Tunizija [ZT]

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ulsika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ulsika » 14. Jun. 2006 18:55

Jaz pa grem zdaj v sredo v Hammamet :D joooj komaj že čakam! sem pa v hotelu Taj Sultan. Če je bil že kdo bi bila hvaležna za kakšne informacije :)
lunica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lunica » 15. Jun. 2006 13:07

Ulsika javi kako si se kaj imela ko prideš nazaj.
Vsaka informacija je dobrodošla.
Pa lep dopust. :)
evaskobe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a evaskobe » 17. Jun. 2006 21:25

oj...dobr se mej na dopustu..pa poročaj kaku si se mela...lepe počitnce :D
Uporabniški avatar
*Little_Star*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *Little_Star* » 20. Jun. 2006 15:14

mene pa zanima..vsi tisti ki ste ze bili v Hammametu..kak je kaj z nocnim zivljenjem..je kaka fajn diskoteka,nocni lokal?kaj priporocate za vecerno popestritev?
sportivo_06
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a sportivo_06 » 20. Jun. 2006 15:59

...pred potovanjem v Tunizijo so mi vsi govorili, da pač tam ni dost` nočnega življenja. Pa se je iskazalo za ravno obratno.
V Hammametu lahko najdeš klube, ki se lahko primerjajo tistimi v Italiji, boljšimi v Grčiji in celo tistimi na Ibizi.
V enem tednu Julija je v Hammametu gostovalo več svetovnih DJ-jev (David Morales, Eric Morillo, Harry Romero.....) kot v Sloveniji v pol leta. So pa klubi malce proč od hotelov in je treba uporabiti taxi (ki je btw zelo poceni, prav tako vstopnine v klube).
Skratka ko sedeš v taxi reci Cotton Club ali pa Calypso... 2 najboljša open air cluba, kjer lahko preplešeš noč pod zvezdami, med tem ko ti pihlja veter z morja. Poleg tega je na isti ulici, kjer sta Cotton in Calypso, še mnogo drugih nočnih lokalov, kjer se resnična gužva začne šele po polnoči oz. bolj po 1h zjutraj... Pa še turistov je v ´ta kulskih´ klubih bolj malo, je pa zato (sodeč po avtomobilih :eek: ) ogromno bolj premožne tunizijske mladine.
Uporabniški avatar
*Little_Star*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Little_Star* » 21. Jun. 2006 12:10

Thx za nasvete!kaj pa kluba Latino in Mannhatn poznaš..to sem slišala da sta tud baje fajn..
sportivo_06
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a sportivo_06 » 22. Jun. 2006 16:56

Manhaten ni nič posebnega, v bistvu običajen diskač, nič posebnega, lahko bi bil kjerkoli v grčiji, poleg tega sem opazil precej debelih nemk, ki iščejo mlade tunizijce za ... :D tko da Calypso al pa Cotton Club, definitivno ˝first choice to go!˝
Uporabniški avatar
*Little_Star*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Little_Star* » 22. Jun. 2006 21:54

debele nemke ki iščejo mlade tunizijce... :lol: :lach: :lach: to more bit pa neprijetno za videt :razz:
**_Ursy_**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **_Ursy_** » 25. Jun. 2006 9:07

lani sem bila v hammametu, oz. jasmin hammamet... fuuuul hudo...usi tisti diski pa tud drsališče majo :lol: letos grem na djerbo... upam da bo uredu...si pa useen želim mal več miru, ker lani so bli zelo vsiljivi...pa vse tisto kreganje za ceno... :? :? :? drugač pa majo zlo hude stvari za kupit..sem si kupla dvojne špičake za približno 4 jurje...in to iz pravega usnja...res se splača it... :cool: :D
Uporabniški avatar
ulsika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ulsika » 29. Jun. 2006 15:44

evaskobe napisal/-a:oj...dobr se mej na dopustu..pa poročaj kaku si se mela...lepe počitnce :D

Evo jaz sem se vrnila :D
Punce blo je noro lepo...uživala sem 100 na uro :) najbolj so me presenetli ljudje, njihova prijaznost, ko ti za 2 dinara (njihov denar) napitnine dobesedno v "rit strežejo"! Noben dan nismo imeli pod 40 stopinj :cool: morje je blo tak lepo hotel pa res The best :D
Barantanje na tržnicah je pa tak al tak postala moja nova vrlina :D
odstekana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2006
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a odstekana » 30. Jun. 2006 11:14

js se odpravljam tud hmal. me pa zanima kaksne so cene hrane in pijace-kje v blizini hotelov so trgovinice..mi2 sva namrec vzela polpenzion in se bojim da bo mal premal... :)
aja pa se to..kje na Djerbi je kaksna diskoteka???
Uporabniški avatar
ulsika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ulsika » 30. Jun. 2006 12:00

odstekana napisal/-a:js se odpravljam tud hmal. me pa zanima kaksne so cene hrane in pijace-kje v blizini hotelov so trgovinice..mi2 sva namrec vzela polpenzion in se bojim da bo mal premal... :)
aja pa se to..kje na Djerbi je kaksna diskoteka???

Mi smo tudi imeli polpenzion, pa je blo še preveč hrane! Pač zjutraj si za zajtrk malo več pojedo oz. kaj bolj konkretnega, potem c času kosila smo šli pa na kakšen sok, ko ti kr iz svežih oranž stisnejo....te kr nasiti :D
Drugače pa so cene za turiste malo dražje kot pa za domačine je pa res da ni nekaj pretirano....mi nismo druga nič kupovali kot vodo tako, da ti za drugo ne znam povedat :)
evaskobe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a evaskobe » 30. Jun. 2006 21:15

ej ...polpenzion je čist dost..
itak če boš hudila na izlete ti bo čist dost...saj jst sm mela polpenzion in je blu čist kul...res da nimaš pol pijače zastonj...ampak je vsen kulsku :razz:
Uporabniški avatar
čmokica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a čmokica » 01. Jul. 2006 12:30

js sm bla pred tremi leti na djerbi oktobra.. men je blo ful noro.. edin ti domačini,predwsem tipi so ful nadležni.. wem k sm šla u trgowino te začnejo že tkoj gnjawt.. drgač pa je hudo tm dol :D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
odstekana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2006
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a odstekana » 06. Jul. 2006 13:40

dejteee nooo...povejte mi za kako diskoteko!!! :help:
js sm slisala,da so-mannhatn,calypso,latino club,..pa se ena k se ne spomnem. sam se bojim da je to na celini. no,ma sm pa zihr da neki jih je tud na djerbi neki..dve kr tko open air in baje da je hudo!!! :freude:

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov