Terme, toplice [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
ženska napisal/-a:Mene Atlantis ni navdušil. V bistvu nič posebnega in precej visoke cene.
Podpis.
LoveLy* ko si pa spraševala kako je s tobogani... baje so mel v Atlantisu primer, ko je v en pokrit tobogan nekdo nastavu čigumi in vanj zalimano želetko, tko da se je ena bejba fajn porezala... in js zdj ne hodm več na tobogane sploh.
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
*Lally* napisal/-a:ženska napisal/-a:Mene Atlantis ni navdušil. V bistvu nič posebnega in precej visoke cene.
Podpis.
LoveLy* ko si pa spraševala kako je s tobogani... baje so mel v Atlantisu primer, ko je v en pokrit tobogan nekdo nastavu čigumi in vanj zalimano želetko, tko da se je ena bejba fajn porezala... in js zdj ne hodm več na tobogane sploh.
aaajaaaa
jaz sem pa mislila da se je to zgodilo nekje na hrvaškem....OMG...zaj me bo še strah na tobogane it..bilokere...
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ojoj...jst mam tko rada tobogane...Je pa res da so ti zaprti res kriza...nikol ne veš kaj te not čaka! Ampak tole z žiletko je pa res tu mač no
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
...pol je to že stara fora...
Aja, jst grem pa u soboto u čateške mal pogledat...sm bla nazadnje tm 4 leta nazaj...tko da upam da bo ful sonce da se jst lahko še mal popržim (zelo zdravo...I know)
Aja, jst grem pa u soboto u čateške mal pogledat...sm bla nazadnje tm 4 leta nazaj...tko da upam da bo ful sonce da se jst lahko še mal popržim (zelo zdravo...I know)
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Jz sm za to foro z žiletko že kr neki časa nazaj slišala in od takrat naprej ni šans, da grem še kdaj na tobogan. Sej vem, da je use kul k se usi spuščajo sam mene noben več ne prepriča, da grem .
Drugač sm bla pa u zadnjih dveh tednih trikrat u čateških pa mi je tm še vedno najboljš. Sploh super je blo pa to, da ni blo neke pretirane gužve .
Drugač sm bla pa u zadnjih dveh tednih trikrat u čateških pa mi je tm še vedno najboljš. Sploh super je blo pa to, da ni blo neke pretirane gužve .
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
*Lally* napisal/-a:ko si pa spraševala kako je s tobogani... baje so mel v Atlantisu primer, ko je v en pokrit tobogan nekdo nastavu čigumi in vanj zalimano želetko, tko da se je ena bejba fajn porezala... in js zdj ne hodm več na tobogane sploh.
Mislim, žalostno, kaj si bojo vse še nekateri psihiči spomnili, da bojo meli (kaj že?) od tega... Kšni prasci ej...O sploh ne morm verjet...In tud če je že stara "zgodba", js jo slišim prvič in me je res šokiralo...
Midva sva bla u termah Dobrna...Res, da je bolj za mlade družince, ali pa za starejše, ampak midva sva se mela zakon. Škoda, ker ni bilo odprtega zunanjega bazena (bil je december). U hotelu so vsi tko prijazni, savne zakon, vse možne ponudbe so nas prav navdušile...
Je pa res, da je malo oddaljeno od centra (beri: kakršnekoli trgovine, kaj šele bencinske ), vendar se tistih 7 dni da preživet, ker greš tja navsezadnje počivat...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
LoveLy* napisal/-a:*Lally* napisal/-a:ženska napisal/-a:Mene Atlantis ni navdušil. V bistvu nič posebnega in precej visoke cene.
Podpis.
aaajaaaa
jaz sem pa mislila da se je to zgodilo nekje na hrvaškem....OMG...zaj me bo še strah na tobogane it..bilokere...
tega ni blo v atlantisu ampak je blo to enkrat na kodelevcu in to že res enih 10-15 let nazaj...
tko da ladys ne paničarte neki
- bouhca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2008
js sm bila pa nazadnje v toplicah v aqualuni (podčetrtek) in je blo norooo. ful toboganov, organizirana animacija....nice edino to me je mal motil da moraš nazaj ven če hočeš pridt do trafike/trgovinice in lokalčka. drugač pa urejene garderobe, wcji, hrana je bila tud njamiiiii je pa res da je kar daleč za peljat se (vsaj z dolenjske)-2uri v eno smer.. tud vstopnina je čist đabe-12€ celodnevna odrasla med vikendom. vredno ogleda
-
Queen Bitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2008
Jaz sem bolj iz tistega konca (slabe pol ure vožnje do tja ) in imam namen it kakšen dan v Moravske Toplice, ampak verjetno po morju (konec julija). Že ful dolgo nisem bila tam, sem pa slišala od kolegov, da je ta looping res super. Mene več ne vleče na tobogane, mogoče pa bom na tega novega vseeno šla. densy, če boš sprobala kako se je peljati, poročaj.
She`s an old-time ambassador
Of sweet talking, night walking games
And she`s known in the darkest clubs...
But she`s a Queen.
David Bowie
Of sweet talking, night walking games
And she`s known in the darkest clubs...
But she`s a Queen.
David Bowie
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov