Terme, toplice [ZT]

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 13. Feb. 2008 0:57

Midva greva v kratkem za 1 tedn v Portorož - Hotel Roža (baje 4*) pa paše pod Metropol..je bla kera? Je lepo? :)
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 13. Feb. 2008 5:54

Sweet Princess napisal/-a: Breza se nikakor ne more primerjat s Sotelio - Sotelia ma (za moje pojme) 4* +.
No ja, kaj se bunim, itak mam vikend paket u Sotelii FOC :D

Ja itak bi tud jst izkoristila, če bi imela zastonj.
Kot si rekla, odvisno, kaj ti več pomeni. Meni v termah hotel in soba ni baš najpomembnejše, itak sam spiš notr.
Valda najdeč tud klump, sam Breza je čist soliden hotel, ne vem... :wink:
Itak pa v Sotelii nism bla sploh, tko da ga poznam sam od zuni pa recepcijo in tudi da se ne moreta primerjat, je res. Sotelia je čist nov, pa en spešl stil in vse...
Uporabniški avatar
yust me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a yust me » 13. Feb. 2008 10:15

Ashley***- v Portorožu je vedno lepo :wink:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 13. Feb. 2008 13:18

Ashley, Roša hotel je čist soliden hotelček, samo Metropol hoteli nimajo kvalitetne wellness ponudbe (no, ne vem zarad česa gresta dol...), pa tut bazen ni bog-ve-kaj. Pa tut lokacija ni glih u centru Portoroza; No sej če bosta fejst okrog špotrala, pol itak ni panike...

Jst bi ti prej priporočila kerga od Lifeclass hotelov: majo najboljši wellness na obali: nema da nema od masaž, sauna park je čist nou, bazene maš al u Termah Palace al u Rivieri...Pa tut hoteli so dost na višjem nivoji k Metropolovi...
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 13. Feb. 2008 14:55

Yust me se strinjam - komi čakam d grem na morjeeee :) Drgač sva pa dobila tole za darilo, tko d hotela glih ne morm menat, ampak bom pa za drugič vedla, ko bom šla na svoje stroške na počitnice v portorož :razz: glede oddaljenosti hotal od centra pa sploh ni panike - se oba rada šetava :) tnx sweet princess.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 13. Feb. 2008 19:04

Ja maš prou, podarjenemu konju se res ne gleda u zobe, a ne :D
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a galathea » 16. Feb. 2008 13:18

Meni je bilo lepo v Lendavi, v termah 3000. Poceni, simpatično, vse sorte ponudbo imajo.
Zivljenje je lepo...
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 16. Feb. 2008 13:26

js sm mela namen za obletnico (3 leta) pelat dragega nekam. v mislih sm mela čateške..pč kopanje čez vikend + nočitev ..na prejšnih straneh je nekdo dal povezavo za eno ful pocen nočitev (40 €). lahko pa tud da kopel..sam nočitve so ful drage tam kjer imajo kopeli..js grem lahko maksimum 100 €. vse sm splanirala in se ful veselila..in sm dragemu zanč povedala..da nej računa na to, da ne bo kaj planiral in mi je čist skritiziral idejo :cry:
za čateške pravi, da je predrago..če šteješ karte za dva dni+nočitev+hrana. pa mu povem, da bi dala js in je kr takoj, da bo na konc tud on mogu kej plačat in da se ne splača..kopel je pa tud skritiziru ker po njegovem nima kje prespat in ne bova mela nič od tega (beri: nič sexa). uglavnm totalno sm razočarana zdele
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Feb. 2008 13:41

o grdo. :? moj je bil pa ful vesel, ko sem ga za prvo obletnico peljala v strunjan za čez vikend. a je ta tvoj že po naravi škrt, a mu je samo za toplice škoda denarja? ker če je to slednje, potem ga po eni strani razumem. meni bi bilo tudi škoda keša za nekaj, česar ne maram.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Feb. 2008 13:41

o grdo. :? moj je bil pa ful vesel, ko sem ga za prvo obletnico peljala v strunjan za čez vikend. a je ta tvoj že po naravi škrt, a mu je samo za toplice škoda denarja? ker če je to slednje, potem ga po eni strani razumem. meni bi bilo tudi škoda keša za nekaj, česar ne maram.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 16. Feb. 2008 13:50

ma tko..glumi, da ni škrt, velikrat kej plača..sam mam tud velikrat občutek, da to ful nerad nardi..zato se zmer trudim, da sva na 50/50. ma ok ni glih ljubitelj teh toplic..sam polet sva šla v terme olimia pa je bil ful navdušen, tud za čateške je reku, da je zmer rad hodil s starši..tko da sm res misla, da ne bo tak problem. kopel mi je pa zarad romantike ful všeč...na konc je reku, da nej kr rezerviram, da je moja odločitev..sam kaj ma smisel, če je jasno pokazu, da mu ni do tega. je reku,da bi šov raj na veliko planino za 5 dni, za ta denar...ma brezveze.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Feb. 2008 14:07

nej pa on tebe na veliko planino pelje :)
zvezdica81
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica81 » 16. Feb. 2008 19:30

Meni je ful dobro v Zrečah in v Podčetrtku, imajo ful dobre savne...
Tukaj pa so predstavljene vse slovenske terme
http://www.turisticna.com/?mod=catalog& ... ew&group=7

:zustimm:
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 15. Mar. 2008 17:28

O ful dobra stran tale, k jo je dala zvezdica :)

A kdo ve - a majo v termah Zreče notranji bazen povezan z zunanjim delom, kokr npr. u čateških al pa v Moravcih...?

Kaj pa terme LifeClass v Portorožu, k majo še wellnes zraven? Ve kdo kašni bazeni so tm - kok je kej lepo pa velko? Pa kok so bazeni z morsko vodo manjši od termalnih...kok jih je...za jutr rabm...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 15. Mar. 2008 17:53

do
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov