
Res vsaka ji čast
Btw: Marjetka iz agencije Palma (upam, da ni to šteto pod reklamo, sam si res zasluž pohvalo)
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Mi smo tudi imeli super vodicko tako v tuniziji kot v bolgariji, ker sva z mami imela sreco, da je obakrat bila ista. Gre pa za vodicko prego agencije Relax. Tako, da z njihovimi znanji sem res zadovoljna. Tako od organizacije, poznavanje tujih jezikov in dezele v kateri smo bivali pa vse do prijaznosti in pripravljenosti pomagati. Res super punca! Zaradi nje smo res zadovoljni z agencijo.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- voda2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2007
Vodička, ki ne zna jezika države v katero smo potovali, ni poznala niti krajev v katere smo potovali. Potem 3 urno čakanje avtobusa na letališču, ker so enostavno pozabili na nas. Poleg tega ni nikoli obveljala nobena dogovorjena ura kdaj in kje se zberemo,... Za konec pa še višja cena kot pri vseh ostalih agencijah.
No na izkušnjah se učimo!
No na izkušnjah se učimo!
-
WannaMe - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
- Kraj: Venera
Bolgarija (relax) 3 mesce nazaj-> vodič, skoz za zafrkancijo, poleg tega razgledan, zogovoren, ful rad se ukvarjal z otroci al pa igral tarok s penzjonisti...^^
Res neverjetn pozitivc - mi smo ga feštal skupej od tadruge noči naprej pa skos do konca men je blo res fajn
Res neverjetn pozitivc - mi smo ga feštal skupej od tadruge noči naprej pa skos do konca men je blo res fajn
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Do zdaj sem imela samo še eno slabo izkušnjo. Z mamo in sestro smo pred leti šle na Dunaj in ker vodička ni znala o mestu povedati več kot kakšna osnovnošolka, v najboljšem primeru srednješolka z ne najboljšo oceno iz geografije, je bilo nevzdržno, plačali pa smo v končni fazi tudi to, kar izveš o znamenitostih itd. nekega mesta, ki si ga ogledaš. Ker je bil tisti dan dež in sneg, pa še mrzlo je bilo da niti rokavice, šali in kape niso zadoščali, so bile vremenske razmere res neugodne za "nakupovanje spominkov" ali nečesa pač, vodička je lepo šla na ogled grobnic z nekaj turisti iz busa, večina pa nas je zmrzovala po mestu in si pač bil primoran iti zapravit denar ali sedet na kavo za cca. 3 ure, ker od ogleda nismo imeli res nič. Organizacija je bila na nuli, vodička ni bila prav nič iznajdljiva, treba je biti pripravljen na vse, ona pa je šla individualno na ogled z nekaj turisti v grobnice itd., mi pa nismo videli nič, ker ženska ni nič rekla.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov