Terme, toplice [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
wannabe napisal/-a:Izkušnje glede česa? Apartmaja / hotela ???
Ja to ja, kje ste pač prespal ane, kakšna je kej okvirna cena, kaj dobiš za to ceno. Hotla sm sam dobit izkušnje od uporabnic tega foruma, no mogoč ne bi smela rečt izkušnje- bolj informacije.
Izkušnje pa v tem smislu, če je bla soba kej slaba, kej tazga..
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
katarincaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Eno vprašanje...a majo kakšen paket ali ponudbo za 2 osebi, kao romantičen vikend paket bla bla....ima kakšna izkušnje s tem??!!
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
katarincaa napisal/-a:Eno vprašanje...a majo kakšen paket ali ponudbo za 2 osebi, kao romantičen vikend paket bla bla....ima kakšna izkušnje s tem??!!
Hehe tud jest to iščem sj sm zgori napisala, sam zgleda da nobena ni bla, sj iščem zdj po netu pa ko najdm kej napišm
Za dežjem vedno posije sonce!!
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Terme Čatež imajo zdej eno ponudbo za štiri dni (3krat prespiš), polpenzion, pa še zraven dobiš dve masaži. lej, tukile ti več piše http://www.terme-catez.si/si/
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Kolikor sem jaz gledala po spletnih straneh, te zna to ful drago priti, če greš prav v toplice.
zato sva midva najdla v bližini en privat dost poceni apartmajčk, kjer bova čist sama uživala, po želji pa se šla v bližnje toplice namakat alpa kaj druzga počet, hehe..
zato sva midva najdla v bližini en privat dost poceni apartmajčk, kjer bova čist sama uživala, po želji pa se šla v bližnje toplice namakat alpa kaj druzga počet, hehe..
- lady bug
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: Bratislava
Pred 14 dnevi sem bla na wellnes vikendu v Portorožu in bilo je supeeeeeeer! Mogoče za kanček dražje od drugih term, je pa zato vzdušje in ambient pa hrana odlična. Imajo več pa paketov, glej pod "mediteranski utrinki" in "wellnes vikend"...
Reče se pa life class resort Portorož-imaš res fancy Grand palace hotel (predrago za moj žep) in pa hotele Morje-Mirna, Apollo, Neptun, Slovenija, Riviera. V ceni je kopanje v termah z navadno vodo-tam je tudi fitnes, savna (zelo priporočam), solarij.. in kopanje v termah s slano vodo-povsod so tudi whirpooli.
Upam da sem kej pomagala, če katero še kej zanima, kr na dan, sem še sveža iz term:)
LP
Reče se pa life class resort Portorož-imaš res fancy Grand palace hotel (predrago za moj žep) in pa hotele Morje-Mirna, Apollo, Neptun, Slovenija, Riviera. V ceni je kopanje v termah z navadno vodo-tam je tudi fitnes, savna (zelo priporočam), solarij.. in kopanje v termah s slano vodo-povsod so tudi whirpooli.
Upam da sem kej pomagala, če katero še kej zanima, kr na dan, sem še sveža iz term:)
LP
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Js vm nouga leta na priporočam, razn če mate debele denarnce in hočte silvestra prežvet ob slavnostni večerji, zard ktere vs bo aranžma pršu res FUL dražji. Te silvestrske večerje so ponavad nujne in za mastno doplačilo, tko da če vm je v interesu samo romantičn viknd, si zberte raj kšn drug termin
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov