Terme, toplice [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jst tuhtam, da bi mojga peljala za en dan nekam v ene toplice mal čofotat pa se posavnat...
Sem pomislila na Dolenjske, tist njihov Balnea wellnes center naj bi bil kar dober, sam mi je mal daleč, ziher mava 2 uri vožnje,
pa v Atlantisu tud še nisva bla...
Še kakšen predlog? Kaj na Obali morda?
Sem pomislila na Dolenjske, tist njihov Balnea wellnes center naj bi bil kar dober, sam mi je mal daleč, ziher mava 2 uri vožnje,
pa v Atlantisu tud še nisva bla...
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Terme Palace u Portorožu - majo bazene (sicer niso bog-ve-kaj), ampak savne so kul, pa še velik izbire za raznorazne masaže!
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Mimi_M napisal/-a:Buh,sva se že videla v kopeli za dve osebi v Dolenjskih, pa se po mailu najavim in mi odgovorijo, da majo že za 2 tedna naprej vse polno v banjah za kopeli
, ne morm verjet, hehe...
Heheh verjamem, da je tako zasedeno. Sem peljala fanta tja za obletnico in sem se tud tolk prej mogla najavit. So pa božanske kopeli, sploh Zeusova

-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Mi bomo šli drugi teden v maju spet mejčken v Čateške toplice.. Ko sem bila še mala, so imeli v atijevi službi tam apartma in sem se res navadila, ker smo namesto na morje hodili v toplice..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Mi smo šli lani v Podčetrtek, hotel Sotelia ****. Cene so primerljive ostalim, ampak ponudba pa...kaj nej druzga rečem, kokr pa da je super. Vsega imaš. Všeč mi je k je bazen povezan s hotelom, greš po predoru do njega. Majo notranjega in zunanjega. Potem imaš ful dobro za jest, vse samopostrežno in sveže. Ful velika izbira. Vedno lepo dekorirano. Tdu sam hotel je kul, k je bl nov. Sobe so fajn, hladne, zdj če si na senčni strani nimaš glih razgleda, ampak mene to ni motl. Bliz maš pol kopališče (tobogani in vse)-za polet seveda. Drgač majo pa tud Wellnes ponudbo. Sm pa brala majo kul vikend paket za zaljubljence.
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
mene full mika atlantis....hehe....sicer mam zelo daleč...ampak zgleda mikavno....hehe...naj kera kaj pove kako se ji tam zdi(kdo je že bil)..pa če so tobogani vredu...(da so ziher...hrehe)ker sem bla v enih toplicah ko so bli tobogani tak bogi da to je na ovinku pol telesa ven stalo..me je blo strah da te ne vrže ven...
koliko je kaj dnevna karta?

-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
LoveLy* napisal/-a:mene full mika atlantis....hehe....sicer mam zelo daleč...ampak zgleda mikavno....hehe...naj kera kaj pove kako se ji tam zdi(kdo je že bil)..pa če so tobogani vredu...(da so ziher...hrehe)ker sem bla v enih toplicah ko so bli tobogani tak bogi da to je na ovinku pol telesa ven stalo..me je blo strah da te ne vrže ven...![]()
ok.sem že našla kolko je dnevna karta....zaj me zanimajo samo še vaši vtisi

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov