Terme, toplice [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 303 prispevkov
• Stran 19 od 21
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Mimi_M - moj fotr je bil v začetku meseca maja. Pravi, da je dobr. Itak je že tako navdušen nad temi termami, je pa vedno v Sotelii, ki jo močno priporočam.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
chaotic_freak napisal/-a:A je že bila kater v vili Ana v Šmarjeških toplicah? Če je bila katera, me zanima kako je bila zadovoljna? http://www.terme-krka.si/si/smarjeske/namestitev/ana/
U, zdej sm se pa naudusla ze vidm, kam se bova sla pozim pogret
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Okrog božiča imajo ponavadi celo kakšne ugodnosti, akcije, popuste in pakete za ugodno ceno; medtem ko je zgodba po 28. decembru popolnoma drugačna, takrat nabijejo cene ful, ker je vključeno pač silvestrovanje oz. slavnostna večerja...
-
*Sagitt* - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2008
- Kraj: Maribor
Larćie° napisal/-a:Terme 3000 so res ful vredu. Ko sem bila stara 3 leta smo začeli hodit-ni še blo nič novejših bazenov:) ampak je blo vseeno zelo lepo(okolica in vse ostalo). zdej je blo kar nekaj let premora,lani pa sem spet šla in je blo super:) Spravili so me na vse topogane-bilo je skoraj tako kot v gardalandu hehe.
V naftni bazen sem šla,ker sem pač hotela videt kako je...pa sem notri zagledala tablo,da ni nič razkuženo sem letela ven kot šus!
Me pa mikajo še Ptujske. Ve katera kako je kej tam?:)
Ptujske? nmno ja .. zdaj meni niso nekaj .. no ajd je ful toboganov najbol mi je tisti všeč ko gres z obroći dol. Pa oni bazen ko ma valove je tud vredu .. druga pa mislim da ni nekaj kaj ekstra. Pa not je samo en vlki bazen pa otroški pa 2 bazena za stare bakice. Zanimivo nimajo na naftnega tam.
Čez terme 3000 pa mislim da jih ni. Mi smo tud hodili tja od nekje mojega 4 leta .. pa še zdaj gremo .. Čeprav mamo bol blizu terme Ptuj nismo nikol tja zahajal vedno dol v terme 3000.
Kar se tiče cen mi je bol ugodno vzet karto s kosilom v termah 3000 pa se naješ kolko ti paše .. Na Ptuju pa glih nevem kak je s to hrano ..
Tak da meni so 3000 zakon. Pa kar sem bla prejšni vikend doli ni tudi več take gužve kot je bla včasih.
Zdaj me edino kar me moti je tiste cevi ko so na tobogano da veš kdaj se lahk spustiš. Malo predolgo tisto traja da te dol spusti. ( čakaš dokler oni pred tabo vun ne pride). Je pa vsekakor to bolše se nihče ne more zaletet v tebe razen če ne upošteva pravil.
Enkrat še bi rada sprobala Luping tist tobogan .. uff me kar strah tja gor it ..
Some things end, some things begin and some things never change ..
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Hej!
Kmal grem na dopust v Čateške toplice, pa me zanima, če obstajajo kkšni popusti pri nakupu kart. Zadnč sm bla v Aqualuni, pa je tam popust na tušove zvezdice. Sm gledala na internetu če je mogoče v Čateških tud tko, pa nism nč najdla.
Tko d biu bla fuuul vesela, če mogoče katera ve kako je s tem.
Hvala punce
Kmal grem na dopust v Čateške toplice, pa me zanima, če obstajajo kkšni popusti pri nakupu kart. Zadnč sm bla v Aqualuni, pa je tam popust na tušove zvezdice. Sm gledala na internetu če je mogoče v Čateških tud tko, pa nism nč najdla.
Tko d biu bla fuuul vesela, če mogoče katera ve kako je s tem.
Hvala punce
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
marelca napisal/-a:^^ne, ni nikakršnih popustov. če si v katerem od hotelov tako dobiš karto z neomejenim vstopom na hotelski bazen (vključena v ceno bivanja), za zunanje bazene (letna riviera) maš pa 2x dnevno prost vstop.
Če si v hotelu ni popustov, drugače so imeli pa tudi oni lani in predlani (za letos ne vem) popuste s Tuševimi zvezdicami.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Je že bila katera v "toplicah" (umetno narejena plaža - pesek, drugače pa majo tudi tobogane, vse pa je v velikem kompleksu z ogromno zakrito kupolo) Tropical Islands v Nemčiji? Pri eni agenciji sem gledala, da imajo v 3 dni vključenoi poleg kopanja tam tudi ogled Berlina naslednji dan. Ni pa mi jasno kako izgleda, da se prenoči (v Tropical Islands) v šotorih. Ve kera kaj več o tem?
Prvi neprebran prispevek • 303 prispevkov
• Stran 19 od 21
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov