ja cene so kar nizke...ampak se dvigujejo glede na kvaliteto...kar je slabše ti ponudi za manjši denar in zraven tudi pove, da je kvaliteta slabša...za ostalo pa kar držijo ceno...čeprav po dolgem barantanju vseeno popustijo...
imajo pa veliko usnja, zato so skoraj vsi čevlji, jakne, torbice iz pravega usnja in zelo fajn za nosit..jaz sem si kupila pumice, ki tukaj pridejo okoli 100€, jaz sem dala 13..so pa popolnoma enake kot v trgovini...pa super za nosit...prav tako imajo ogromno stvari la coste...ampak se cene od trgovine do trgovine razlikuje in prav tako kvaliteta...nekatere majice so še po letu in pol kot nove..tiste malo cenejše pa ravno niso več briljantne...prav tako so nekatere smešno poceni(2-3€) majčke preživele le eno pranje..malo dražje(okoli 4-5€) pa so še vedno lepe...
imajo doli zelo lepe stvari, veliko izbiro, predvsem športnih, jeansa(čeprav se ga ne splača kupovat, ker so skoraj iste cene kot pri nas, je pa res, da piše gor d&g ipd

) in usnja...jaz bi v turčijo spet šla takoj...mi je bilo blazno všeč..pa še kulinarika je zelo dobra...
aja...pa kupila sem še chanel očala...ker sem moja doma pozabila...s popolno uv zaščito...pa super za nosit...v bistvu z njimi vidim skoraj kot s temi kupljenimi v optiki...bile pa so 10€...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....