Terme, toplice [ZT]

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 20. Okt. 2008 16:40

Je katera že bila tukaj? Zanima me, kakšne zgledajo sobe? :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Okt. 2008 17:01

*purple* napisal/-a:me pa moti, da ni kadilnice.sej vem pač zdraviliški kompleks, ampak vseeno, ne meni ni fino da morm z mokro glavo hodt ven na cigaret, ne tistmu ki leži pred vrati in mu usake tolk kadilci zapihamo mrzu zrak.

drgač pa vem, da so terme zdravilišče, ampak učasih zagledaš ljudi s kožnimi boleznimi in se res vprašaš, če kej od tega res ni nalezljivega? :?

To glede kožnih bolezni (+ ostale nagravžnosti, kot recimo stari fotri, ki nadvse očitno izkašljujejo smrkelj direkt v vodo, se opravičujem za nazornost) so razlog, da v toplice prostovoljno ne grem nikoli več.

Me pa zanima ta pripomba glede kadilnic. A jih v nobenih toplicah ni, a so tu Čateške izjema?
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 20. Okt. 2008 17:05

a ni v čatežu pri recepciji neka soba, kje se je lahko kadilo?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Okt. 2008 22:51

jullia_ napisal/-a:
*purple* napisal/-a:me pa moti, da ni kadilnice.sej vem pač zdraviliški kompleks, ampak vseeno, ne meni ni fino da morm z mokro glavo hodt ven na cigaret, ne tistmu ki leži pred vrati in mu usake tolk kadilci zapihamo mrzu zrak.

drgač pa vem, da so terme zdravilišče, ampak učasih zagledaš ljudi s kožnimi boleznimi in se res vprašaš, če kej od tega res ni nalezljivega? :?

To glede kožnih bolezni (+ ostale nagravžnosti, kot recimo stari fotri, ki nadvse očitno izkašljujejo smrkelj direkt v vodo, se opravičujem za nazornost) so razlog, da v toplice prostovoljno ne grem nikoli več.

Me pa zanima ta pripomba glede kadilnic. A jih v nobenih toplicah ni, a so tu Čateške izjema?

mislm da jst tud nkol več nom šla v toplice glede na prebrano :x :? tega sicer nikol nism vidla, ampak se sliši ogabno.

drgač pa ne, čateške nimajo več une kadilnice pri recepciji.če se ne motim je tist kot neka otroška igralnica zdej?
Uporabniški avatar
TiGy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a TiGy » 22. Okt. 2008 10:54

*hox* napisal/-a:Je katera že bila tukaj? Zanima me, kakšne zgledajo sobe? :D

Js grem zdaj u soboto :D
BrIng OuT tHe BeAst
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 22. Okt. 2008 15:31

jullia_ napisal/-a:

pa očitno se na veliko seksa po bazenih (sicer pa pravijo,da je sperma dobra za kožo :D )
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 22. Okt. 2008 18:51

TiGy napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Je katera že bila tukaj? Zanima me, kakšne zgledajo sobe? :D

Js grem zdaj u soboto :D

Super! Pričakujem izčrpno poročilo in kakšno slikco. :P
Uporabniški avatar
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 2. 2006
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a _kocka_ » 23. Okt. 2008 19:52

S fantom greva v Lendavo, hotel Jeruzalem za "krompirjeve počitnice oz. vokend"... Hotel je menda prisrčen, vikend paket zajema 2x nočitev, 2x polpenzion in 1 dan kopanja v termah Banovci ali Radenci... Kako bo, bom sporočila...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 23. Okt. 2008 20:08

Midva greva pa najbrž sem naslednji mesec enkrat : klik.

Sej to je potem cena za dva dni za dve osebi a ne?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Okt. 2008 20:14

ja če piše za dva ozrioma za dve osebi, verjetn bi moglo to držat, razen če te nategnejo :D
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 23. Okt. 2008 20:23

*purple* napisal/-a:ja če piše za dva ozrioma za dve osebi, verjetn bi moglo to držat, razen če te nategnejo :D

Mene ne bo nobeden nategoval razn sevede mojga (ampak sej veste v kerem smislu hehehe :D ).
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 23. Okt. 2008 20:27

ŽuŽa napisal/-a:Midva greva pa najbrž sem naslednji mesec enkrat : klik.

oho, interesantno ...to bi lahko jst staršem podarila :ja:
sicer majo obletnico poroke zdej v soboto, ampak jst sm trenutno bolj brez denarja, brat pa itak, tako da od njega ne pričakujem da bo kej prispeval ...
ampak en vikend pol v decembru bi blo prav prijetno jih poslat malo stran :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 23. Okt. 2008 20:54

ŽuŽa napisal/-a:Midva greva pa najbrž sem naslednji mesec enkrat : klik.

Ker hotel mislte da je bolš? Termal**** al Ajda****Q? Mislm sej valda je najbrž Ajda kao bolši ker je tud mal dražji, sam tko no; pač ker je Termal cenejš bi šla rajš tja..sam da bo dobr a ne.
Uporabniški avatar
kiana
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kiana » 23. Okt. 2008 21:08

^^ js sm bla v termalu.. pa ti povem, da mi ni nč mankalo.. :) na ven je vidt mal starejši, ampak je notri lepo uštimano... je pa cena za dva dni za dve osebi, k si sprašvala (se pravi za enga okol 100€)... naju je vse skupi pršlo 220-230€ (brez bencina za prevoz) za oba... plačaš še takso na dan za oba, pa če pri večerji piješ kaj drugega kot vodo... :) je pa res zakon... :)
have I told you how good it feels to be me...
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 24. Okt. 2008 17:24

^^ Sm kr Termal rezervirala, mislm da bo čist uredu, ker itak nisva ne vem kok zahtevna :) . Komi čakam konc novembra.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]