Uf, kdo bo boljš poznal slovenske terme kt Princeska?? Spada pod poklicno defotmacijo

sicer sem pa že preizkusila kar nekaj naših term, tko da - pr men dobite info s prve roke
-Balnea Wellness je med boljšimi u Sloveniji (spada pod Dolenjske Toplice) in je hvala bogu fizično ločen od hotelskega dela. K sreči je sam 1 uro oddaljen od Lj, tko da je super ideja za enodnevni izlet. Kar se hotelske namestitve tiče odsvetujem, saj sta hotela Vital in Kristal še zmeri po večini za penzioniste oz. hotel je poln ljudi ki hodijo tja na rehabilitacijo. Torej polno ljudi z berglami, vozički...Nikakor ne za en relaxing weekend off! Pa še vonja se skoz tisti volj po bolnicah...
- Šmarješke Toplice - ker so specializanti za kardio potem je pričakovati veliko tistih na berglah in vozičkih...Sicer pa je omembe vreden Vitarium wellness, lep ambient, sobe za kopeli so super, priporočam za enodnevni izlet
- Terme Olimia: Hotel Sotelia je eden najlepših u Slo. Čeprav ima samo 4*, prehaša marsikaterega s 5*. Lepe sobe, dobra hrana, mirno okolje, na walking distance so čokoladnica, Jelenov greben...Skraka priporočam. + wellness v hotelu Sotelia je super, majhen sicer ampak to daje neko intimo in je res super sprostitev, sploh pa tista terasica, kot nalašč za počitek po masaži
- Terme Čatež: Hoteli so ok, zimska riviera je OUT, wellness u hotelu Čatež je pohvalen - super sobe za razvajanje u dvoje majo. Sicer pa so čateške zaradi masovke poleti use prej kot zaželjene...
- Terme Ptuj - priporočam vsem sauna entuziastom. Novo hotel Primus ima super wellness ponudbo in enkratne saune - use opremljeno u rimskem stilu
- Rogaška Slatina je polna rusov in italijanov, ampak mi je nekako vseeno pri srcu. Za vikend paketek je super.
- Ponudba Lifeclass hotelov in Term Palace je zelo obsežna; Naj izpostavim Wai Thai v Rivieri in Ajurveda center v Termah Palace. Super za kakšne posebne priložnosti...sploh pa paketi za razvajanje v dvoje.
- Kar se wellnessa tiče, je treba pohvalit tudi Živa Wellness na Bledu - I love it. Pogled na grad z zunanjega bazenčka je nepozabno romantičen, sploh pa će sneži zunaj...
Anyway...to je moje skromno mnenje. Sicer poznam tudi vse ostale slovenske terme, ampak sem izpostavila samo nekatere