Terme, toplice [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
mam en problem, oz. vprašanje:
učer sm bla v terme čatež, bazen+savna, 3 ure, 16€/osebo.
nisem bila pozorna na račun, ki sem ga dobila na blagajni in sem šele danes opazila, da je na računu napisano bazen vikend, savna vikend (čeprav je bil včeraj torek). razlika v ceni kart med tednom in vikendom je nekje 3€.
zdj pa ne vem al so me nategnil
al zdej, ko so počitnice veljajo cene za vikend tudi med tednom?
kaj naj? lahko sploh kej?
učer sm bla v terme čatež, bazen+savna, 3 ure, 16€/osebo.
nisem bila pozorna na račun, ki sem ga dobila na blagajni in sem šele danes opazila, da je na računu napisano bazen vikend, savna vikend (čeprav je bil včeraj torek). razlika v ceni kart med tednom in vikendom je nekje 3€.
zdj pa ne vem al so me nategnil
al zdej, ko so počitnice veljajo cene za vikend tudi med tednom?
kaj naj? lahko sploh kej?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
lakeesha - Kofetarica
^^ hvala, vse jasno, sem spregledala tisit datum tam
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
lakeesha - Kofetarica
ja men se tud ne zdi fer, d tkole dvignejo cene v času počitnic.
jez sm mela namen koristit še tuševe zvezdice, ker maš pol neki popusta pri nakupu kart,
ampak me je kr lepo zavrnila, da ne bo šlo, ker so počitnice.
matr, se odloč familija s 3 otročki it se kopat, zbirajo te zvezdice, d bojo loh skoz pršli s kešem, pol pa tkole. nabijejo cene kukr da! loh celo plačo tm pustijo...
to se mi zdi res trapast!
jez sm mela namen koristit še tuševe zvezdice, ker maš pol neki popusta pri nakupu kart,
ampak me je kr lepo zavrnila, da ne bo šlo, ker so počitnice.
matr, se odloč familija s 3 otročki it se kopat, zbirajo te zvezdice, d bojo loh skoz pršli s kešem, pol pa tkole. nabijejo cene kukr da! loh celo plačo tm pustijo...
to se mi zdi res trapast!
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst grem pa sred novembra v čateške.mal dopusta, končno, ker ga že nujno potrebujem ker sem totalno izmučena.tolk stvari, tolk za mislit skoz, da res rabim počitek.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
danes sva bila v vodnem parku v boh. bistrici in je res super. moram pohvaliti. ni bilo gneče, lepo je spucano, papir na wc-ju je vedno na voljo. feni so fajn, omarice so tudi prostorne.
verjetno se pri moji oceni pozna, da ni bilo gužve, cca. 10 nas je bilo. dopoldan in to med tednom.
edino poznalo se je, da niso bili ves čas vklopljeni razni curki, đakuzija, tobogan pa je bil zaprt.
se pa prijetno pogreješ v obeh đakuzijih, v bazenu pa je tudi dovolj topla voda, če plavaš, te ne zebe
verjetno se pri moji oceni pozna, da ni bilo gužve, cca. 10 nas je bilo. dopoldan in to med tednom.
edino poznalo se je, da niso bili ves čas vklopljeni razni curki, đakuzija, tobogan pa je bil zaprt.
se pa prijetno pogreješ v obeh đakuzijih, v bazenu pa je tudi dovolj topla voda, če plavaš, te ne zebe
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
gregalina napisal/-a:Kake svinje, da takle podražajo, ko so počitnice Čudno, da cele poletne počitnice nimajo takih visokih cen
men so se čateške tud zagraužale, ker sploh nimajo meje kolk folka notr spustit
zanč sva bla in res je blo tooook ljudi, da tud dvakrat zamahnt nisi mogu, kaj šele plavat Mislm nevem, al jim je taka požrtija za dnar al kaj?uglavnm, mislm da ko pokurva še un bon ko ga mava, se jim bom lepo kar izognla.Res, da je bla nedelja, ampak useen ena meja more bit a ne, drugač pa naj ceno znižajo ker če ne morm plavat nevem kaj naj tm delam, sedim na robu bazena za 15 eurou al kaj? pa prepihi so me motl na wcjih pri garderobah ker so bla kr okna odprta na stežaj pa smrdel je pa tko.
pa tista restauracija da smrdi ke notr u bazen tud ni lih najbolj se men zdi.skratka čateške, notranji bazeni so za en ku*ac!
-
oranžna - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 7. 2008
mene pa zanima, če se splača kšn vikend paket (naprimer) rezerverat in pač use uštimat prek turistične agencije, al je bulš da tu sama direkt rezerveram hotel in use..sprašujm, če mogoče pride prek turistične agencije kej dražje, al je načeloma useen?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja turistilna agencija more itak neke procente pobrat od tega, tko da je lahko dražje.
lahko je pa spet tko, da oni dobijo cenej in potem tud mal cenej prodajo naprej.
najboljš, da si sama pregledaš in preračunaš pa boš najbolj videla kaj in kako.
lahko je pa spet tko, da oni dobijo cenej in potem tud mal cenej prodajo naprej.
najboljš, da si sama pregledaš in preračunaš pa boš najbolj videla kaj in kako.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov