*°mermaid°* napisal/-a:Moram priznat, da ste me čist navdušli s Tajsko s temi opisi...skoraj si že sama sebe predstavljam tam
Uglavnem s fantom sva razmišljala, da bi šla letos/drugo leto ne ene daljše počitnice (cc 1 mesec). Sprva sva razmišljala za Bali, samo potem sem slišala, da ni ne vem kaj lepih plaž zato me je že malo minilo. Tajska je pa baje zlo lepa in zato sem začela razmišljati o njej. Zdej me pa zanima, če mi lahko poveste kater mesec se najbolj splača jit (cenovno+vreme)? Poleg tega me pa še zanima,če mogoče katera ve kakšna so kaj odstopanja v ceni, če primerjamo z Balijem? Vem da na Baliju je vse zelo poceni, ...., ali je na Tajskem full dražje,...ker glih kej preveč denarja mi ne bo uspelo nabrati. Pred kratkem je šel namreč en znanec na Tajsko in sta s punco z letalsko karto skupaj zapravila miljon sit. To se mi zdi pa zelo veliko in mi skorja ni jasno kako ste lahko nekatere punce tako poceni prišle čez...
lp
Ne vem sicer kaj sta tvoja znanca počela, da sta uspela zapravit miljon sit

Js sem si kr dost privošla - masaže, hrana, nočitve, prevozi, skuterji, izleti, notranji let + letalska karta, pa me je vse skup prišlo 1000 eur.
Dalo bi se še za manj, pa tok šparat se mi pa tut ni dalo.
Tajska je ful poceni, sam mal morš se prej pozanimat, da te ne naserjejo

, ker itak probajo čimveč dobit:) Praktično vsako ceno, ki ti jo prvo rečejo moraš vsaj razpolovit. So pa ful prijazni in se res splača.
Tajska je res lepa, js sem se čist zalubla v to deželo.Tudi letos načrtujem potovanje tja.
Najbolj optimalno je baje it nekje konec januarja oz. v začetku februarja, takrat naj bi blo kao najlepš vreme in vse. Mi smo bli lani decembra, pa je blo idealno. Tako da js tudi letos načrtujem (upam no) decembra.
Zelo priporočam!!!