Terme, toplice [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Terme Topolščica al pa Čatež! Kle je full dober!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
Klea napisal/-a:Probita s kakšnim otočcem, imajo vikend pakete namenjene ta zalublence. Kr romantično
a si jih že sprobala?men pa nisi teh priporočala...men si rekla hotel Paka..sam je tu tut fajn..niso toplice,je pa 2 uri uživancije,razvajanja,,,in še in še...
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
No me tm že slo dolg niso vidl, če bi pa že šla mam pa rada take da majo tobogane pa uno reko (Čateške), da se mal sprostiš..pa kšni masažni bazeni..pa tko okolica more bit nasplošno zlo lepa-pa da ni gužve..ne maram pa notranjih bazenov v toplicah. Ja pa Ptujske majo dobre tobogane...jest mam še zmerj rajš morje toplice pa mogoče pozimi, da se greš tja mal pogret
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Midva z mojmu greva pa v soboto zjutraj v čateške, kjer je že en parček pa bova tam prespala, potlej gremo pa v nedeljo vsi skupaj domov.
Gremo pa v ene hišce, ki jih ima ena firma čez, a je mogoče katera že bla tm pa kej ve kašne so hišce?
Gremo pa v ene hišce, ki jih ima ena firma čez, a je mogoče katera že bla tm pa kej ve kašne so hišce?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
smotkica_ napisal/-a:Midva z mojmu greva pa v soboto zjutraj v čateške, kjer je že en parček pa bova tam prespala, potlej gremo pa v nedeljo vsi skupaj domov.
ja te hiške so kr vredu... mis mo bli do zdej 2x tam... usaj naša je bla solidna prijetno naselje je
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
*slatka* napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:Midva z mojmu greva pa v soboto zjutraj v čateške, kjer je že en parček pa bova tam prespala, potlej gremo pa v nedeljo vsi skupaj domov.
ja te hiške so kr vredu... mis mo bli do zdej 2x tam... usaj naša je bla solidna prijetno naselje je
No lepo...kako pa se pride do teh hišk? A je prej potrebno iti kam na recepcijo ali kako?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov