Tunizija [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
js ščurkov na srečo nisem vidla. me je pa presenetilo to da domačini takoj ugotovijo s kere države si, brez da bi kaj rekel. npr.:js hodim po Bazarju čist tiho in en prodajalec mi reče: Slovenia? in js sam Yes!
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
na djerbi se pomoje ne bo to nikjer videlo, ker v teh turističnih krajih pravzaprav niti ne dojameš, da si v muslimanski deželi. vsaj tako izkušnjo imam jst s hammametom. v hoteskem naselju je čisto evropsko vzdušje - hrana, glasba, animacija,...
bolj v notranjosti je pa stvar verjetno drugačna.
bolj v notranjosti je pa stvar verjetno drugačna.
-
*kristinca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
s*a*r*a* napisal/-a:neki me še zanima... kake spremembe se opazijo v času Ramdama, ker mi smo ravno takrat v Tuniziji???
hmm ja mi smo šli tud dol v času ramadana in smo se z ladjo peljal kot palubni potniki, tko da smo spal v eni skupni sobi po tleh... kr naenkrat je sred noči uletu kapitan ladje do profesorja in reku, da ženske zarad ramadana ne smemo spat tko uzun (ne vem zakaj... mi smo si razlagale tko, da med ramadanom nej ne bi sexal, pa bi jim pač zbujale pregrešne misli) Rezultat tega je bil da smo punce dobile ZASTONJ kabine za naprej in za nazaj, medtem k so tipi spal na tleh
Tko da lahko rečem da smo celo profitirale
Drgač pa na kopnem ni blo opazit neke razlike...
Mislm da Tunizijci niso ful neki strogi muslimani.
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
there's something missing in my heart.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Tud midva z mojim sva se odločla da grema v Tunizijo zdl 20. Grema pač na to last minute, tak da še ne vema kam in kako. Grema pa zihr preko Relaxa.
Tm nam je rekla, da če greš v hotel 4* potem ni problema z zelenjavo in sadjem, saj ga umivajo z ustekleničeno vodo. Da ni fajn niti led v pijači imet, ker je iz navadne vode.
Midva sva rekla da boma šla rajš v Sousse al pa Kanto... (nevem kak se napiše) ker je za hotelom mesto, v Hammetu ga pa baje ni in so sami hotelski kompleksi. Midva sva pač za to, da dožvima tud njihovo kulturo, se sprehajama po mestu (seveda ne ponoči )pa tko...
Mogoč se pa še vidmo kej!
Tm nam je rekla, da če greš v hotel 4* potem ni problema z zelenjavo in sadjem, saj ga umivajo z ustekleničeno vodo. Da ni fajn niti led v pijači imet, ker je iz navadne vode.
Midva sva rekla da boma šla rajš v Sousse al pa Kanto... (nevem kak se napiše) ker je za hotelom mesto, v Hammetu ga pa baje ni in so sami hotelski kompleksi. Midva sva pač za to, da dožvima tud njihovo kulturo, se sprehajama po mestu (seveda ne ponoči )pa tko...
Mogoč se pa še vidmo kej!
- denis-peter
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
še 2 sva se najdla k greva v hammamet (hotel le khalife) veseliva se novih spoznanj, pa upava da ga bomo tud kej skupi zažural torej kok nas gre pol od tuki??
- denis-peter
- Sramežljivka
hmmm najbrz se bomo najprej na pučniku ze zagledal hehe pa glejte da vsak en litr sabo uzame hahaha
se 3x spat
se 3x spat
- denis-peter
- Sramežljivka
BINGO sara! vse si zadela
si že vse spakerala?
si že vse spakerala?
- denis-peter
- Sramežljivka
s*a*r*a* napisal/-a:v bistvu še nič neki bom juter ostalo pa še pol...rada čakam na zadnji trenutek
Ka pa ti?
v ker hotel pa greš? a to z kolegi al z punco? ja no firbec sm vem...
ja sej jst tud nism še nč...edino kufr je že v sobi hehe sej jst bom tud vrjetno do srede čakov in pol se bom zadn trenutk spomnu da mi neki manka hehe
ammm kot si najbrž ugotovila ta peter ni moja punca hehe in fant tud ne
sej sm jst tud zdele mislu tebe uprasat kako kej kolegice?haha kok ste kej stare
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov