Terme, toplice [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
kr.ena napisal/-a:Sweet Princess napisal/-a:Edino kar bi mene osebno mal zmotilo je to, da je zrvn še ta star del hotela, kjer pa majo une k so preko zdravstva - na rehabilitaciji (starejši na vozičkin, berglah...) in morbit kšnga srečaš na recepciji, na zajtrku...
Zakaj bi pa bilo komu problem, če sreča enega z berglami ali na vozičku pri zajtrku ali na recepciji?
A spada v posebno ponudbo turizma, da ti obljubijo, da boš srečeval samo lepe in zdrave ljudi?
Sem lepo napisala da to mene osebno moti - v wellness hotelih. Če se grejo wellness, potem je zdravstvo treba ločit popolnoma. Vem iz izkušenj - ker to goste dejansko moti - sem že dobivala pritožbe zaradi tega in smo goste moral selit u druge Terme...Ravno to je problem Dolenjskih Toplic - majo fenomenalen wellness - ampak gostje so pa samo enodnevni - noben ne prespi u hotelih...ker ima prvenstveno goste preko zdravstva. Mene osebno pač to moti - sploh pa vonj po zdravstvu u hotelih...
-
Mimi_M napisal/-a::) ko si že ravno v elementu... poznaš tudi Terme Ptuj?
Zanima me, ali obstaja prehod iz Primus hotela v tisti wellness center, Augusta al kako že...?
Torej, če sta to ločena objekta in / ali sta povezana s kakšnim podzemnim prehodom, da se ni treba oblačt?
Men to namreč ful pomeni in zato mi je zakon v Termah Olimia
Tudi

-
kiana - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
Pikica18 napisal/-a:http://www.terme3000.si/aktualno.php?id=1238&kat=2
se vm zdi ugodna ponudba? kulsko za 4. obletnico? kera že bla mogoče kdaj, na čem podobnem?
čeprrou mal pozno odgovarjam, sam ti povem, da je tale ponudba zakon... sm bla spomladi... bla je pač romantična pomlad...

have I told you how good it feels to be me...
-
Nobenih pripomb. Fajn je kej je povezan s termalno riviero. Če imaš rada Terme Čatež, go for it. Meni osebno niso všeč. U bistvu mi je celoten kompleks že malo zlajnan...Ampak kot hotel je čisto ok. Pač standardne 4*.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ŽuŽa napisal/-a:Kakšne mate kej izkušnje s hotelom Toplice**** v termah Čatež?
ej js tut nimam pripomb, povezava shodnikom do restavracije in bazenov je res kul ker lahko gres u copatih, z mokrimi lasmi,...edino sobe niso ble ravno to, kar je pisalo (midva npr nisva dobila francoskega lezisca, omara je bla mal polomljena - ampak nisva komplikatorja, tko da se nisva sekirala).
nama so ostale v lepem spominu k sva sla zdele konc septembra na to akcijo 'bivata dva placa eden', sva uzela dvakrat ta paket in bla dol en tedn za 414 eur (za oba! + hrana in dvakrat vstop v bazen, fitnes itd)
Zivljenje je piskotek!
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
inaa napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Kakšne mate kej izkušnje s hotelom Toplice**** v termah Čatež?
ej js tut nimam pripomb, povezava shodnikom do restavracije in bazenov je res kul ker lahko gres u copatih, z mokrimi lasmi,...edino sobe niso ble ravno to, kar je pisalo (midva npr nisva dobila francoskega lezisca, omara je bla mal polomljena - ampak nisva komplikatorja, tko da se nisva sekirala).
nama so ostale v lepem spominu k sva sla zdele konc septembra na to akcijo 'bivata dva placa eden', sva uzela dvakrat ta paket in bla dol en tedn za 414 eur (za oba! + hrana in dvakrat vstop v bazen, fitnes itd)
A pol sta dubla dve pojstli al kako? Joj mene bi pa to ful zmotl, ker že tko se morva stiskat kadar spiva en pr drugmu v mejhni pojstli..da bi se mogla pa še na dopustu..a-a

-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ŽuŽa napisal/-a:*hox* napisal/-a:^^ Kaj se sekiraš?!Bosta pa pojstle skupi porinla, pa eno deko umes pa je.
KAj bom postle skup porivala, če piše francosko more bit francosko.
morjo ti dat tist kar so napisal ane

drgač pa čateške so men tud mal zlajnane.sicer so ljubljani najbližji večji topliški kompleks, ampak vseeno.mal je bedno ker kakšno soboto popodlne že precej težko preplavaš tri metre, brez da bi koga brcnil kam, al pa tebe kdo kam ruknil

sicer pa so del čateških toplic dogradil in zdej so bogatejše za en otroški mal bolj kreativen bazen z neko gusarsko ladjo in dvema mal bolj zanimivima toboganoma za željne adrenalina+surf steza.
me pa moti, da ni kadilnice.sej vem pač zdraviliški kompleks, ampak vseeno, ne meni ni fino da morm z mokro glavo hodt ven na cigaret, ne tistmu ki leži pred vrati in mu usake tolk kadilci zapihamo mrzu zrak.
drgač pa vem, da so terme zdravilišče, ampak učasih zagledaš ljudi s kožnimi boleznimi in se res vprašaš, če kej od tega res ni nalezljivega?

-
Glede ločenih ležišč...hoteli majo običajno eno in drugo; Za grupe se ponavad zahteva twin sobe (ločena ležišča), za individualce pa ponavad double sobe (s french, queen al pa king postlo); In je fajn če se to že ob rezervaciji pove, da želiš double bed, a ne. Hoteli to običajno radi upoštevajo. Pač poveš da prosiš za zakonsko postlo in dajo v opombe, pa je
Če Če piše sam dvoposteljna soba, je to lohk twin-ka al pa double-ca;
Če se za zgodi da dobiš ločena ležišča, greš takoj na recepcijo in prosiš za zamenjavo sobe, al pa že pr check-inu preveriš kakšna so ležišča in ti takoj dajo kar želiš...

Če se za zgodi da dobiš ločena ležišča, greš takoj na recepcijo in prosiš za zamenjavo sobe, al pa že pr check-inu preveriš kakšna so ležišča in ti takoj dajo kar želiš...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov